Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. 

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

Dette felt skal udfyldes

Tak for at booke et videomøde hos os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe.

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig! 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Chat Kontakt
Kontakt Chat

En rookie's guide til slow travel

slow travel on a train

Kunsten at have et slow travel mindset

Har du nogensinde følt dig mere udmattet efter en rejse, end før den gik i gang? Det er på tide at sætte en stopper for denne modstridende opførsel, og finde tilbage til hvorfor vi i det hele taget rejser af sted. Afvis traditionelle måder at tænker turisme på, hotspots der giver likes på Instagram og overvældende lange must see lister. Slow travel handler om autentiske oplevelser og det at være i nuet. Deltag i bevægelsen mod slow travel, og tag dine oplevelser til næste niveau.

Hvad er slow travel?
Slow travel handler om at skabe forbindelse til dine omgivelser uden af tænke på alverdens ting, såsom at skabe fedt posts til sociale medier. Tænk ikke på, der skal komme, men fokusér bare på, hvad der er omkring dig og den følelsesmæssige indflydelse din rejse har på dig. Udforsk lokalsamfund, farverige kulturer, madretter, og vigtigst af alt, være åben for kulturelle oplevelser. Alt sammen i en bæredygtig og ansvarlig sag. Det lyder måske en smule hippie-agtigt, men ved du hvad... Vi (og mange andre) er helt forelskede i den tankegang.

Det er tid til at sige farvel til FOMO og udmattelse fra din rejse

Ønsket om at rejse pulserer overalt omkring os. Online og offline blandt eventyrlystne backpackere og charter-rejsende, teenagere og seniorer. Ja, du er vist med. Rejselysten findes overalt, og er altid tilgængelig. Men med det følger også 2 meget tunge ulemper; udmattelse fra din rejse og FOMO (Fear of Missing Out). Lange lister over steder, skal tjekkes af, omgivelser der ændrer sig hver 2. eller 3. dag og panik, når tingene ikke går som planlagt. Du kender det helt sikkert.

Hvis du nogensinde er kommet hjem fra en rejse, og er helt opbrugt i din krop med en surrealistisk følelse af, at den rejse, du netop har været på, aldrig har fundet sted, ja så er det på tide at træde et skridt tilbage. Spørg dig selv engang; rejser du for at opleve eller gør du det for... "the gram"?

two girls experts in slow travel

Hvorfor skal man overveje slow travel?

Slow travel giver dig mulighed for at give dig selv hen til et nyt sted uden at føle et pres. Dette mindset er et af grundstenene i hvorfor man rejser, og det har det været siden vi begyndte at tage på opdagelse på vores smukke planet. Men et eller andet sted, mistede mange af os netop dét aspekt ved at rejse. Denne udvikling er hvad slow travel søger at modvirke. Så hvad er fordelen ved slow travel?

Lader dig genoplade batterierne

Rejsetræthed, turist burnout... kald det hvad du vil. De fleste af os har været der, og det er ikke kønt. FOMO får os til at proppe en helt masse aktiviteter og stop ind i en rejseplan. Resultat er, at du føler, at du har brug for en ferie fra din ferie. Med slow travel vil det ikke være aktuelt.

Det forbinder dig med omgivelserne

Slow travel gør det lettere for dig at give dig hen til naturen, dig selv og dermed andre. Fjern blikket fra diverse turistguides, og se i stedet hvor din nysgerrighed tager dig hen. Den perfekte måde at boost din forbindelse, er at deltage i frivillige projekter enten med dyr, natur eller mennesker i nød. Det er givende for alle involverede, og det giver dig uden tvivl en dybere forbindelse til et sted.

Det styrker lokalsamfundene

Når tingene skal gå langsomt, går du lokalt. Lad dig selv bryde med globale brands og ræk i stedet ud til de lokale. På den måde styrker du ikke blot den lokale økonomi, du får også en bedre forståelse for den lokale kultur. En win-win situation.

Det booster dit rejsebudget

Når du vælger at rejse off the beaten track og udforsker verden med et slow travel mindset kan du gøre det ret billigt. Hvordan er det dog muligt, tænker du måske? Kort sagt, det er fordi du undgår turistfælder og lever som en lokal. Prøv et homestay, lej en lejlighed i en mindre besøgt område, tag i supermarkedet og lav din egen mad med lokale ingredienser.

guy with cap has joined the slow travel movement

roadtrip-volkswagen-t3-mintblue-cover
Fede destionationer til slow travel
Med en europæisk tankegang, kan Asien, Afrika og Sydamerika god betragtes som "slow". Men det er stadig muligt at rejse hurtigt, og krydse for mange must sees af uden tid til at absorbere og fordybe sig. Kort sagt er slow travel en tankegang, der kan bruges overalt, men den hurtige tilgang kan stadig være attraktiv. Kunsten ved at undgå FOMO er, at have en klar plan helt fra starten af, og til tider bruge lidt mere tid på planlægningen. At komme off the beaten track kan ofte være løsningen. Indien, Indonesien, Laos, Brasilien, Mexico. Mulighederne er mange. Europa har lidt en hurtig atmosfære, men Balkan er stadig et godt sted for slow travel. Langsom, lokal transport og en easy-going atmosfære med en eksotisk kant. At komme dertil med et interrail pass giver allerede en langsom start.
Lad dig inspirere af Balkan her

Hvordan gør man det? Opskriften på slow travel

Der er nogle vigtige ingredienser, du skal bruge, hvis du drømmer om slow travel. Første skridt er at ændre dit perspektiv på det at rejse og i stedet omfavne et slow travel mindset. Det kan være udfordrende, men tro os, det er det hele værd.

#1 Undgå lange must see lister

Vi har sagt det før, men nu siger vi det lige igen. Det er umuligt at opleve ALT på en og samme rejse. Rejser skal handle om kvalitet, ikke kvantitet. Forkort din bucketlist, og giv plads til overraskelser. Oftest er det overraskelserne, der giver de bedste minder.

#2 Lev som en lokal

Rejs med lokal transport, tag toget, lej en cykel og gå på opdagelser uden for byens centrum. Man kan sige, at jo langsommere det går, jo kortere bliver afstanden til de lokale. Langsom transport er sandsynligvis et af de mest udfordrende apsekter ved slow travel, men øvelse gør mester.

#3 Udfordr dine grænser

Gør dig selv ukomfortabel. Vi ved, det lyder mærkeligt, men det er den eneste måde at blive en sand "slow traveler". På med ja-hatten, omfavn det ubehagelige og udvid din comfort zone.

#4 Gør det til en del af (hverdags)livet

Slow travel skal være et mindset, du bruger uanset hvor som helst og når som helst. I byen, hvor du bor, på vej til skole, når du pendler til arbejde. Nogle synes måske, det lyder som mumbo-jumbo men det hele handler om at ændre dit perspektiv på rejser. Det handler ikke om, hvor hurtigt du kan komme frem til et sted, men om oplevelserne undervejs.

Kommende events

Se flere events ({{ allEventCardsTotal }})

Klar til at hoppe med på slow travel-bevægelsen...

...og udforske de mange fordele? Slow travel er ikke så svært som det lyder. Med få tweaks her og der kan du let bevæge dig mod det mindset. Usikker på, hvor du skal starte? Vi kan hjælpe dig med at planlægge din (langsomme) drømmerejse.

Kontakt os!

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.