{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


12 mest insta-venlige steder i verden

costa-rica-monteverde-guy-on-bridge

Hvis du mangler inspiration til din Instagramprofil

Drømmer du om at rejse og opleve verden, og samtidig spice din Instragramprofil op med farverige og lækre billeder, så dine følgere kan blive misundelige over dine oplevelser? Så får du her 12 steder i verden, der vil gøre sig godt i dit feed!

1. Cappadocia, Tyrkiet

Se de mange luftballoner, der pryder himmelen over det månelignende landskab i Cappadocia i Tyrkiet.

luftballonger i cappodocia, tyrkia | KILROY

2. Lake Louise, Banff Nationalpark, Canada

Bliv blæst bagover af den vanvittige natur i Banff Nationalpark, og særligt Lake Louise. Denne isblå sø er helt unik, og der vil være rig mulighed for at tage nogle lækre billeder.

jente ved Lake Louise, Banff nasjonalpark | KILROY

3. Chefchaouen, Marokko

Chefchaouen er også kendt som "The Blue City", og er bestemt et besøg værd på din rejse i Marokko. Du vil med garanti få mulighed for at tage nogle unikke billeder her.

En trapp i Chefchaouen, Marokko | KILROY

4. Roy's Peak, South Island, New Zealand

Roy's Peak i New Zealand er et helt vanvittigt sted for dig, der er elsker naturlandskaber ud over det sædvanlige. Når du kommer til stedet, skal du på en lille gåtur op, men når du endelig når toppen, så er udsigten det hele værd! 

Roys Peak på New Zealand | KILROY

5. Agra, Indien

Du kan tage næsten hvor hen du vil i Indien, og alligevel løber du aldrig tør for fantastiske spots, du kan fylde din Instagram-konto med. Du kan jo starte i Agra, hvor du båder finder Det Røde Fort og det ikoniske Taj Mahal. Hvis du endda vælger at rejse til Indien i løbet af februar/marts, kan du få den farverige Holi-festival med. 

kvinne foran Taj Mahal, Agra, India | KILROY

6. Santorini, Grækenland

Med sine hvide og blå huse, de gamle vindmøller og bittesmå kirker er Santorini et af de steder, der bare altid imponerer, når man ankommer. Hvis du scroller feedet igennem i løbet af sommeren, vil du se, at der er mange andre der er enige.

Santorini, Hellas | KILROY

7. Havana, Cuba

Bienvenido a Havana! Havana, og Cuba for den sags skyld, er helt unik og det samme er de mange charmerende spots du finder. Velklædte og farverige cubanske mænd, der sidder og ryger cigar, en låseblå oldschool cabriolet der holder parkeret og salsadansende kvinder i det flotteste outfit. Ja, der er nok at vælge mellem, når du skal please dine følgere!

mann med trompet i havana, cuba | KILROY

8. Antelope Canyon, USA

Det er vanskeligt at beskrive Antelope Canyon med ord, for dette naturvidunder er ét af de steder, der skal opleves i virkeligheden. Det gælder selvfølgelig ikke for dem, der ser med, når du poster på din profil. Er du på det rette sted på det rette tidspunkt, kan du få et af de magiske øjeblikke, hvor solstrålerne bryder igennem de små sprækker i klipperne. 

Antelope Canyon, Arizona, USA | KILROY

9. Kyoto, Japan

Med sine mange templer, haver, blomstrende kirsebærtræer og neonlys leverer Kyoto motiv efter motiv, som du kan glæde dig til at dele på Instagram. Ja ja, Bispebjerg Kirkegård kan også være flot, men Kyoto er altså version 2.0!

Kiyomizu Dera temple, Kyoto, Japan | KILROY

10. Maldiverne

Der er ikke noget som et billede af de kridhvide bountystrande, der kan få dine følgere til at savle... Lad os nu være ærlige, alle elsker billeder som disse. Også dine følgere!

Boat-beach-maldives-cover

11. Monteverde, Costa Rica

I Monteverde står du omringet af den smukkeste grønne regnskov med alverdens dyrelyde og fuglekvidren, og hvis du drømmer om et sted at afstresse, så er Monteverdes grønne indre et oplagt sted at besøge.

Mann på hengebru i Monteverde. Costa Rica | KILROY

12. Masai Mara, Kenya

Få unikke natur- og dyreoplevelser på Masai Maras savanne. Området er kendt for sit rige og varierede dyreliv, og du vil derfor kunne støde på alle velkendte afrikanske dyrearter. Hvis du er her omkring september, kan du være heldig at opleve The Great Migration, hvor mere end 3 millioner dyr flytter sig for at finde et nyt sted at slå sig ned. Det er en klassisk bucketlist-oplevelse for mange backpackere!

sjiraffer i masai mara, kenya | KILROY
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.