{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


5 måder du kan opleve Thailand på en autentisk måde

Sai Yok National Park River And Waterfall

Lær det autentiske Thailand at kende med en af disse 5 oplevelser

Thailand er en fantastisk og meget populær destination. Der findes SÅ mange forskellige måder, du kan opleve landet på, men hvordan skal du opleve det ægte Thailand uden at stå i den ene kø fyldt med turister efter den anden? Her får du 5 oplevelser, alle håndplukket af os, så du får mulighed for at se nogle af de mest unikke områder af landet, uden at blive overrendt af turister!

thailand-chiang-mai-pha-mon-village-local-cooking-gadv
Hilltribe Trekking i det nordlige Thailand
Varighed: 5 dage Start: Chiang Mai Slut: Chiang Mai Pris: fra 1.792 kr
Læs mere

Trek gennem de imponerende omgivelser og lokale landsbyer i nærheden af Chiang Mai

View over hills and jungle in Thailand

Kan du lide natur, og er du klar på at tage ud og hike i de mest fantastiske naturomgivelser. Så er denne tur perfekt til dig. Området omkring Chiang Mai er kendt for den helt vilde natur, og her får du landskaber, der ligger langt fra de hvide sandstrande, som Thailand også er kendt for.

Ét af de bedste treks du kan tage på, er Ban Jabo Hilltribe-trekket. I 5 dage kommer du til at hike gennem fantastisk natur, forbi små lokale landsbyer ligesom du får mulighed for at smage det ægte thailandske køkken - Yum!

wildlife-rescue-center-tiny-bear
Elephant Refuge & Wildlife Rescue Center
Varighed: 15 dage Hvor: Bangkok Pris: fra 4.489 kr.
Læs mere

Bliv frivillig på Elephant Refuge & The Wildlife Rescue Center

Young people washing an elephant at the refuge center

Arbejd som frivillig med dyr i deres naturlige omgivelser. Her får du mulighed for at kombinere to virkelig fede frivilligprojekter, hvor du kommer til at arbejde med de lokale dyr. Du skal minimum kunne afsætte 2 uger, og du kommer til både at være på The Elephant Refuge Center og Wildlifte Rescue Center. Begge steder er redningssteder, der så vidt muligt forsøger at afspejle det naturlige miljø, som dyrene kommer fra, da målet med projektet er, at rehabilitere dyrene så de igen kan blive sat fri i naturen. 

The Wildlife Rescue Center er redningscenter for fugle, forskellige aber, asiatiske leopardkatte, asiatiske sortbjørne og mange flere. I Elephant Refuge Center, kommer du til at møde en del elefanter, der typisk kommer fra turistindustrien.

Sai Yok Waterfall
Sai Yok Jungleeventyr
Varighed: 3 dage Start: Bangkok Slut: Kanchanaburi Pris: fra 2.178 kr
Læs mere

Tag på et unikt eventyr forbi Kanchanaburi

Floating raft in front of Sai Yok waterfall in Kanchanaburi, Thailand

Hvis du gerne vil væk fra de store horder af turister, så tag på dette 5-dages eventyr Bangkok op forbi Kanchanaburi og Sai Yok. Glem alt om dyre resorts - her får du det autentiske Thailand sammen med de lokale. Du kommer blandt andet til at rafte ned af floden, hvor der vil være stop ved det kendte Sai Yok Waterfalls undervejs. Efter en nat i de helt stille omgivelser, fortsætter rejsen.

Du kommer også på et trek i junglen med park rangere, ligesom der vil være mulighed for at leje en cykel og tage på tur gennem plantagerne. 

Afslut turen med at bruge lidt tid i den historiske by, Kanchanaburi, inden du rejser videre tilbage til Bangkok.

umphang-jungle-trekking-local-house
Umphang Jungle Trekking
Varighed: 6 dage Start: Bangkok Slut: Bangkok Pris: fra 2.805 kr.
Læs mere

Tag på Umphang Trek gennem junglen i det nordlige Thailand

Rafting in the jungle in Northern Thailand

På dette trek kommer du i dén grad ud og opleve det ægte Thailand. Rundrejsen tager dig forbi Umphang Wildlife Sanctuary i junglen. Her får du (sjovt nok) mulighed for at trekke, men der er også mulighed for at svømme i det højeste vandfald i Sydøstasien (400 meter), rafte på Mae Klong River eller lære den lokale kultur at kende ved at bo i de lokale landsbyer. Det er ikke for ingenting, at stedet er kategoriseret for et af UNESCO's fredsbevarede steder.

Koh Kye Beach With Tents
Coral Island beach camping
Varighed: 2 dage Start: Chumphon Slut: Chumphon Pris: fra 1.617 kr
Læs mere

Strand, koralrev og jungle på den ubeboede Koh Kye

Aerial shot of beach on Koh Kye island in Thailand

En smuk ø afsides ø med hvide sandstrande og tæt jungle - lyder det tiltalende? På denne tur får du hele pakken! I rejser til den ubeboede ø, Koh Kye, på en traditionel fiskerbåd, og kommer til at opleve uberørte koralrev, tusindvis af farverige fisk og camping på stranden.

Koh Kye er virkelig unik og sandsynligvis forskellig fra alle andre øer, du har besøgt før. Der er fyldt med koralrev, og gennem tiden har de døde, dog farverige, koraller været med til at skabe noget, der minder om en hvid sandbanke.

Et perfekt stop på vejen til Koh Tao, Koh Phangan, Koh Samui eller andre steder i det sydlige Thailand.

Brug for hjælp til planlægningen?

Uanset hvilket af disse eventyr, der lyder som noget for dig, så kan vi hjælpe dig med at planlægge rejsen. 

Skriv til os og hør mere!

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.