Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

7 højdepunkter i verdens (måske) mest undervurderede region

oplev vanvittig smukke steder i Centralasien

Det bortglemte Centralasien midt i mellem øst og vest

Djengis Khan, de gamle silkeveje, enorme ødemarker, urter og mærkelige hovedstæder. Vi har alle hørt om de mystiske stan-lande i en eller anden sammenhæng, men som rejsemål er Centralasien en af de mest undervurderede regioner i verden blandt eventyrlystne. Det er den ultimative destination, for dig som elsker det ukendte og uventede. Læs mere for at finde ud af, hvorfor du skal besøge Centralasien. 

Jeg vil vide mere om rejser til Centralasien

Let’s get back to basics - hvilke lande hører til i Centralasien?

Centralasien ligger imellem Det Kaspiske Hav i vest og Kina i øst, og består af fem lande: Kazakstan, Kirgisistan, Tadzjikistan, Turkmenistan og Uzbekistan. Regionen som sammensmelter østen og vesten er utrolig rig på natur og spændende historie og kultur. Trods dette, er området faldet i glemslen hos mange rejsende, desværre. Hvis du er frisk på eventyr, synes vi, at du skal give Centralasien en chance!

For at du lige kan komme igang med at dagdrømme, så får du her 7 højdepunkter i regionen.

#1 Historiske Bukhara og Samarkand, Uzbekistan

Bukhara anses som værende Centalasiens helligste by. En rejse hertil er som at hoppe direkte ned i en historiebog. Byen blev grundlagt omkring år 100-tallet, og har blandt andet været handelscentrum langs den historisk vigtige silkevej og det kulturelle centrum for det persiske rige. I dag er Bukhara et spændende mix af nutid og datid, og mange af bygningerne bruges til samme funktion som for over 1000 år siden.

Byen Samarkand har næsten endnu mere imponerende arkitektur end Bukhara. Her rejser de stor blå mosaikklædte kupler, som både Uzbekistan og Silkevejen er kendt for. 

Vi anbealer: Rundrejse gennem Uzbekistan
Turen starter i: Tashkent, Uzbekistan
Rejselængde: 10 dage

vacker arkitektur i bukhara i uzbekistan, centralasien

#2 Darvaza "Porten til Helvede", Turkmenistan

Du har muligvis set et billede af dette fænomen, men samtidig har du måske været i tvivl om, hvor i verden stedet egentlig findes? Svaret er i Turkmenistan! Darvaza, der også kendt som Porten til Helvede, kan opleves, hvis du kører ca. 3 timer fra byen Ashgabat. Her finder du det 20 meter brede ildkrater midt i ørkenen, Karakum. 

Er du nysgerrig på, hvordan det brænder? Desværre må vi afsløre, at det rent faktisk ikke er en port til helvede, men derimod resultatet af en mislykket boring fra 1971, da det gamle Sovjet kom til at åbne op for et naturligt gaskammer.

Vi anbefaler: Rundrejsen gennem Uzbekistan og Turkmenistan
Turen starter i: Tashkent, Uzbekistan
Rejselængde 13 dage

Tjej vid Darvaza i Turkmenistan

#3 Altyn-Emel National Park, Kazakstan

Nationalparken, Altyn-Emel, ligger omkring 40 kilometer fra Kazakhstans største by, Almaty, hvilket gør den til en af de lettest tilgængelige nationalparker i landet. Fordelt over et område, der er ca. 4 gange så stort som Hong Kong, finder du centralasiens pendant til Grand Canyon, der hedder Charyn Canyon - også kendt som Valley of Castles. Her er usædvanlig smukt på grund af de spektakulære klippeformationer, regnbuefarvede Aktau-bjerge og den 100 meter dybe kløft. 

Udover den smukke natur, er der desuden masser af historiske steder, du kan opleve - heriblandt gravpladser og antikke helleristninger. 

