{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


5 unikke oplevelser du kun får i Tokyo

Natteliv og neonlys i downtown Tokyo

I Japan er de mestre, i alt der er skævt og skørt - hvad med at prøve de her 5 aktiviteter?

Glem alt om de sædvanlige highlights og gem din rejseguide væk: nogle gange har du bare brug for at kaste dig ud i det uventede. Det gode er, at Tokyo har masser overraskende oplevelser til dig. Vi har gennemgået de mange muligheder og skåret dem ned til vores top 5.

kyoto-japan-geisha-walking-on-street-cover
Mere Japan inspiration
Japan er meget mere end bare Tokyo. Hvor meget mere spørger du? Tja, vi har en masse gode anbefalinger, du kan gå i krig med. Vores blog om de forskellige kontraster du finder i Japan, giver dig et generelt overblik, over hvad du kan se og lave i landet - og endnu vigtigere: hvordan du kommer rundt. Følg os på et højhastighedstog fra det über-moderne Tokyo til de historiske byer Kyoto og Hiroshima. Spring ombord!
Besøg Japan i 2023: En fascinerende blanding mellem gammel tradition og moderne innovation

Det der gør Tokyo til noget helt særligt

Tokyo er en pulserende by, som kombinerer futuristisk teknologi og traditionel kultur. Her mødes neonlys og oldgamle templer og på hvert et gadehjørne venter et nyt foodie-eventyr. Den her by sover aldrig, med shoppingområder der holder dig på dupperne hele dagen, som Shibuya og Ginza, og seværdigheder der tager pusten fra dig, som Tokyo Tower og Imperial Palace. Tokyo har også alt til kunstelskere, med museer og gallerier der fremviser alt det bedste af Japans kreative scene. Når du får brug for en pause, skinner byens spirituelle side frem med dens mange templer og oaser. I Tokyo får du det fedeste mix af det gamle og det nye, det er en by, som er i konstant udvikling og den er altid på farten.

Med alt det du skal nå at se, kan det blive nemt at glemme nogle af de fantastiske oplevelser, der findes i byens mange kroge. Med de her 5 anbefalinger får du alt det, der gør Japan, til Japan - uden at det bliver klichéer eller sterotypisk. Hvis du er rejst så langt, er det bare med at suge noget af den lokale kultur til dig, mens du kan!

Shibuya crossing in the city centre of Tokyo, Japan

1. Skrål dig hæs på karaoke bar

Vidste du, at karaoke stammer fra Japan? Det gør du nu! Japanerne tager karaoke meget seriøst, med flere nationale kæder af karaoke"barer" du kan besøge (som Joysound, Big Echo og Manekineko). De fleste steder i Japan er langt fra det vi kender herhjemme, hvor dine fulde venner skråler med på Bohemian Rhapsody foran et skræmt publikum. Det finder du ikke i Japan, da de fleste karaokebarer i Tokyo er private. Her får du dit eget karaoke-rum med skærm og mikrofoner og helt fri for fremmede, så du ikke skal bekymre dig om at gøre dig pinlig berørt (medmindre du tager derhen med en flok randoms fra dit hostel). Du kan endda få et single rum! Der er selvfølgelig en masse J-pop, men hvis det ikke falder i din smag, er der også masser af vestlige musikvalg - alle de gode gamle klassikere er der. De serverer også mad og drikke, så du kan have en hel aften uden at forlade dit karaoke-rum. Vi anbefaler at give den gas og omfavne den japanske karaoke-kultur - vi garanterer, det er noget af det sjoveste, du kommer til at opleve længe! 

A Joysound karaoke bar in downtown Tokyo, Japan

2. Vær samurai for en dag

Træd ind i krigernes verden når du besøger Japan. Det lyder måske som en klokkeklar turistfælde, men det er en god og sjov måde at lære om japansk kultur og historie. Samurai træning er meget mere end at klæde sig ud og tage det obligatoriske billede til Instagram. Du får indblik i at være samurai og deres leveveje, som vægter selvdisciplin, respekt og loyalitet højt. Det er mere end bare at mestre sværdet, du skal have et skarpt og klart fokus (som fås gennem meditationsteknikker). I og med det kun er én dag, får du en introduktion, før du prøver det selv - hvis du har lyst selvfølgelig. Du får en smagsprøve på Japans traditionelle side og forhåbentlig kan du tage noget af det, du har lært om meditation med hjem til din hverdag!

