{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Hvor kan du rejse hen som fuldt vaccineret rejsende?

Insiprational Two Girls Watching View Over Lake And Mountain Cover

Er du blevet fuldt vaccineret? Vi guider dig til de 9 bedste destinationer som du med fordel kan tage til.

Som fuldt vaccineret ligger verden nu igen for dine fødder. Rejsevejledningerne i Danmark er blevet coronafrie og vi vinker farvel til det velkendte trafiklyssystem, som igen bliver erstattet af de normale rejsevejledninger.

Men hvor kan du så tage hen? Bare rolig - vi har dig! Her har vi samlet 9 af de absolut bedste rejsedestinationer til dig, som er fuldt vaccineret og tripper efter at komme ud at rejse igen.

De 9 destinationer har ikke samme corona situation men en af følgende (læs nærmere nedenfor):

  • Destinationer, som kun er åbne - lige nu - for dig som er fuldt vaccineret 
  • Destinationer, hvor du som fuldt vaccineret ikke længere skal i karantæne ved indrejse 
  • Destinationer, der i nærmeste fremtid kun åbner op for dig som er blevet fuldt vaccineret 

 

1. Canada

Canada er åben for dig som er fuldt vaccineret. 

Toronto: Som fuldt vaccineret kan du allerede nu tage til skønne Toronto. Storbyen byder igen velkommen til vaccinerede rejsende, som kan nyde byens udsøgte madscene, vilde natteliv og fantastiske natur med en smuttur til Niagara Falls. Toronto er et 'Must Do' på enhvers Canada buket liste.

Banff National Park: Smukke, smaragdgrønne Lake Louise, der ligger 56 km. fra byen Banff er et must når du besøger national parken. Også Lake Morraine og Lake Peyto indbyder til fotografering i stor stil. Dette naturparadis byder også på rige muligheder for vandring, mountain biking, kajakture og ridning. 

toronto-canada-cn-tower-cover

2. Nepal

Som fuldt vaccineret rejsende er det noget lettere at komme ind i Nepal og du undgår også den lange (og dyre) karantæne tid.

Trekking Himalaya: Karantænetiden kan du i stedet bruge på at trekke i Himalaya, hvor du kan nyde udsigten over Everest i horisonten, beundre betagende solnedgange fra landsbyer på bakketoppene og lære mere om den traditionelle livsstil i Kathmandu Dalen.

Katmandu: Tag til Nepals hovedstad og oplev alt hvad storbyen har at byde på. Her vil du opleve alt fra autentiske barer og restauranter i området Thamel til Old Durbar Square, hvor du finder et hav af paladser og templer. Uden tvivl et besøg værd! 

mount-everest-nepal-himalayas-base-camp-man-posing

3. Australien

Australien er ikke åben endnu, men åbner kun op for fuldt vaccinerede rejsende.

Kangaroo Island: Som fuld vaccineret rejsende kan du roligt drømme videre om din tur Down Under. Her anbefaler vi, at du tager til Kangaroo Island, som er kendt som værende et af de bedste steder i Australien at se landets fænomenale dyreliv i deres mest naturlige omgivelser. Øen er hjem for flere tusinde kænguruer, koalabjørne, myrepindsvin, søløver og sæler - så du har i hvert fald gode odds for at se rigeligt med eksotiske dyr!

The Explorer's Way - Det vildeste road trip: 3,026 km fyldt med ren Aussie-eventyr. Tag på det vildeste road trip fra Adelaide i syd til Darwin i nord (eller den anden vej rundt), og få en vanvittig fed outback-oplevelse for livet! Her får du Aboriginal-oplevelser, smukke naturomgivelser, afsides liggende landsbyer og fantastiske nationalparker. Besøg bl.a. Alice Springs, Flinders Ranges eller tag en tur på den legendariske Pichi Pichi Railway. New Zealand

australia-kangaroo-cover

4. New Zealand

New Zealand er ikke åben endnu, men åbner kun op for fuldt vaccinerede rejsende.

Millford Sound: Vi foreslår, at du tager til sydøen på kajaktur i Millford Sound. Nyd det naturskønne område i sit fulde flor til vands og se bugten udefra. Det vil uden tvivl blive en spændende oplevelse. 

