Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions



Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Har du brug for en festivalsdetox?

roskilde festival

En festivalsdetox - fordi du fortjener det

Først Northside, så Tinderbox og slutteligt Roskilde Festival... Det er hårdt at være festivalsgænger, det ved vi alle - særligt for kroppens indre organer, der i dén grad bliver presset til det yderste, når vi for 14. gang på en uge står på hovedet, og sluger en ølbong med 5 varme dåsepilsnere i (jo vi gør så). Er du, ligesom mange tusinde andre unge også hjemvendt fra festival helt smadret? Så lad os, som den gode samaritaner vi er, hjælpe dig med at komme på benene igen.

Gør noget godt for dig selv!

En post-festivalskrop kan være noget af det værste. Dvask og alkoholforgiftet efter en festival med drukture og mad fra konservesdåser. Yes, vi kender det. Gør noget godt for kroppen og tag af sted på et detox-ophold, langt væk fra tis-støvskyen, der stadig hænger tungt i luften omkring de danske festivalpladser.

 

Brug post-festivaltiden til noget fornuftigt

Forestil dig at bruge post-festivaltiden på finde dit indre zen i de smukkeste omgivelser. Og når yoga-undervisningen er slut, kan du så hoppe i det smukke blå hav, uden at være nervøs for at samle alverdens e. coli-bakterier til dig (vi kigger på dig, badesøen på Roskilde!). I stedet kan du snorkle, dykke eller surfe - det er op til dig. Slut med mudder på skoene, i stedet får du sand på tæerne.

Tag på yoga-ophold på Bali

Det er tid til at forkæle dig selv efter en hård periode med eksamener og festivaller - og derfor synes vi, at du bør overveje en solid omgang detox. Det gør du med manér på Bali, hvor du f.eks. kan nappe 5 dage med 4 overnatninger og 10 yogatimer til under 2.000 kroner. 

Du kan læse mere om muligheden for et yogaophold på Bali her.

Er du mere til surfing?

Du kan også vælge at bytte de mange nætter uden søvn, naboanlægget der dunker på fuld skrue og det filtrede hår fyldt med øl ud med en uge på en surfcamp i Portugal. Du får også vådt hår her, men det er det lækre og lune Atlanterhav, og ikke den lunkne dåseøl, din campbuddy lige har spildt ud over dig, da der igen igen var en teltpæl i vejen...

Her får du mulighed for at være fysisk aktiv, hvilket din krop formentlig har godt af at prøve til forandring for den seneste tid (nej, ølbowling er ikke fysisk krævende...).

Tjek surfcampen ud her!

Skal krop og form tilbage på topniveau?

Du har fyldt din krop op med ølbongs og fedtet natmad og kun fået motion ved at efterabe Cardi B i campen, og når du har forsøgt at holde dig på to ben til techno-koncerter. Men hvad med et getaway med rigtig motion, hvor du behandler din krop som det tempel den er? Så tjek denne 8 dages Fitness Bootcamp på Phuket i Thailand ud!

På campen kan du kombinere afslapning på solrige strande med at få formen tilbage på sporet, når du tager de første skridt mod at kunne vinke ølvommen på gensyn til næste års festivalsæson! Campen er desuden et genialt sted at få venner fra nær og fjern, og Phukets smukke omgivelser danner de perfekte motiverende rammer for at finde fitness-lysten frem igen!

Læs alt om, hvordan du kommer i form på Fitness Bootcamp i Thailand her!

Kommende events

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.