{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


8 ting du kan genkende hvis du har boet på hostel

8-general-empty-toilet-paper

Har du boet meget på hostel?

Der findes nogle universelle skikke - hvad enten du er tjekket ind på et hostel i det fjerne Østen, USA eller Australien. Hvor mange af punkterne kan du genkende?

Det at bo på hostel har sin helt egen charme! Har du prøvet det, kan du helt sikkert nikke genkendende til tingene på denne liste! 

1. Hvor kommer du fra?

”So where are you from?” er den obligatoriske åbningsreplik blandt alle backpackere. Det er en udmærket icebreaker, men det kan godt blive en anelse trættende, når du får spørgsmålet 10 gange dagligt.

2. Der findes omkring fem spørgsmål om Danmark

Ja, vi har gratis uddannelse til alle. Det er sandt, at vi får penge for at studere. Ja, vi kan noget med wienerbrød og bacon. Nej, Danmark er ikke hovedstaden i Skandinavien. Vi har vores eget sprog. Jep, det er os med Christiania. Og H. C. Andersen.

3. Ørepropper er obligatoriske

Tre godt beduggede engelske fyre vælter ind på dit dorm midt om natten. Du skal selv med en bus klokken syv næste morgen. De forsøger at være stille, men én af dem falder over sin rygsæk, og de andre griner højt. Du sender en stille tak til opfinderen af ørepropper.

4. WiFi er et must

Nogle joker med, at WiFi er en menneskeret – men det er faktisk ret tæt på. Intet kan irritere dig mere end dårligt internet, hvor du må ligge i køjesengen og holde din telefon ud over kanten for at opfange det mindste signal.

5. En enkelt øl i baren bliver hurtigt til flere

En af dine nye venner, som du har kendt i omtrent en halv time, spørger om du vil have en øl. Den øl bliver pludselig til flere, for det er jo meget billigere at drikke end i Danmark, ikke? Lidt for mange timer senere sidder du og fortæller røverhistorier i solopgangen.

6. Der kan være mus i køleskabet

Det er langt op ad formiddagen, og du går godt tømmermændsramt ud til det fælles køleskab for at genforenes med nattens pizzarester med navn på – som er pist forsvundet. Du må nøjes med hvidt toastbrød og syltetøj endnu en gang.

7. Den sidst ankomne får overkøjen

Der er for det meste altid rift om underkøjerne, for det er bare ikke super fedt at kravle op af stigen i mørket eller skulle tisse om natten. I øvrigt kan det godt gå hen og blive en kamp at lægge sengetøj på.

8. Alle er selvudnævnte globetrottere

Der er altid nogen der har været det sted, du skal hen næste gang. Ja ofte har folk nærmest rejst jorden rundt, hvis man spørger dem. Du får også gode råd og anbefalinger, som ikke står i guidebøgerne. Det er cool at dele erfaringer, rejse videre med andre og gå ’off the beaten track’.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.