{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Flyruter

Flybilletter jorden rundt | Forslag til flyruter | KILROY

Backpacking & flyrejser jorden rundt

Der er intet i hele verden som en længere backpackerrejse eller en rejse jorden rundt. Her kan du både opleve nye sider af verden og nye sider af dig selv. Vi er fortalere for, at man kommer ud i verden og oplever hvad der sker "på den anden side", bliver udfordret og møder andre mennesker og kulturer. Det er en investering i sig selv at booke en rejse jorden rundt, og man glemmer det aldrig igen.

Book et møde og få hjælp til flybilletten!

Hvis du er i tvivl om, hvordan du sammensætter en jordomrejse, skal vi nok hjælpe dig med planlægningen. Vi har alle sammen selv flere jordomrejser i vores pas, og kan give de bedste rejseråd, personlige tips og insiderviden om de destinationer, du drømmer om at besøge. 

 

Flyruter og muligheder for sammensætning af flybilletter

Du kan naturligvis altid købe en t/r flybillet, hvis du ikke har brug for andet. Men har du brug for at sammensætte en mere kompleks flybillet med flere destinationer eller måske endda en flybillet der tager dig hele vejen jorden rundt, kan vi hjælpe dig med dette. Vi er eksperter i at sammensætte de bedste flybilletter, og kender mulighederne og smuthullerne hos hver enkelt flyselskab. 

Billige flybilletter til studerende og unge

For unge op til 30 år samt alle studerende, har vi billige flybilletter med de største internationale flyselskaber. Disse flybilletter er et must for studerende, som rejser ud i verden, og som har brug for fleksibilitet under deres rejse. Ungdoms- og studiebilletter er billige, fleksible og ideelle til lange rejser og studier eller praktikophold i udlandet. Ungdoms- og studiebilletterne indeholder flere kombinationsmuligheder sammenlignet med normale flybilletter, der ofte er underlagt strenge regler og restriktioner. Reglerne for disse typer billetter varierer fra flyselskab til flyselskab, så hvis du vil vide præcis, hvilke regler der er gældende på din drømmerejse, så tag fat i os.

Her er fordelene ved ungdoms- og studiebilletter

✈️ Gyldige i op til 12 måneder
✈️ Fleksibilitet - mulighed for at ændre dine rejsedatoer, både før rejsen og undervejs
✈️ Billige eller gratis mellemlandinger undervejs på rejsen
✈️ Billigere enkeltbilletter ift. normale billetter
✈️ Avancerede kombinationsmuligheder i forbindelse med envejsrejser

Husk at ovenstående kan variere fra flyselskab til flyselskab.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.