{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


KILROY anbefaler: vores yndlings travel docs med steder du faktisk kan besøge

Hollywood skiltet i Los Angeles, Californien

Bedre end din in-flight entertainment

Vi har alle været der. Siddet på et fly med 10+ timer foran dig, men ingen gode film eller anden god underholdning til at beskæftige dig. Vi har dig, med disse fantastiske rejsedokumentarer bliver du helt sikkert endnu mere spændt, på at skulle udforske din næste destination. Bare husk at downloade dem inden du er klar til take-off!

Airplane Island View Indonesia
Vi kan hjælpe dig med at komme afsted!
Off the beaten path behøver ikke at betyde for enden af verden. Destinationerne i rejsedokumentarer ligner ofte at de er umulige at komme til, og det kun er muligt med et kamerahold og et stort budget i ryggen. For fjernt, for farligt eller alt for dyrt. Lad os stoppe den trend. Alle de dokumentarer vi highlighter i denne blog er nemme at komme til, hvis du vil. Tjek nogle af vores rejseforslag ud nedenfor eller tæk ud til vores erfare rejseeksperter, som står klar til at skræddersy din drømmerejse.
Tjek vores rejseforslag ud her!

Til eventyrerne iblandt os

The Dawn Wall (2017) - vi var mundlamme, i mens vi så denne gribende dokumentar, som følger bjergbestigerne Tommy Caldwell og Kevin Jorgeson, der prøver at free climb det umiddelbart umulige 3.000-fod høje Dawn Wall of El Capitan i Yosemite National Park. Selv, hvis du ikke er professionel bjergbestiger, er det stadig en utrolig fed oplevelse at besøge Yosemite, også selvom du ikke når til toppen af El Capitan.

Freeclimber on El Capitan in Yosemite National Park in California, USA

For the lovers of less ordinary travel

Love to go off the beaten path? So does British comedian Romesh Ranganathan, and in ''The Misadventures of Romesh Ranganathan" he'll take you with him to various countries (like Haiti, Ethiopia, and Colombia) to explore the unconventional and lesser-known sides of travel and tourism. Romesh adds amusing commentary, resulting in a peculiar but entertaining mix that does right to the places he visits. It never really steps into the pitfall of judging third world countries by Western standards, but instead tries to show unusual destinations and experiences in a more authentic way. Sort of like what we aim for as well! 

Colourful houses in the city of Port au Prince in Haiti

Til foodie rejsende

Lad være med at se denne her, hvis du allerede er sulten! Den Netflix-producerede "Street Food" (2019-nu) - er et kærlighedsbrev til street food kulturen i flere asiatiske byer. Den sætter fokus på de lokale street food kokke og deres autentiske opskrifter, som ofte er nedarvet efter flere generationer. Du får et fantastisk indtryk af den kulturelle betydning, som street food besidder i disse lande, og så får dokumentaren dig virkelig til, at ville rejse langt for bare at smage alle de fantastiske retter. Om det er Indien, Thailand, Malaysia eller Indonesien - vi hjælper dig afsted. Prøv at spørge hvor vores rejseeksperter har fået deres bedste street food.

Streetfood being prepared on the streets of Bangkok in Thailand

Til dem der elsker feelgood TV

Kender du til konceptet "slow television"? Hvis ja, så er "Expedition Happiness" (2017) noget for dig. Denne serie beretter et pars historie, om hvordan de har ombygget en gammel skolebys til et mobilt hjem. Så snart deres ye mobile hjem er færdigt, tager de ud på deres store eventyr: et langt road trip på tværs af Nordamerika. Du får en smagsprøve på de fantastiske landskaber og parrets mange personlige beretninger undervejs. Det er rigtig god inspiration til dit eget road trip gennem Staterne, men også fantastisk inspiration til de af os som drømmer om en alternativ måde at leve på, men som ikke helt ved, hvor de skal starte.

Old bus at a rural gas station in the USA

Til de (aspirerende) solorejsende

"Pedal the World" (2015) - denne her handler om en utrolig cykelrejse. Vi følger Felix Starck, i mens han cykler verden rundt, besøger 22 lande og deler hans oplevelser med alle de mennesker og kulturer, han møder på sin vej. Han skjuler ikke alle de udfordringer, han også møder og de kulturelle forskelle der nogle gange kommer i vejen. Selv, hvis du ikke planlægger at tage på en solo rejse på din cykel, får du med denne dokumentar fantastisk indsigt, ind i hvordan du tackler de udfordringer, du kan komme til at møde på din solo rejse.

Yurts by a lake in Kyrgyzstan

Den sjove

Jack Whitehall: Travels with My Father (2017-2021) - 5 sæsoner lang, komiker Jack Whitehall rejser verden rundt med sin far, Michael Whitehall, som er lidt mere traditionel og reserveret. Deres forskellige personligheder tilføjer en god dynamik og et sjovt spin på showet, som tager dem til forskellige regioner og lande henover årene. Hver sæson er baseret på en ny region, hvor de både kommer omkring USA, Sydøstasien og Storbritannien.

Farmer walking with cows in front of a temple in Cambodia

Inspireret?

Måske er det tid til dit næste eventyr. Vi kender alle hvordan rejselængelse føles, og ingen kender den bedre end vores rejseeksperter. Vi kan gøre dine planer og drømme til virkelighed, så hvis du er klar, rækker du bare ud til os via knappen nedenfor.

 

JEG ER SÅ KLAR!

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.