{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Har du brug for en festivalsdetox?

roskilde festival

En festivalsdetox - fordi du fortjener det

Først Northside, så Tinderbox og slutteligt Roskilde Festival... Det er hårdt at være festivalsgænger, det ved vi alle - særligt for kroppens indre organer, der i dén grad bliver presset til det yderste, når vi for 14. gang på en uge står på hovedet, og sluger en ølbong med 5 varme dåsepilsnere i (jo vi gør så). Er du, ligesom mange tusinde andre unge også hjemvendt fra festival helt smadret? Så lad os, som den gode samaritaner vi er, hjælpe dig med at komme på benene igen.

Gør noget godt for dig selv!

En post-festivalskrop kan være noget af det værste. Dvask og alkoholforgiftet efter en festival med drukture og mad fra konservesdåser. Yes, vi kender det. Gør noget godt for kroppen og tag af sted på et detox-ophold, langt væk fra tis-støvskyen, der stadig hænger tungt i luften omkring de danske festivalpladser.

 

Brug post-festivaltiden til noget fornuftigt

Forestil dig at bruge post-festivaltiden på finde dit indre zen i de smukkeste omgivelser. Og når yoga-undervisningen er slut, kan du så hoppe i det smukke blå hav, uden at være nervøs for at samle alverdens e. coli-bakterier til dig (vi kigger på dig, badesøen på Roskilde!). I stedet kan du snorkle, dykke eller surfe - det er op til dig. Slut med mudder på skoene, i stedet får du sand på tæerne.

Tag på yoga-ophold på Bali

Det er tid til at forkæle dig selv efter en hård periode med eksamener og festivaller - og derfor synes vi, at du bør overveje en solid omgang detox. Det gør du med manér på Bali, hvor du f.eks. kan nappe 5 dage med 4 overnatninger og 10 yogatimer til under 2.000 kroner. 

Du kan læse mere om muligheden for et yogaophold på Bali her.

Er du mere til surfing?

Du kan også vælge at bytte de mange nætter uden søvn, naboanlægget der dunker på fuld skrue og det filtrede hår fyldt med øl ud med en uge på en surfcamp i Portugal. Du får også vådt hår her, men det er det lækre og lune Atlanterhav, og ikke den lunkne dåseøl, din campbuddy lige har spildt ud over dig, da der igen igen var en teltpæl i vejen...

Her får du mulighed for at være fysisk aktiv, hvilket din krop formentlig har godt af at prøve til forandring for den seneste tid (nej, ølbowling er ikke fysisk krævende...).

Tjek surfcampen ud her!

Skal krop og form tilbage på topniveau?

Du har fyldt din krop op med ølbongs og fedtet natmad og kun fået motion ved at efterabe Cardi B i campen, og når du har forsøgt at holde dig på to ben til techno-koncerter. Men hvad med et getaway med rigtig motion, hvor du behandler din krop som det tempel den er? Så tjek denne 8 dages Fitness Bootcamp på Phuket i Thailand ud!

På campen kan du kombinere afslapning på solrige strande med at få formen tilbage på sporet, når du tager de første skridt mod at kunne vinke ølvommen på gensyn til næste års festivalsæson! Campen er desuden et genialt sted at få venner fra nær og fjern, og Phukets smukke omgivelser danner de perfekte motiverende rammer for at finde fitness-lysten frem igen!

Læs alt om, hvordan du kommer i form på Fitness Bootcamp i Thailand her!

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.