Vi anbefaler: Rundrejsen gennem Kirgizistan og Kazakstan
Turen starter i: Bishkek, Kirgizistan
Rejselængde: 9 dage

Altyn Emel National Park i Kazakhstan

#4 Pamir Highway, Tadjikistan

Vi vover påstande, og siger, at Pamir Highway (M14) er en af verdens mest spektakulære strækningner. Ruten strækker sig over godt 200 kilometer mellem Kirgisistan og Tadjikistan, og oplevelserne langs ruten er noget for sig (ligesom det meste andet i Centralasien). Øde vildmarker, ørken, strækninger i omkring 4.000 meters højde, snørklede bjergpas og ikke mindst de 7.000 meter høje bjergtoppe i Pamir Mountains, Bam-i-Dunya (der oversat betyder 'Verdens tag'). Nå ja, og så glemte vi helt at nævnte, at der her findes flere sneleoparder og vildfår end mennesker i dette område.

Vi anbefaler: Rundrejsen gennem Tadjikistan
Turen starter i: Bishkek, Kirgisistan
Rejselængde: 22 dage

Pamir Highway i Tajikistan

#5 Song-Köl, Kirgisistan

3.016 meter over havets overflade ligger alpin-søen, Song-köl. Når kulden trænger sig på i det sene efterår, kan du tage hertil i jagten på at lære mere om det traditionelle nomadeliv i Centralasien. Du kan bo i små hytter side om side med nomader, der lever sammen med deres heste - præcis på samme måde som deres forfædre gjorde det.

Hvis du tilbringer en nat her, vil du få mulighed for at nyde en helt klar nattehimmel med udsigt til Mælkevejen. Hvor mange stjerneskud ser du mon i løbet af aftenen?

Vi anbefaler: Rundrejsen gennem Kirgisistan og Kazakstan
Turen starter i: Bishkek, Kirgizistan
Rejselængde: 9 dage

song-köl i kyrgyzstan

#6 De extravagante hovedstæder Ashgabat og Astana

Er du ude efter et bizart syn, så har vi løsningen. Både Turkmenistans og Kazakhstans hovedstæder er noget for sig. Ashgabat, der er hovedstaden i Turkmenistan, blev totalt renoveret i 1990 efter et stort jordskælv. Og skal der renoveres, kan man lige så godt gøre det med manér. I den forbindelse blev der anlagt gigantiske marmorbygninger, enorme boulevarder, prangende fontæner og futuristisk arkitektur i stride strømme. Det samme finder du i Kazakhstans hovedstad, Astana. Mange mener, at disse to byer er nogle af de mest besynderlige, du kan besøge. Forestil dig et psykedelisk mix mellem Las Vegas og Nordkoreas hovedstad, Pyongyang - det er noget i den stil, der venter dig her! 

Vi anbefaler: Rundrejsen gennem Uzbekistan og Turkmenistan
Turen starter i: Tashkent, Uzbekistan
Rejselængde: 13 dage

stora byggnader i Ashgabat i Turkmenistan, Centralasien

#7 Bjergområdet Tian Shan, Kazakstan

Kazakstan er ENORMT. Større en hele Vesteuropa tilsammen, for at det ikke skal være løgn. Størstedelen af landet består af øde og golde områder, og ikke mindst bjergområdet Tian Shan ved siden af sandørkenen, Takla Maka. Tager du til disse imponerende bjergområder, bør du også stoppe ved Almaty-søen, hvor vandet er helt uvirkeligt blåt. 

Besøg desuden det gamle sovjetiske observatorium, hvorfra du får en fantastisk mulighed for at kigge på Mælkevejen på den klare stjernehimmel!

Vi anbefaler: Rundrejsen gennem Kirgisistan og Kazakstan
Turen starter i: Bishkek, Kirgisistan
Rejselængde: 9 dage

tian shan mountains i kazakhstan, centralasien

Vil du opleve alle fem lande i Centralasien?

Så skal vi nok hjælpe dig i mål med det også! Vi kan hjælpe dig med det meste faktisk. Uanset hvad du drømmer om at opleve, så kan vi hjælpe dig med planlægningen af dit eventyr! Hvis du vil høre mere om Centralasien, kan du skrive til os på nedenstående knap.

Jeg vil vide mere om Centralasien

Kommende events

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted. OBS: På grund af pandemien anbefaler vi, at du kun vælger 1 eller 2 destinationer.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.