{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Arbejd som frivillig på en skole i Sydafrika

Arbejd frivilligt i Sydafrika

Arbejd frivilligt i Sydafrika og få en oplevelse for livet

I flere områder i Cape Town i Sydafrika, lever mange børn under udsatte forhold. Nogle forældre tvinges til at lade sine børn passe af de ældre søskende, nogle helt ned til 5-års alderen, for at kunne forsørge familien. Det betyder, at barnet i en meget ung alder får et ansvar, der er helt urimeligt. 

Der er flere organisationer og projekter, der arbejder på at tage hånd om dette problem, og ét af disse er Sunshine Educare, som vi samarbejder med og støtter finansielt hvert år.

Kort om Sunshine Educare
Sunshine Educare er et projekt, der finansieres delvist af KILROY Foundation og SAVE Foundation, og som arbejder på at forbedre vilkårene for børn i udsatte områder i Cape Town.
Læs mere om projektet her

Projektet Sunshine Educare

I 2012 så Sunshine Educare dagens lys i området omkring Skandaalkamp, inden det flyttede til dets nuværende placering i Wolwerivier (wolf river) i den nordlige del af Cape Town.

Her arbejder frivillige fra hele verden på at gøre hverdagen så god som mulig for lokalområdets yngste beboere. Det sker bl.a. gennem uddannelse, daglig pleje og selvfølgelig masser af kærlighed. 

Du kan blive én af disse frivillige, der arbejder på Sunshine Educares skole, og tager sig af nogle af byens mest udsatte børn. Læs mere herunder, hvis projektet er noget for dig.

få en hverdag sammen med de sødeste unger i sydafrika som frivillig

Hvordan støtter KILROY projektet?

Hvert år donerer vi penge til Sunshine Educare, så hjulene kan holdes i gang. Det gør vi gennem KILROY Foundation, der, ud over at støtte Sunshine Educare, ligeledes hvert år uddeler 10 legater til unge eventyrer, der skal ud i verden og enten studere eller arbejde frivilligt.

Du kan læse mere om KILROY Foundation her.

Hvordan kan du hjælpe til som frivillig?

Du kan som frivillig assistere de lokale lærere på skolen ved at bidrage til et lærerigt miljø, hvor du gennem pædagogiske lege både vil være med til at styrke og uddanne børnene.

Vælg mellem at arbejde som frivillig på skolen i alt fra 1-30 uger. Alle projekterne varierer i forhold til hvor lang tid, du som minimum skal comitte dig til projektet, og vores erfaring er, at jo længere du bliver, desto mere får både du og barnet ud af din deltagelse i projektet. 

Højdepunkter fra tiden på skolen

 • Du kommer til at drive dine egne projekter samt undervisning.
 • Du får mulighed for på eget initiativ at fremsætte pædagogiske lege og andre aktiviteter.
 • Du hjælper barnet med at udvikle sig både personligt og fagligt.
 • Du hjälper barnen att utvecklas både som egna individer och utbildningsmässigt
 • Du får erfaring med at arbejde med børn i grupper i en spændende organisation.
 • Du er med til at give barnet en lysere fremtid.
 • Du lærer en masse om sydafrikansk kultur og om livet i udsatte områder. 
 • Du får venner for livet.

få venner for livet ved at arbejde frivilligt i sydafrika

Din arbejdsplads i Wolwerivier

I øjeblikket har skolen tre klasseværelser, med opdelte aldersgrupper: 0-2 år, 2-4 år og 4-6 år. Hver klasse har en klasselærer som ikke er uddannet inden for pædagogik, men som derimod selv er vokset op i lokalområdet og alle har en brændende passion for at forbedre hverdagen for de mange børn.

Deres rolle er at delvist at agere som tolke for de frivillige og at sørge for, at undervisningen kører så gnidningsfrit som muligt - både for de frivillige men også for børnene. 

Sammen med klasselederne arbejder du effektivt for at skabe et godt miljø for børnene gennem aktiviteter, der både er lærerige og underholdende.

du får lov at bestemme mange aktiviteter som frivillig i sydafrika

Den perfekte frivillig er...
*Fleksibel og er open-minded
*Engageret
*Proaktiv
*Kreativ og opfindsom

Du behøver hverken at have tidligere erfaring eller have haft lignende arbejde, men det er vigtigt, at du er engageret og tålmodig. Og vigtigst af alt, at du elsker børn!

En normal uge som frivillig på Sunshine Educare

Som ny frivillig på skolen i Sydafrika, arbejder du fem dage om ugen (mandag-fredag) fra klokken 8-14. Du kommer til at bruge dine mandage udenfor klasseværelset, hvor du både vil modtage sparring og undervisning inden for pædagogik, lige så vel som at du vil få information om området og miljøet du arbejder i.

De resterende dage bruges i klasseværelset, hvor du gennem leg og lærerig undervisning vil være en uvurdérlig støtte for børnene. 

bliv frivillig på en skole i cape town i sydafrika

Hvad er inkluderet i dit ophold på projektet?

 • Lufthavnstransfer ved ankomst
 • 2 dages orientering i Cape Town
 • Et sted at bo
 • Transport til og fra projektet
 • Support døgnet rundt
 • Events i løbet af ugen
 • Donation til projektet
 • Et certifikat som tak for din indsats på projektet

Læs mere om projektet her!

 

Vil du vide mere om Sunshine Educare-projektet?

Hvis du har nogle spørgsmål til projektet, book et møde. Så kan vi give dig al den information, du har brug for, ligesom vi kan hjælpe med at afklare, om dét at arbejde frivilligt er noget for dig.

Book et møde og hør mere om projektet!

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.