{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Backpacking i Rwanda

Rwanda Volcanoes Np Field View

Rejs gennem de magiske naturlandskaber i Rwanda

Rwanda, «the land of a thousand hills» er en helt utrolig lækker destination. Hovedstaden Kigali er krydret med bakker overalt, så uanset hvor du skal hen - kører du op og ned, og op og ned igen. Men det vil også sige at udsigten fra de forskellige bakketoppe er magisk. Kigali har også meget mere lys om aftenen i modsætning til byerne i nabolandene. Det giver lige lidt ekstra point på kontoen.

Hvad bør du se og lave når du backpacker i Rwanda?

Der er et rigt dyreliv i Rwanda! En tredjedel af verdens bjerggorillaer lever i Virungabjergene, så Gorillatrekking er et "must", så du får mulighed for at se disse spektakulære dyr i deres naturlige habitat. For at sikre dyrenes velfærd, er der restriktioner på antallet af pladser, så bestil i god tid! Især om sommeren, der er højsæson her.  

Hvis du vil køle dig ned, kan du tage turen til Lake Kivu ved grænsen til Den Demokratiske Republik Congo. Lake Kivu er en Afrikas såkaldte "Great Lakes". Mens du nyder solen på stranden, kan du kigge ud over de tågebeklædte bjerge (selv på en dag med skyfri himmel).

Udforsk hovedstaden Kigali

Er du klar til at forhandle? Du bør helt sikkert besøge Kimironko-markedet i Kigali, det største og mest lokale marked i byen. Det er en intens oplevelse, men absolut turen værd, uanset om du kommer tomhændet hjem eller med favnen fuld af souvenirs. 

Rwanda er for de fleste mest kendt for folkemordet og grusomhederne i 1994, da mellem 800.000 og 1 million mennesker blev dræbt og mere end 3 millioner mennesker blev sendt på flugt. Tager du turen forbi Kigali Genocide Memorial Centre, kan du være sikker på at få en stærk, men barsk, oplevelse. Trods den vanvittige historie er Rwanda i dag et af de mest fredelige lande i Afrika, og du kan mærke at lokalbefolkningen generelt er utrolig optimistiske omkring landets fremtid. Rwanda er blandt de lande i verden med flest kvinder i parlamentet, og styret er autoritært, men fredeligt og trygt. 

Oplev Ugandas vilde dyreliv
Hvad med at kombinere rejsen til Rwanda med at udforske nabolandet, Uganda. En dags køretur fra Kigali ligger Queen Elizabeth National Park i Uganda, hvor du kan se løver, elefanter, bøfler, bavianer, hyæner og flodheste på nært hold. Og det bedste af det hele? Her er færre turister end i de populære nationalparker i Kenya og Tanzania.

Klar til at rejse til Rwanda? Her er nogle gode backpackertips!

  1. Drop plasticposer: Hvis du rejser fra ét af nabolandene og ind i Rwanda, skal du vide at du skal fremvise al bagage og det er ulovligt at medbringe plasticposer. Pak i kufferten og ikke i plasticposer!
  2. Hotel de Mille Collin: Har du set filmen Hotel Rwanda? Så kender du måske til Hotel de Milles Collin? Hvis du er ude efter det ægte Rwanda, bør du holde dig fra dette hotel. Her finder du stort set kun business folk,rige folk og et hav af turister, der vil gøre hvad som helst for et billede af hotellet til deres Instagram-konto. Den type turist vil du jo ikke være, vel?
  3. Husk en varm trøje: Rwanda er koldere end de andre Østafrikanske lande, så lidt varmere tøj kan anbefales. Det bliver hurtigt irriterende, at du kun har pakket sandaler og t-shirts, når du finder ud af, at landet ikke er 30 grader døgnet rundt.
  4. Pool eller ingen pool? Det kan jo friste at bo et sted med swimmingpool, når du er i indlands-Afrika. Er det din første gang i Rwanda, så er det nok nærliggende at tænke, at en swimmingpool vil være lækkert at dyppe sig i, men du kommer til at bruge en del penge på at opgradere til et hotel med swimmingpool, men du kommer til at være på farten det meste af tiden alligevel.
  5. Alliér dig med en taxa-chauffør: Rwandere er hyggelige, gæstfrie og åbne, og en taxatur kan hurtigt blive en oplevelse i sig selv. Mange af chaufførerne har selv oplevet landets mørke historie, og kan dele ud af sine personlige fortællinger fra folkemordet. Spørg om en rundvisning rundt i byen og tilbyd en gratis frokost på en af chaufførens lokale favoritrestauranter, for at komme endnu tættere på den lokale kultur. 
  6. Spis lokalt: Prøv så vidt muligt at spise lokalt. Enten i små huse langs vejen, eller på lokale restauranter. Men husk at med "African Time" kan frokosten hurtigt tage længere tid end forventet. Prøv for eksempel isombe, en typisk grøn stuvning (det kan godt være det ikke ser specielt lækkert ud, men det smager forrygende).

Klar til at rejse til Rwanda?

Uanset om du planlægger en specifik tur eller drømmer om en længere rejse med Rwanda som et stop undervejs på din rejserute, så kan vi give dig værdifulde tips!

Hør mere om rejser til Rwanda

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.