Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

5 gode grunde til at rejse med tog i Europa

tag på interrail i europa

Sætter tanken om en togrejse gang i din wanderlust?

At rejse med tog gennem Europa, er noget af det fedeste. Hvorfor, spørger du? Jamen der er sådan set mange grunde - du får 5 nedenfor her!

Interrail Balkan Resrutt Sv
The Balkan Express
Oplev nogle af de smukkeste steder fra Game of Thrones (ikke mindst Kings Landing!), snorkling i krystalklart vand og magiske landskaber, hvor Balkans moderne samfund møder regionens mørke historie. Det må være drømmen for dig, der er en sucker for kutlur og natur med et strej af sol og badestrand.
Læs mere om interrail gennem Balkan

1. Flexibilitet at its finest

Med en Interrailbillet åbner døren til næsten ubegrænset fleksibilitet. Bo hvor du har lyst, og rejs når du vil. Hvis du skal rejse med tog i Europa, kræver det i de fleste lande ikke engang reservationer (Frankrig, Tyskland, ud af Danmark og alle nattoge foruden). Det betyder, at de du kan sætte kurs mod togstationen, og hoppe på det tog, der passer dig.

Et par eksempler på Interrailbilletter til dig, der gerne vil rejse ubegrænset i 15 dage:

2. Du ankommer DIREKTE till centrum

Efter en lang rejse vil man gerne bare hurtigst muligt hen til det hostel, der skal danne rammen om en god nats søvn. Når du rejser med tog i Europa, ankommer du som oftest i hjertet af byen. Planlæg strategisk og book dit hostel på forhånd, og gerne i nærheden af togstationen. Tid sparet - tjek! Energi sparet - tjek!

tågstation i solnedgången under en tågresa utomlands

3. Det uudforskede venter!

At rejse med tog handler ikke blot om at rejse fra A til B. En togrejse er en oplevelse i sig selv, og landskaberne og de små landsbyer, der venter langs jernbanestrækningerne er helt fantastiske.

En rejse med tog lader dig stå af og på, og på den måde får du mulighed for at opleve de uudforskede områder, som du aldrig ville have set, hvis du havde fløjet. Læn dig tilbage, se ud gennem ruden, og vink farvel til togstationen og menneskemylderet. En ny perron og en ny by venter.

Katedralen i Santiago de Compastela i Spanien i solnedgången

4. Alle de uventede møder med de lokale

Når du rejser med tog i udlandet, møder du mennesker med mange forskellige baggrunde. Du møder andre togrejsende såvel som lokale, der bare er på den daglige pendlertur. På en længere togrejse, er det umuligt ikke at falde i snak med dine kupé-buddies, og I får med sikkerhed vendt alt mellem himmel og jord - I har mange timer, og mange kilometer der skal tilbagelægges. Og hvem ved? Måske ender du endda med at få nogle af de bedste insidertips i togkupéen.

5. Tænk ud af boksen!

At du ikke kan rejse til samtlige steder i verden i et tog, ved vi godt, men hvis du tænker ud af boksen, når du rejser rundt, er der masser af fede og mere eller mindre uudforskede steder i Europa, du bør give en chance. Sig farvel til masseturismen og frustrerede lokale, og sig goddag til autentiske og lokale oplevelser i byer, du ikke havde hørt om før.

pamukkale i turkiet under solnedgång

Udforsk Europa

I Europa er der masser af steder, du ikke vidste, du burde udforske. Østeuropa, det nordlige Spanien, Balkan, ja selv Skandinavien har nogle helt vanvittige områder, der fortjener et visit!

Tjek vores rejseforslag her!

 

Kommende events

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.