{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Red verdens skildpadder

sea-turtle-ocean

Red verdens skildpadder gennem frivilligt arbejde

Skildpadden lever i flere årtier, inden den bliver moden nok til at lægge æg. En hunskildpadde lægger hundredvis af æg per sæson, men på grund af alle farerne som skildpadderne møder, er det ofte blot omkring 1 ud af 1000, der rent faktisk når at blive fuldvoksen. Som frivillig er det derfor blandt dine opgaver at sørge for, at skildpadderne har de bedste vilkår, ligesom du skal hjælpe med at beskytte dem fra rovdyr og mennesker.

Brænder du for at hjælpe skildpadder?
Hvis du er en rigtig dyreelsker, og gerne vil give lidt tilbage, når du rejser rundt, så lad os hjælpe dig af sted på frivilligt arbejde. Lad os planlægge dit ophold, så det passer præcis til din rejse og så du bedst muligt kan hjælpe til i lokalmiljøet.
Kontakt os

Hvor kan du arbejde frivilligt med skildpadder?

Der findes flere forskellige projekter, der arbejder på at forbedre levevilkårene for skildpadderne rundt om i verden. Ambitionen er, at skildpadderne kommer så godt fra start i livet som muligt, og du kan være med - selv hvis du ingen erfaring har!

Her får du 4 skildpaddeprojekter, du kan arbejde frivilligt på:

Vigtigt at tænke på

Frivilligt arbejde er en fantastisk måde at give tilbage til lokalmiljøet på, og så er det godt for dig selv. Du får masser af fed erfaring fra et miljø og en kultur, der ligger fjernt fra hvad du er vant til. Men selvom det at være frivillig er en utrolig fed og lærerig oplevelse, så er det stadigvæk også et job. Derfor er det vigtigt at undersøge hvilken form for frivilligt arbejde, du gerne vil forsøge dig med. 

Hvis du f.eks. er interesseret i dyr og miljø, så er ovenstående skildpaddeprojekter lige noget for dig, og med lidt research kan du som sagt sikre dig, at du havner et sted, der lever op til dine forventninger og sikrer, at du får en fed tid.

Rädda sköldpaddor som volontär

Er du interesseret i andre typer frivilligt arbejde?
Overalt i verden findes der mulighed for at arbejde frivilligt. Du kan få et overblik over de steder, vi kan hjælpe med her.
Frivilligt arbejde

Vil du have hjælp til at finde lige nøjagtig det frivilligprojekt, der passer til dig, så skal du bare tage fat i os. Vi ved alt om de muligheder, der er, og kan desuden hjælpe dig med at planlægge et projekt ind som en del af en større rejseplan.

Når man skal arbejde frivilligt er det vigtigt at have en god mavefornemmelse og føle sig tryg. Det er vigtigt at få forventningsafstemt med en af vores rejsekonsulenter, så du ved hvad du går ind til, og så du er sikker på at få så fed en oplevelse som muligt.

Kombinér frivilligt arbejde med en større rejse

Hvis du er hooked på at tage en tjans som frivillig på et af de mange fede projekter, men ikke ønsker at dedikere hele din rejse alene til dette formål, så kan vi som sagt hjælpe dig med at planlægge dit eventyr, så det passer præcis til dine drømme. Vil du backpacke, lære spansk, på surfkursus eller lære at dykke? No problem, vi hjælper dig!

Vi er eksperter i at skræddersy drømmerejser til unge og studerende, og kan selvfølgelig også hjælpe dig af sted.

Skriv til os og hør mere!

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.