Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

5 fede marinekonserveringsprojekter

hjælp med at fjerne skrald fra strandene i stedet for at efterlade det

Vil du være med til at gøre en forskel for livet under havets overflade?

Helt sikkert! Nedenfor har vi samlet nogle at de fedeste marinekonserveringsprojekter, som vi samarbejder med. 

Her får du mulighed for at opleve det autentiske, lokale samfund mens du arbejde på nogle virkelig cool projekter, som har stor indflydelse på det lokale marineliv. Lyder det godt? Det er vi sikker på, det gør!

Marine Conservation Philipines Volunteers Walking Through Mud
Vil du læse mere om dette projekt?
Her finder du al den information, du har brug for, hvis marinekonserveringsprojektet i Filippinerne er noget for dig. Klik på linket nedenfor, og læs mere.
Marinekonservering i Filippinerne

1. Kombinér marinekonservering & dykning i Filippinerne

Okay, så du vil gerne joine et fedt frivilligprojekt, men har ingen dykkererfaring? Intet problem! På dette projekt starter du ud med at få et PADI-dykkercertifikat, så du er klar til aktiviteterne under havets overflade. Hvis du allerede har det, skipper du naturligvis bare kurset og hopper direkte i våddragten!

Jakera Surfing Costa Rica (31)
Vil du vide mere om dette projekt?
Hvis det lyder som noget for dig at tage til Costa Rica for at arbejde frivillig, lære spansk og surfe, så tjek dette projekt ud. Klik på linket og læs mere om muligheden.
Bliv frivillig og surf i Costa Rica

2. Lær spansk og bliv frivillig på et skildpaddeprojekt i Costa Rica

¡Hola! Velkommen til Costa Rica. I Santa Teresas smukke omgivelser, får du en lækker kombination af at lære spansk (si, si), blive enten surf eller yoga champ OG arbejde frivilligt på et skildpaddeprojekt. Hvis det her ikke får det til at kilde alle de rigtige steder, så er der intet der vil!

Portugal Marine Conservation3
Vil du vide mere om projektet i Portugal?
Hvis det her projekt er noget for dig, kan du klikke på nedenstående link og får mere information. Tjek datoer, varighed og alt andet du har brug for ud her.
Marinekonservering i Portugal

3. Bliv i nærheden og join et marineprojekt i Portugal

Har du ikke lyst til at rejse langt for at blive frivillig? Well, i de her dage kan vi godt forstå det egentlig. 

I Portugal har vi et glimrende samarbejde med et virkelig fedt marinekonserveringsprojekt, hvor du kan arbejde med mange forskellige opgaver, der alle har til hensigt at beskytte havets økosystem langs den portugisiske kyst. Nå ja, og du kommer til at dykke en del også!

GVI-marine-conservation-seychelles-2
Vil du vide mere om projektet i Seychellerne?
Ville du ønske det var dig, der var ombord på denne båd? Tjek linket nedenfor ud, og læs alt hvad der er værd at vide om projektet.
Bliv frivillig i Seychellerne

4. Marinekonservering i Paradis aka Seychellerne

Har du altid drømt om at være den person i vennegruppen, der kan se forskel på en tudsefisk og en dyndspringer? Her din chance!

I Seychellerne, et fantastisk tropeparadis i øvrigt, skal du overvåge koralrev, indsamle data for biodiversiteten og, ja du gættede rigtigt, observere hvilke slags fisk der passerer i løbet af dagen. Lyder som en glimrende dag på kontoret, hvis du spørger os!

Hvis du ikke har lyst til at være under havets overflade hele tiden, men stadig gerne vil arbejde med kystbevarende tiltag, så har øen Curieuse nogle fede muligheder. Du spørger bare løs, hvis det er noget for dig! 

GVI_Thailand_2_1280X720
Vil du vide mere om dette projekt?
Hvis Thailand lyder som noget for dig, kan du læse mere om dette marinekonserveringsprojekt på linket nedenfor. Husk at du altid kan række ud til os, hvis du har brug for hjælp til at spore dig ind på hvilket projekt, der passer dig bedst!
Bliv frivillig i Thailand

5. Join et alsidigt marinekonserveringsprojekt i Thailand

Kombinér frivilligt arbejde med autentisk thaimad, glimrende rejsemåligheder og smukke strande. Mmmh...

På dette projekt i Thailand skal du blandt andet arbejde med at bevare den truede grønne havskildpadde, observere fuglelivet, fjerne plasticaffald fra strandene og være med til at udbrede viden om miljøet i de lokale småsamfund. Dette projekt byder på masser af forskellige opgaver inden for marinekonservering, så der er helt sikkert også noget for dig!

Har vi fået din opmærksomhed?

I tilfælde af at vi har, så er oventående blot nogle af de mange marinekonserveringsprojekter, vi samarbejder med. Vi kan også hjælpe dig, hvis du drømmer om at kombinere livet som frivillig med Ecudor, Kroatien, Bali eller Fiji - bare for at nævne et par stykker.

Klik på knappen nedenfor, hvis du vil vide mere om projekterne eller har brug for hjælp til planlægningen af dit eventyr!

Jeg vil vide mere! 

Kommende events

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.