{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


6 blærede steder i Sydafrika du skal besøge mindst én gang

south-africa-wolfberg-arch-cover

Drømmer du om at udforske de utraditionelle steder?

Det samme gør vi! Vi elsker at udforske områder, der har færre turister og er mere cool. Der er meget få ting, der slår følelsen af at finde et det her legendariske sted, som du har mere eller mindre for dig selv. Selvfølgelig er du aldrig garanteret, at du er den eneste på stedet, men uanset hvad, kan vi i hvert fald garantere dig, at disse steder er vanvittig fede! Så her får du 6 steder i Sydafrika, du skal skrive ind i dine rejseplaner lige nu!

Book et møde og få flere tips! 

Dolphin Coast

Omkring 40 km nord for Durban, finder du Dolphin Coast, der, som navnet antyder, er kendt for sine store koncentration af delfiner. Hvis du er på road trip langs kysten, bør dette så absolut være et stop på vejen. Brug noget tid i Ballito, en lille hyggelig strandby med en meget afslappet vibe. Thompsons Bay Beach er især et besøg værd.

Besøg Thompsons Bay Beach på dit road trip i Sydafrika

Valley of Desolation

250 km nord for Port Elizabeth, midt i Camdeboo Nationalpark, finder du dette naturvidunder. Den bedste måde at opleve den vanvittige udsigt fra toppen af Valley of Desolation, er at stå tidligt op og opleve solopgangen entrere himmelen i horisonten fra toppen af de 120 meter lodrette klipper, der majestætisk rejser sig som et resultat af mere end 100 millioner års naturkræfter. 

Hvis du er frisk, kan du vælge at tage et trek i nationalparken. 

Valley of desolation er en virkelig smuk naturseværdighed

 

Tsitsikamma National Park

Fra én fantastisk nationalpark til en anden. Tsitsikamma National Park finder du langs den smukke Garden Route, hvis du tager et road trip her (og det anbealer vi, at du gør!). Den berømte Storms River Bridge (aka. Paul Sauer Bridge) findes også i denne nationalpark, hvis du skulle være interesseret i at kaste dig ud i bungeejumping. Hvis ikke, kan du også zipline, sejle kano eller prøve én af mange andre adventureaktiviteter.

Oplev tsitikamma i Sydafrika

Die Hel

Die Hel, eller bare 'helvede', er en uspoleret dal, der er beliggende i Swartberg-passet i den sydlige del af landet. Stedet er beliggende i Swartberg Naturreservat, hvilket i øvrigt er på UNESCO's verdensarvsliste. Det er ikke nemt at komme hertil, men når du endelig kommer frem, så kan du se frem til en natur-lækkerbisken af en anden verden. Dalen er også kendt som Gamkaskloof, men lad os bare blive enige om, at 'helvede' lyder meget sejere!

Die Hel er en fantastisk smuk dal i sydafrika

Blyde River Canyon

Blyde River Canyon er anerkendt som verdens største grønne kløft. Der er nogle helt fantastiske udsigtsposter, som du kan opleve her. Kløften former den nordlige del af Drakensberg-bjergkæden, og har en gennemsnitlig dybde på imponerende 750 meter. Det er den andenstørste kløft i Afrika, og hvis du er i området, må du virkelig ikke gå glip af oplevelsen.

Blyde river canyon i sydafrika

Buffalo Bay Beach

I en af de mest sydlige del af Sydafrika, omkring 5 km syd for selve Garden Route, finder du den fantastiske strand ved Buffalo Bay. Det er et glimrende sted at slappe af, of få genopladt batterierne, og hvis du er til surfing, er der desuden glimrende surfingmuligheder her. 

Nyd Buffalo Bay i den sydligste del af sydafrika

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.