{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


25 film om rejser der giver dig rejselyst

25 film om rejser, der giver dig rejselyst

25 film om rejser, der giver dig rejselyst

Sidder du også derhjemme og ønsker mest af alt at være ude på en lang rejse? Du er ikke alene! For at lindre din rejselyst, har vi samlet den ultimative liste af vores top 25 film, der handler om rejse på den ene eller den anden måde. Nogle film vil gøre, at du har endnu mere lyst til at pakke rygsækken og tage på eventyr. Andre film vil give dybere information om en specifik destination, hvor du kan dykke ned i historien, nyde landskabet eller lære om kulturen.

Find popcornene frem, sæt dig godt til rette og nyd det!

Insiprational Two Girls Watching View Over Lake And Mountain Cover
Gør filmen til virkelighed!
Hvis du bliver træt af fredagsslik og hjemmeaftener i sofaen, så tjek de eventyr og destinationer, vi tilbyder. Har du spørgsmål eller andre tanker om en specifik destination eller aktivitet, så tag ræk altid ud til os - vi hjælper dig med svar og vejledning, så det passer præcis til dine behov og drømme!
Tjek vores destinationer ud her

Lion

(2016)

En 5-årig dreng i Indien mister sin familie på gaderne i Calcutta, flere kilometer fra sit hjem. Han står overfor mange udfordringer, før han endelig bliver adopteret af en familie fra Australien. 25 år senere sætter han sig for at finde sin biologiske familie i Indien.

Into the Wild

(2007)

Christopher McCandless opgiver alle sine ejendele, giver hele sin opsparing væk og får et lift til Alaska for at leve helt alene i vildmarken. Undervejs sker der store ting, der gør kæmpe indtryk og former Christophers personlighed.

The Beach

(2000)

Denne film med Leonardo Dicaprio handler om en rejse i Thailand, hvor han får fat i et underligt kort. Rygterne siger, at kortet fører til et paradis på en strand - en slags skjult perle. Han beslutter sig derfor at rejse ud for at finde den.

The Darjeeling Limited

(2007)

Et år efter deres fars begravelse tager tre brødte på en togrejse gennem Indien i et forsøg på at få atter at knytte et bånd til hinanden.

EuroTrip

(2004)

En rigtig sjov film om et roadtrip gennem Europa!

L'Auberge Espagnole 

(2002)

En fransk studerende flytter ind i sin lejlighed i Barcelona og bliver roomie med seks andre mennesker fra forskellige dele af Europa. Sammen taler de det internationale for kærlighed og venskab.

Eat Pray Love

(2010) 

En gift kvinde (Julia Roberts) indser hvor ulykket hendes ægteskab er, og at hun at brug for at foretage en drastisk ændring. Efter en smertefuld skilsmisse begiver hun sig derfor ud i verden for at finde sig selv.

25 filmer som gör dig resgalen

Lord of the Rings

(2001)

En hobbit og otte venner tager på en rejse til Mount Doom for at ødelægge en ring og bekæmpe Mr. Sausron. Denne film finder sted i New Zealands "Midgård".

Up

(2009)

Ja, vi ved det godt, det er en tegneserie... Ved at binde tusindvis af balloner til sit hjem flyver den 78-årige Carl væk på sit livs rejse for at se ørkenen i Sydamerika.

The Before Sunrise trilogy

(1995, 2004, 2014)

Her er historien om et kærlighedspar, der i en triologi handler om deres første møde i Frankrig, hvad der sker, når de mødes 9 år sinere og til slut om de stadig genkender hinanden i den sidste film.

180° South

(2010)

Følg med når eventyreren Jeff Johnson rejser afsted. I filmen tager han den samme rejse som sine helte Yvon Chouinard og Doug Tompkins til Patagonien.

127 hours

(2010)

En bjergbestiger bliver fanget under en klippe mens han klatrer alene i nærheden af Moab i Utah. Vi får et indblik i hans desperate handlinger for overlevelse.

The Way

(2010)

En film om en far, der tager til Europa for at tage pilgrimsfærden "El camino de Santiago", som hans søn startede men ikke gennemførte, da han desværre gik bort undervejs.

A Map for Saturday

(2007)

På en rundrejse føles hver dag som lørdag! I denne dokumentar følger vi backpackere, der hjælper tsunami-ofre i Thailand, og vi får at vide, hvorfor pensionater i Nepal står tomme, og hvorfor de ignorerer Brasiliens stoplys.

Boy 

(2010)

Året er 1984 på New Zealands østkyst. Boy, en 11-årig og en dedikeret Michael Jackson fan får en chance for at lære sin far at kende, der er vendt tilbage til øen for at finde en pose penge, han begravede for mange år siden.

Whale Rider

(2002)

En nutidig fortælling om kærlighed, afvisning, triumfer og en ung Mauri-pige i New Zealand, der kæmpe for at udleve en skæbne, som hendes bedstefar nægter at indrømme.

Seven Years in Tibet

(1997)

En sand historie om Heinrich Harrer (Brad Pitt), en østrigsk bjergbestiger, der blev venner med den unge Dalai Lama på tidspunkter for Kinas overtagelse af Tibet.

The Bucket List

(2007)

To døende mænd flygter fra en kræftafdeling og begiver sig ud på en biltur med en bucketlist; en liste over ting, de vil opleve, før de dør.

Slumdog Millionare

(2008)

En teenager i Mumbai, Indien, der kommer fra slumkvarteret, bliver millionær i den indiske version af "Hvem vil være millinær?".

Long Way Round / Long Way Down

(2004, 2010)

Ewan McGregor og Charley Boorman rejser verden rundt på motorcykel.

Planet Earth I, II och A Celebration

(2006, 2017, 2020)

Denne tv-serie handler om vores smukke planet, hvor David Attenborough tager dig til de smukkeste steder.

The Lady

(2011)

En film om historien om Aung San Suu Kyi, da hun bliver udtænkt af Burmas demokratibevægelse og hendes forhold til sin mand, forfatteren Michael Aris.

The Art of Flight

(2011)

Følg den ikoniske snowboarder Travis Rice, der sammen med sine venner får mulighed for at omdefinere hvad der muligt på pisterne. Gør dig klar til et eventyr!

Vicky Christina Barcelona

(2008) 

To venner på ferie i Spanien forelsker sig i den samme maler, udvidende om at hans ekskæreste, som har et stormfuldt forhold til, er på vej tilbage ind i billeder...

The Killing Fields

(1984)

Få et indblik i historien om en fotograf, der er fanget i Cambodja under Pol Pot's blodige "Year 0", der krævede to millioner "uønskede" liv.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.