{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Rejs rundt samtidig med at du lærer spansk

panama-san-blas-sunset-cover
Michael Clausen Kellberg

Tag på en fed grupperejse og lær spansk samtidig!

Har du nogensinde overvejet at tage til Mellemamerika, men altid følt, at sproget var en barriere? Så kan du godt tro om igen. Det er tværtimod et glimrende argument for, at du bør tage af sted. Nå ja, og på denne grupperejse rundt i regionen lærer du i øvrigt spansk samtidig.

costa-rica-sloth-puerto-viejo-cover
En episk rundrejse
Hvor fedt er det lige at kunne kombinere en rundrejse i Mellemamerika med spanskundervisning? Det er mega hands on, og du lærer spansk endnu hurtigere end hvis du sad i et traditionelt klasseværelse. Her kommer dine nyvundne spanskkundskaber i spil hver eneste dag!
Læs mere om turen her!

The Travelling Classroom - Rundrejse mens du lærer spansk!

Eventyret starter i Panama City - en af de fedeste byer i Mellemamerika. Vi anbefaler, at du ankommer et par dage før rundrejsen begynder, så du kan få de mange fede oplevelser i byen med. Du kommer naturligvis forbi den verdensberømte Panama Kanal, får et madlavningskursus og du lærer at danse salsa, merengue og bachata - det skal man jo, når man er på disse kanter. 

Efter et par dage i Panama City skal du på sejltur til San Blas-øerne, og du kan godt glæde dig. Ord er nærmest overflødige her, så vi vil hellere forkæle dig med nedenstående billede, så du ved, hvad der venter dig!

Det gode ved The Travelling Classroom er, at du ikke bare bliver god til spansk, du bliver også god til at leve den latinamerikanske livsstil!

Welcome to the jungle!

I uge 2 skifter du omgivelser fra storby og bounty i Panama City og San Blas-øerne til tropisk jungle i Boquete.

Du kommer hurtigt til at opleve, at hvor afslappet stemningen er på rundrejsen, og efter en lærerig dag med spanskbøgerne i hænderne kan du chille i hængekøjen i campen. Klimaet er lidt køligere i Boquete, så når du har brugt en uge på at lære spansk, zipline, lave mad, danse og bare generelt fyre den af med dine klassekammerater, er det igen tid til leve det søde liv ved vandet. Herfra går turen til Bocas del Toro i uge 3.

Der findes nogle steder i verden, hvor backpackere planlægger at rejse til for et par dage, men ender med at blive i laaaaaang tid. Sådan et sted er Bocas del Toro! Du kommer hurtigt til at opleve den fede backpackervibe, og hvis vi skal nævne et par fede ting du kan tage dig til: svøm med delfiner, tage ud og dykke, fest med de andre backpackere, besøg de smukke øer & strande og selvfølgelig... Lær spansk!

Panama er blot ét af flere fantastiske lande i Mellemamerika. Med the Travelling Classroom kommer du også igennem Costa Rica. På nuværende tidspunkt er du sikkert allerede godt med hvad angår det spanske sprog, og så kan du nemmere kommunikere med de lokale Ticos nu! 

Turen går nu til Turrialba - et naturparadis, hvor du kan opleve Pacuare-floden, tropisk regnskov, tæt jungle, et vildt dyreliv og smukke bjerglandskaber.

Her står den på en uge med spanskundervisning, dans og naturligvis udforskning af det smukke lokalområde. Det er også her, at Travelling Classroom-eventyret slutter, og der bliver arrangeret en fed fest, hvor I kan tage ordentlig afsked med hinanden - men hvem ved, måske har du fundet en ny rejsebuddy eller to?

Du har i hvert fald fået spanskkundskaber, der bør række til endnu flere eventyr i Mellemamerika!

Vil du vide mere?

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.