{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Tag på dit livs trek langs Inkastien i Peru

trekking-peru-lares-trek-machu-picchu-cover

En oplevelse for livet

Tag på dit livs trek langs Inkastien til Machu Picchu i Peru, og oplev den legendariske ruinby, der er beliggende i omkring 2.400 meters højde. Indånd den friske bjergluft fra Andesbjergene, og nyd en tilværelse langt, langt væk fra den stressede hverdag, du så ivrigt har forsøgt at undslippe for en stund.

machu-picchu-peru-lama-cover
Vil du læse mere om Inka-trekket?
Grib muligheden og tag med på et legendarisk trek langs Inkastien til Machu Picchu. Læs alt om hvad trekket indebærer her.
Læs mere om trekket her!

Trekking til Machu Picchu

Et trek til Inkaernes oldgamle ruinby, Machu Picchu i Peru er en af verdens mest kendte treks, og du vil ved selvsyn konstatere, hvorfor Machu Pichu i 2007 blev udnævnt til én af verdens "New 7 Wonders of the World". Turen starter i Cuzco, og strækker sig over 44 kilometer. Det typisk 4-5 dage at gennemføre trekket til Machu Picchu, og er du i almindelig god form, bør du kunne klare turen uden problemer.

Oplevelser på trekket

Turen langs Inkastien foregår i mindre grupper á max 16 personer, og man får selskab af et par engelsktalende guider, portører og kokke - måske endda et par lamaer også... Der vil være rigeligt med muligheder for at nyde den storslåede natur og til at møde lokalbefolkningen i landsbyerne undervejs.

Overnatningen foregår i små camps undervejs, hvor kokkene står for maden. På vej mod Machu Micchu passerer I 3 bjergpas, hvoraf det højeste ligger 4200 meter over havets overflade. Undervejs passerer I desuden også flere andre ruiner, heriblandt Phuyupatamarca, der er bedre kendt som byen over skyerne. Hvis vejret er klart, vil du kunne beundre de snedækkede bjerge og de frodige dale undervejs på trekket.

Solopgang over Machu Picchu

På den sidste dag, starter I ud tidligt, så I kan nå frem til den såkaldt solport, hvor den mest magiske solopgang over Machu Picchu venter. Herfra er der en gåtur på omkring 45 minutter, før I ankommer til selve ruinerne, og der er rigeligt med tid til at udforske på egen hånd.

Fra byen Aguas Calientes, der ligger et kvarters tid fra Machu Picchu, tager man toget tilbage til Cuzco. En uforglemmelig tur er ved vejs ende, og du vil være helt i ekstase over at have nået målet. En tur langs Inkastien til Machu Picchu er en oplevelse for livet, som du ikke må gå glip af.

Værd at bemærke angående Inkastien

I 2001 igangsatte den peruvianske regering et reguleringssystem for, hvor mange personer der må gå Inkastien hver dag. For at bevare Inkastien for fremtidige generationer, er det blevet besluttet, at der blot udstedes 500 tilladelser om dagen. Disse bliver gerne udsolgt mange måneder i forvejen, så hvis du ved, at du gerne vil trekke langs Inkastien, anbefaler vi, at du bestiller helt op til 6-7 måneder i forvejen. 

Skulle Inkastien være udsolgt anbefaler vi, at du tager på en af de andre treks til Machu Picchu. Det kan være Lares Trekket, som du kan læse mere om her, eller Salkantay Trekket. 

NB: Inkastien er lukket hele februar hvert år på grund af vedligehold og rengøring, så den er klar til en ny sæson. Hvis du vil trekke til Machu Picchu i februar, må du vælge en alternativ rute.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.