Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Digital nomade i Costa Rica

Ida Costarica Beach

Fra januar til april 2022 har Ida fra Kilroy’s online salgsafdeling slow travelled og arbejdet online i Costa Rica.

 

 

Den ultimative følelse af frihed!

I løbet af efteråret 2023 begyndte verden langsomt at genåbne og det var efterhånden gået op for alle, at arbejdet ikke gik i stå når alle arbejdede hjemmefra. Det viste sig faktisk at være ret befriende ikke at være tvunget til at tage ind på kontoret når man var studerende og kun arbejdede på deltid. Jeg nød virkelig friheden af at kunne prioritere at arbejde et par timer hjemmefra, når der var behov for det.

Jeg var ved at afslutte min studietid og det stod allerede meget klart for mig at jeg længtes efter netop den følelse af frihed, som kun det af rejse giver en. Jeg blev med det samme, da jeg undersøgte det lidt nærmere, fascineret af det lille land Costa Rica i Mellemamerka med deres Pura Vida motto (det betyder pure life). Det gik hurtigt op for mig at mange rejser til netop dette land, ikke kun for at rejse men også for at kombinere det med drømmen om at arbejde online. Perioden hvor vi havde lockdown gjorde kun min rejselyst værre, men også ønsket og drømmen om at prøve den ultimative form for livsstil: nemlig at være en digital nomade. Jeg var solgt. Hvor cool ville det ikke være for en fattig studerende som mig at rejse rundt i dette smukke land og arbejde på vejen? Heldigvis blev ideen støttet af mit team, der kunne se fordelene ved at jeg arbejdede online fra en anden tidszone, da det ville give os en større chance for at kunne håndtere de hastesager, der måtte komme ind, når jeg var online

Ida Costarica Riofortuna

Setuppet

Jeg følte at det var utrolig heldigt at Kilroy var en fleksibel arbejdsplads, hvor mine drømme om at rejse var blevet taget godt imod og bakket op. Min rolle var allerede på deltid da jeg havde været studerende, så da vi begyndte at tale om mine rejseplaner besluttede vi at fortsætte med samme setup, hvor jeg arbejde et par dage om ugen i løbet af min rejse.

Selvom jeg ville have elsket at have været i Mellemamerika i længere tid, var setuppet stadig en form for test af noget, der ikke var blevet afprøvet før og vi blev derfor enige om at jeg skulle være afsted i 3 måneder. Vi besluttede at udnytte at vi havde en business partner i Costa Rica og vi kontaktede derfor Selina Hostels og lavede en aftale med dem for de dage, hvor jeg skulle arbejde. Selina Hostels ligger i mange forskellige områder igennem hele Mellemamerika, så det var ret sjovt at skulle planlægge en work’n’travel rejseplan. Det betød også at min rejserute var ret fastlagt lige fra start af, og jeg havde næsten halvdelen af mine overnatninger booket på forskellige af Selinas beliggenheder i Costa Rica og Bocas del Toro (Panama). Jeg havde sørget for lidt huller i rejseplanen samtidig med at jeg også havde 3 ugers ferie i februar måned, så jeg havde mulighed for at være lidt spontan. Det viste sig at det var rart at have en nøje planlagt rejseplan, da jeg hurtigt opdagede undervejs på rejsen at højsæsonen i Costa Rica (december-april) ikke er et ideelt tidspunkt til at rejse spontant rundt, fordi det er så populært.

Ida Costarica Dog

En måde af rejse langsomt på

Eftersom jeg allerede vidste at halvdelen af mine dage ville blive brugt på at arbejde i min normale stilling, følte jeg at det var det perfekte tidspunkt til at rejse langsomt i Costa Rica, da det ikke ville give mening at rejse alt for meget rundt. Jeg har gerne ville afprøve slow travel i flere år, men hver gang er jeg endt med en for tæt pakket rejseplan da jeg nemt bliver alt for begejstret for en destination i min research process (en typisk fejl!).

Slow travel lyder måske som en åbenlyst koncept, men hvis dette er helt nyt for dig, så handler det om at fordyde sig i det lokale liv, skabe nye rutiner samtidig med at man har øje for og er opmærksom på hvordan man oplever en destination. Et nøgleord i slow travel er kvaliteten af den tid du bruger hvert sted. Eftersom jeg havde været i Costa Rica tidligere, følte jeg mig ikke nødsaget til at besøge alle landets highlights og derfor var det mere naturligt at kombinere slow travel og at arbejde undervejs på rejsen. Selvom du ikke arbejder imens du rejser, er dette en anbefaling jeg giver alle som gerne vil ud og rejse: kvaliteten af den tid du bruger hver sted er vigtigere end antallet af steder du besøger.

Ida Costarica Puertoviejo Beach

Hvorfor ikke rejse alene?

Fra det øjeblik jeg besluttede at rejse og arbejde online, stod det klart for mig at denne rejse ville være en jeg skulle afsted på alene. Jeg havde for nogle år siden rejst alene og havde derfor lidt erfaring med det, men jeg følte mig meget som en begynder og ”out of practice”. Jeg var bange men jeg fandt ud af at noget helt afgørende hvis du rejser alene og det føles overvældende var at jeg i det mindste kunne gøre det så nemt for mig selv som muligt. Med min rejserute næsten planlagt til mindste detalje, og alle de overnatninger som var booket på Selinas, følte jeg mig klar til at tage afsted. Costa Rica er også en af de sikreste destinationer i Mellemamerika og eftersom det er så populært betyder det at der er mange andre (solo) rejsende som man kan møde undervejs. Desværre taler jeg ikke spansk og derfor var det afgørende at jeg vidste at jeg ville kunne klar mig på engelsk. For mig var overvejelserne omkring hvordan jeg skulle føle mig tryg og så komfortabel som mulig meget vigtige i min beslutning omkring det at rejse alene.

 

Nu da jeg er tilbage føler jeg mig utrolig heldig at have prøvet at rejse alene, rejse langsomt som digital nomade og med en rygsæk fuld af minder og eventyr som kun var muligt på grund af Kilroy. Denne rejse føltes som en af fremtidens rejser og jeg håber at mange vil se potentialet ved denne form for rejse (eller måske endda livsstil).

 

Ida Johansen

Online Sales Agent

@joha.ida

Kommende events

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.