Hobbiton: Er du vild med Ringenes Herre eller Hobbiten? Så skal du hundrede procent tage forbi Hobbiton, som ligger på Nordøen. Her er flere scener fra de førnævnte film blevet optaget og det vil være en sand fornøjelse for enhver fan! 

new-zealand-millford-sound-view

5. Thailand

Thailand er allerede delvist åben for fuldt vaccinerede rejsende (dog med 7 dages karantæne i Phuket). Når de åbner helt op igen vil det kun være for fuldt vaccinerede.

Rai Leh: Vi foreslår, at du tager til Rai Leh halvøen. Du kan kun komme til dette backpacker paradis via båd - men tro os - det er hele turen værd. Halvøen rummer et hav af fede aktiviteter bl.a. klippeklatring, yoga, paddleboard by night, kajak og ø-hop. Endvidere er øen fyldt med lækker seafood og udsøgte drinks!

Pai: Den ultimative backpacker landsby. Her kan du leje billige scootere og køre ud til utallige vandfald, canyons og fede udsigter. Nyd den afslappede stemning i byen og tjek de små barer og restauranter ud med nye bekendtskaber. 

krabi-thailand-ocean-longta

6. Vietnam

Vietnam er ikke åben endnu, men åbner kun op for fuldt vaccinerede rejsende.

Easy Rider: Når alt igen er åben giver det dig mulighed for at rejse fra A til B med vind i håret på bagsædet af en motercykel igennem Vietnam. Kør med en lokal guide igennem Vietnam og go off the beaten track. Du vil bl.a. se lokale landsbyer, smage street food og møde lokal befolkningen. Uden tvivl en oplevelse for livet!

Halong Bay: Hvis synet af to tusinde kalkstensøer lyder som noget for dig, så skal du helt sikkert tage med en båd ud fra Halong Bay og opleve dette fænomen. Overnat på båden, og sejl ud med kajakker i vandet og kom helt tæt på disse smukke øer.  

halong-bay-vietnam-sunny-boats

7. Japan

Japan er ikke åben endnu, men åbner kun op for fuldt vaccinerede rejsende. 

Tokyo: Grip muligheden og tag til Tokyo. Her møder datid, nutid og fremtid hinanden i en magisk potpourri. Kør Mario carts igennem byen, bar-hop i Golden Gai området og se det farverige Shibuya distrikt, som er fuld af butikker, restauranter, barer, beskidte sex shops og højlydte Pachinko halls. 

Kyoto: Tag til den gamle hovedstad og oplev nogle af de flotteste attraktioner i Japan bl.a. den ikoniske Fushimi Inari-taisha-helligdom med sine tusindvis af traditionelle røde torii porte, det guldbelagte Kinkakuji-tempel eller bambus skoven i udkanten af Kyoto. Gå heller ikke glip af et restaurant beøg i Pontocho gyden, en tur gennem Gion Distriktet eller et besøg på Kyoto International Manga museum, hvor du kan få en professionel Manga tegner til at lave dit portræt.

kyoto-japan-fushimi-inari-shrine

8. Argentina

Argentina er ikke åben endnu, men når de åbner op vil du som fuldt vaccineret rejsende ikke skulle gå i karantæne.

Mendoza: Vi vil klart anbefale, at du udforsker Mendozas naturskønne vinområde på cykel. Her kan du cykle fra vingård til vingård og smage på områdets forskellige typer af vin, nyde de friske oliven og lækre empanadas. Du kan også tage på ridetur i Andesbjergene og se det storslåede landskab ovenfra.

Buenos Aires: Tag til den ikoniske Sydamerikanske storby og dans tango med de lokale, smag på det argentinske køkken, i form af Asado, Empanadas og Churros, og nyd den smukke farverige storby i fuldt flor med en guided tur rundt i byen.

buenos-aires-city-architecture-cover

9. USA

USA er ikke åben endnu, men åbner kun op for fuldt vaccinerede rejsende.

Road trips: I USA har du rig mulighed for at tage på road trip og når de åbner op igen i november, er det bare med at komme afsted! Tag f.eks. på road trip i sydstaterne og oplev The Southern Hospitality på egen hånd. Du vil se alt fra frodig natur, smukke strande og bjergtoppe, til storbyer med Mardi Gras og vildt natteliv.  

Den amerikanske madscene: Den amerikanske madsecne byder på lidt af hvert. Alt afhængig af, hvor du starter din tur vil du kunne prøve både BBQ i syden, tacos i Californien, æbletærte i Midvest og mad over bål i bjergene. Der er altså lidt for enhver smag, så det er bare med at komme afsted og få en på opleveren! 

usa-route-66-2-cover

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.