{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Hvilken af disse 10 rejsestereotyper er du?

Hvilken af disse 10 rejsestereotyper er du?

Hvilken backpacker er du selv?

Hvor mange sjove backpackere har du efterhånden hængt ud med på dine rejser? Præcis. Mange. Derfor har du med garanti mødt mange af disse stereotyper på din vej - og én af dem er højst sandsynligt dig selv! Men hvilken?

1. Den ensomme vandrer

Den frie sjæl, som foretrækker at følge vindens retning fra dag til dag. Ingen undrer sig rigtigt, hvis ikke vedkommende dukker op til aftaler og udflugter, for personen befinder sig højst sandsynligt på en bjergtop, tager en dukkert i en bugt eller er faret vild på det lokale marked.

Hvilken rejsestereotyp er du? - KILROY

2. Rejselederen

Denne person har absolut styr på alt fra tog- og flytider til de andres pasnumre. Vedkommende værner desuden meget om sin kæreste ejendel, som er en mappe med udskrifter af alt fra værdipapirer til flybilletter, kopi af pas og en liste med jeres forældres telefonnumre, hvis nu noget skulle gå galt.

Hvilken rejsestereotyp er du? KILROY

3. Joakim von And

Denne type går højt op i kroner, ører og alverdens valutaer. Personen styrer fælleskontoen med hård hånd, og ingen tør betale ham/hende efter fristen. De gode tilbud og billige billetter bliver opsnust på lang afstand, og personen er den eneste af jer, som ikke behøver at ringe hjem til mor og far efter flere penge.

Rejsestereotyper - KILROY

4. Den spontane

Ud af det blå er der pludselig kommet en ekstra med på rejsen. Personen er formentlig lidt forvirret anlagt, og er måske ikke helt klar over, hvor I skal hen næste gang. Vedkommende slentrer bagerst i gruppen, og mister tit overblikket over vigtige ting som pas og pung, men på magisk vis dukker de altid op igen.

Den spontane rejsende - KILROY

5. Gastronomen

Her er typen, der udvælger destinationer på verdenskortet baseret på landets køkken. Denne type har helt styr på de lokales madvaner, nationalretten og de mere ukendte gastronomiske oplevelser. Perosnen lader sig ikke narre af turistfælder, som promoverer sig med lokal mad, og smagsløgene får lov til at bestemme, hvilken retning rejsen fortsætter i. 

Rejsestereotyper - KILROY

6. Matchmakeren

Denne person er 100 procent single, og har et godt øje for potentielle flirts, men af en eller anden grund ender personen i stedet altid op som wing(wo)man for vennerne. I det mindste betyder det, at typen sjældent ender med en walk of shame gennem gangene på sit hostel.Rejsestereotyper - KILROY

 

7. Adrenalinjunkien

Intet er ekstremt nok til den vilde type, som har en magnetisk tiltrækning til alt, der får adrenalinen til at pumpe rundt i kroppen. Denne person siger aldrig nej til en udfordring, og er særdeles god til at lokke andre med på halsbrækkende oplevelser. 

Adrenalinjunkie - KILROY

8. Fotoentusiasten

Hvis det perfekte foto dukker op undervejs, må I andre finde jer i at vente - længe. Fotoentusiasten er villig til at ofre alt for et pletskud, om det så tager en time, før solen går ned bag horisonten. Vedkommende forlader under ingen omstændigheder stranden, bjerget eller naturparken, før der er kommet tilstrækkeligt med billeder fra alle vinkler i hus.

Fotoentusiast - KILROY

9. Kulturnørden

Kulturnørden behøver ingen guidebøger eller rejsetips, for denne person har allerede terpet op til flere af dem hjemmefra. Vedkommende står op langt før solopgang, og gør klar til dagens kulturelle aktiviteter. Alle andre må bare følge med i det stramme program, men I kommer til at takke vedkommende senere!

Kulturnørd - KILROY

10. Minimalisten

Mottoet er sandsynligvis, at "hvis der ikke er plads i din rygsæk, behøver du det ikke". Personen kan sagtens klare sig med fem par underbukser og to t-shirts, og er det i øvrigt ikke rigeligt at tage 10 billeder på to måneders rundrejse i Asien? Minimalisten samler udelukkende på oplevelser, og er allergisk over for materielle goder.

Rejsestereotyper - KILROY

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.