{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Vil du kombinere dykning og frivilligt arbejde i Filippinerne?

Marine Conservation Philipines Volunteers Walking Through Mud

Det fedeste projekt, hvis du elsker at dykke

Vi samarbejder med det fedeste frivilligprojekt i Filippinerne, hvor du får mulighed for at arbejde frivilligt med miljø- og marinelivet, samtidig med, at du får dykket en masse. Dette projekt er skræddersyet til dig, som elsker at dykke og samtidig gerne vil give lidt igen til lokalmiljøet. Læs mere om det fantastiske frivilligprojekt nedenfor.

Vil du vide mere?
Her kan du læse mere om projektet, og de arbejdsopgaver der venter dig, hvis du vælger at blive frivillig i Filippinerne.
Læs mere om projektet her

Frivilligt arbejde under havoverfladen

Med udgangspunkt i byen Dumaguete på øen Negros, tager dit frivillige arbejde dig på eventyr under havoverfladen hele vejen rundt om øen. Dit arbejde kan blandt andet bestå af at indsamle data, dokumentere og fotografere indsatsen undervands. Det kan også være, du bliver sat til at være med til at opføre kunstige rev, der kan være med til at skabe et bæredygtigt marineliv i det pågældende område. Mange af de områder du arbejder frivilligt i, er helt uopdagede dykker-spots, så du får mulighed for at opleve totalt unikke steder.

Du kan vælge at være en del af projektet i enten en, to eller tre måneder, og dykkerkurser er inkluderet!

Dykning i Filippinerne

En typisk arbejdsdag

Dagen starter typisk omkring klokken 7 om morgenen, hvor der vil være morgenmad. Herefter bliver dagens opgaver klarlagt, så alle ved, hvad der skal ske i løbet af dagen. 

I spiser frokost omkring klokken 13-14, og hvis du er langt fra campen, vil der være frokost dér, hvor du arbejder. 

Når du er færdig med arbejde for dagen, spiser I aftensmad sammen, og hvad der så skal ske, er helt op til dig og de øvrige frivillige. Måske står den på filmaften, kortspil eller på at skype med venner og familie hjemme i Danmark. Du har fri i weekenderne, så her kan du, enten på egen hånd eller sammen med nogle af de andre frivillige, tage ud og opleve nogle af de mange ting, som Filippinerne byder på!

Hvad er inkluderet i frivilligprojektet?

 • Ubegrænsede dyk (ca. 40-50 dyk i gennemsnit om måneden!).
 • Gratis dykkerkurser – Dog indgår hverken materiale eller afgift til PADI
 • Gratis snorkeludstyr
 • Undervisning
 • Råd og vejledning
 • Overnatning i delt bolig
 • Tre måltider om dagen samt snacks
 • Gratis vand, te og kaffe
 • Certificat som bevis for, at du har deltaget i projektet ved afslutning
 • MCP-projektets egen t-shirt

Der lægges stor vægt på, at sikkerheden og kvaliteten i dykkene er høje, hvilket gør det til en fantastisk mulighed for frivillige at kombinere arbejdet med beskyttelse af marinelivet i totalt uopdagede områder  med at du bliver bedre til at dykke. Win-win, hvis du spørger os! 

Om projektet og stedet

Frivilligprojektet opstod i samarbejde mellem lokalbefolkningen og to danske & to hollandske dykkere og marinebiologer. Projektet ligger i Dumaguete på den sydøstlige del af øen Negros.

Se vores minidokumentar fra projekter her:

Du kommer hertil ved at flyve fra enten Cebu eller Manilla. Maden bliver lavet af en lokal kok, og du bor i simple værelser - ikke langt fra de nærmeste restauranter og indkøbsmuligheder. Du har desuden fri i weekenderne.

OBS: I øjeblikket får du et 30 dages visum ved ankomst, men du kan ansøge om visumforlængelse, når du er i Filippinerne.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.