{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Vores mest populære frivillig projekter med børn i Afrika

africa-volunteering-group-of-children-cover
Nicholas Tullin

Når du melder dig som frivillig med børn, påtager du dig et stort ansvar, men du vil hurtigt opdage, at du kan gøre en forskel, både stor som lille. Du får mulighed for at komme helt tæt på lokalbefolkningen i Afrika og sprede glæde og udvikling omkring dig, samtidig med at du får en rejse med oplevelser og perspektiver, du aldrig vil glemme.

Her får du vores fire mest populære projekter med børn og unge i Afrika, hvis du overvejer at rejse ud som frivillig. 

Heart for Juniors
Læs mere om projektet her

1. Heart for Juniors - Noordhoek, Sydafrika

I hverdagen vil du være en del af et projekt, der arbejder på at gøre kreativitet, glæde og tryghed til en fast del af børnenes hverdag. Du får mulighed for at udfolde dine innovative og kreative evner i form af sjove og lærerige aktiviteter for udsatte børn i alderen 1-7 år. 

Projektet er til dig, der ønsker at udfolde dine kreative og innovative talenter til at forbedre hverdagen for børn omkring dig.

Hope Journey - Childrens Recovery Hospital
Læs mere om projektet her

2. Hope Journey, Childrens Recovery Hospital - Sydafrika

I hverdagen kommer du til at arbejde med syge og kvæstede børn samt børn i bedring, som har brug for omsorg, opmærksomhed og glæde i deres hverdag. Mange fattige familier har svært ved at sørge for medicin og et rent miljø for deres børn, hvilket kan være afgørende for at blive rask. Projektet er derfor livsnødvendig for store dele af lokalbefolkningen.

Projektet er til dig, der er villig til at dele ud af din omsorg, opmærksomhed og styrke til børn i nød.

Adventure Surf Club

3. Adventure Surf Club - Cape Town, Sydafrika

I hverdagen beskæftiger du dig med at skabe sjove arrangementer og lærerige aktiviteter for børn og unge i lokalsamfundet i håb om at stimulere deres hverdag og holde dem væk fra det barske gadeliv. Projektet fokuserer mest på surfing, men der er også rig mulighed for at være en del af svømmearrangementer, skateboarding og andre aktiviteter, der giver børnene en lyst til at være aktive og arbejde sammen. 

Projektet er til dig, der elsker aktiviteter, og som vil dele ud af din kærlighed til fysiske aktiviteter og sportslige værdier.

 

Sunshine Educare

4. Sunshine Educare - Cape Town, Sydafrika

I hverdagen er du en del af et projekt, der sørger for tryg leg og undervisning for børn mellem 3 måneder og 6 år, der ellers har været nødsaget til at passe sig selv. Projektet startede i 2012 og har lige siden tilbudt et sundt og lærerigt miljø for børn, inden de starter i skole. 

Projektet er til dig, der vil skabe trygge og glade rammer for lokale børn, så de kan få en optimal start på deres skolegang med glæde og entusiasme.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.