P.s. hvis du mest er der for at se på sværd, så besøg en traditionel japansk smed. Nogle af dem tilbyder endda, at du kan lave dit eget personlige sværd eller kniv - en perfekt souvenir at have med hjem fra dit eventyr i Japan.

Travellers partaking in Samurai training in Japan

3. Spil løs i en japansk spillearkade

Japan er landet hvor arkade spil virkelig blev store. Virksomheder som Sega og Taito har defineret spillehaller og det forsætter de med at gøre den dag i dag. Spil med populære anime karakterer eller tag en runde Mario Kart, arkaderne er fyldt med de nyeste spil og teknologi til lave priser. Indgang er gratis og du betaler kun for de spil du spiller, så du styrer helt selv, hvor mange penge du bruger. Det er en af grundene til, at arkaderne er populære steder for unge japanere at hænge ud.

Gaming ses for at være en fællesskabs ting, men det er nemt at besøge en spillearkade på egen hånd. Der er mange single og multiplayer spil du kan prøve. De japanske arkader har noget for alle, uanset om du er en erfaren gamer eller bare vil have en sjov aften. De forskellige muligheder afhænger af den enkelte arkade, men i det funky Akihabara område finder du nemt et sted, som passer dig og dine behov. Det sværeste bliver pludselig at vælge en af de mange muligheder! Klar til at få fingrene i japansk popkultur og gøre dit bedste for at vinde nogle skøre præmier? Fyld dine lommer med yens og gør dig klar til at level up i en japansk spillearkade!

People playing inside a Taito Game Station in Tokyo, Japan

4. Nyd en autentisk japansk optræden

Fordyb dig i den smukke japanske kultur med en autentisk fremvisning af Kabuki, Noh eller Bunraku. Disse traditionelle kunstformer tilbyder unikke oplevelser og fremviser Japans rige kulturarv gennem farverige kostumer, flot makeup, hypnotiserende musik og dramatisk historiefortælling. Du bliver transporteret til en anden verden og uanset om du er teater-entusiast eller bare vil prøve noget nyt, får du en helt særlig oplevelse. Det er noget af det magiske ved japansk kultur og det er et must at opleve, når du er i Tokyo. Heldigvis er det ikke svært at finde noget du synes er fedt, da der ofte er festivaler og gadeartister rundt i byens parker eller travle torve. Hold dig opdateret med GoTokyo event kalenderen hvor du kan se hvad der sker i gaderne, mens du er der.

A selection of Japanese theatre masks

5. Prøv en af de mange finurlige og skøre tema-caféer

Når noget først er blevet populært, så overlad det bare til japanerne, de tager det til et helt nyt niveau og Tokyo er dets epicenter. Katte-caféer er et godt eksempel på det, med flere forskellige versioner af dyre-caféer der popper op overalt i Tokyo (ugler, flodsvin osv.). Selvom vi ikke umiddelbart vil anbefale dyrerelaterede aktiviteter her, er der mange andre tema-caféer, som du også kan besøge! Desværre er den berømte robot-café lukket, men vi kan anbefale Pokémon Café (reserver på forhånd) eller Alice i Eventyrland bogcafé i Shinjuku. Med lidt research hjemmefra er det nemt at finde et godt sted at tage hen!

Robot themed restaurant in Tokyo, Japan

Drømmer du om mere Japan i dit liv?

Du er heldig, vi kan hjælpe med at gøre dine drømme til virkelighed! Sammensæt din perfekte rejse til Japan med vores dygtige rejseeksperter og nyd alt det Japan har at tilbyde. Skriv til os om dine planer og drømme, så får vi sat dig godt i gang.

Skriv til os

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.