Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Grupperejse: Ecuador


Oplev Ecuador på grupperejse

Grupperejse: Ecuador

Rejserute: ✈️ København - Ecuador - Købnhavn

Grupperejsen har en aldersgrænse på 18-26 år, og der er i alt 12 ledige pladser på turen. På grupperejsen rejser du sammen med andre unge fra Danmark, Norge, Sverige og Island, og kan møde andre internationale backpackere når I er i Ecuador. Får du lyst til at fortsætte rejsen på egen hånd efterfølgende, er det naturligvis også en mulighed. Tag fat i os, og så finder vi sammen en løsning på dine rejsedrømme. Klik videre i galleriet for at læse mere om denne grupperejse!

Quito Dag 1-3

Rejsen starter i Quito, hvor du møder resten af ​​gruppen, inden du tjekker ind på hotellet. Eventyret begynder med en guidet tur til Sydamerikas bedst bevarede historiske sted: La Carita de Dios. Udforsk smukke kirker, historiske steder og arkitektur, inden du slutter dagen af ​​med en tur til Panecillo-udsigtspunktet, hvor du kan nyde udsigten over smukke Quito.

Næste dag er du fri til at udforske mere af, hvad byen har at byde på.

Cotopaxi Dag 4-6

Efter morgenmaden går turen videre til Cotopaxi, en af Ecuadors smukke bjergprovinser. Her får du mulighed for at drage fordel af det bedste, Cotopaxi National Park har at byde på: bjergvandringer, mountainbiking eller ridning. Hvis du er heldig, får du også chancen for at se vilde heste og bjergræve. Nationalparken er også hjemsted for lamaer, kondorer og endda bjørne! Næste dag er spækket med fede aktiviteter. Om morgenen bliver du kørt rundt i nationalparken, inden du begiver dig ud på en tur op til udsigtspunktet José Rivas som ligger ca. 4864 meter over havets overflade (men bare rolig, du er allerede højt oppe, så du skal ikke bestige hele bjerget fra bunden!). Hvis vejret tillader det, kan du endda udforske bjergets gletscher. Afslu...

Tena Dag 6-9

I dag begynder rejsen til Tena, en by omgivet af majestætiske, jungledækkede bakker. På vejen stopper du for at nyde de varme kilder i Termas de Papallacta. Når du ankommer til aftenens lodge, er du fri til at gøre, hvad du vil. Dyrelivet i Tena kommer virkelig til live om aftenen, så vi anbefaler, at du tager med på en junglevandring når mørket falder på!

Næste dag er der planlagt endnu en junglevandring! Nyd en fantastisk udsigt over Amazonas, og se alle de farverige papegøjer i trætoppene. Mød det lokale Quichua-flodsamfund og lær om deres kultur og livsstil.

Den sidste dag i Tena går med at besøge Amazoonico Animal Center. Sejl ned ad Napo-floden i en elektrisk kano og se, om du kan få øje på en alligator – eller måske en anakonda?

Baños Dag 9-13

Gør dig klar til adrenalin og eventyr! Allerede på vej til Baños begynder dagene med høj puls og fede aktiviteter: I stopper ved gyngen Casita del Arbol, hvor I kan gynge 1915 meter over havets overflade! Dagen efter står rafting på skemaet. Mærk flodens mægtige kraft, mens du navigerer ned ad Pastaza-floden, inden du får fri resten af eftermiddagen. Næste dag skal du pøve kræfter med mountainbiking! Udforsk de smukke vandfald i Manto de la Novia og Pailon del Diablo, mens du cykler gennem mægtige jungler forbi det travle dyreliv. Den sidste dag kan du udforske byen yderligere på egen hånd. Det er muligt at tilmelde sig forskellige ture såsom canopy hikes i bjergtoppene eller udforske de forskellige kløfter i området (disse aktiviteter e...

Guayaquil Dag 13-15

På vejen til Guayaquil får du mulighed for at udforske vulkanen Chimborazo. Vulkanen ligger 6310 meter over havets overflade, og er et af de højeste bjerge i verden!

Når du ankommer til Guayaquil - "Stillehavetsperle" - kan du frit bruge dagen, som du ønsker. Byen er Ecuadors største, og der er derfor masser ting at lave: Besøg leguanparken, nyd Guayaquils fantastiske madkultur, eller tag på vandretur.

Dagen efter venter en guidet tur i Guayaquil. Besøg krybdyrene i Parque Las Iguanas, beundre de fire elementer i Malecon 2000 og lær mere om Ecuadors befriere: Simón Bolívar og San Martín. Udforsk derefter kvarteret Las Peñas, som er fyldt med udsigtspunkter, kapeller, gallerier, barer og restauranter.

Montañita Dag 15-20

Turen går videre til Montañita, en by beliggende langs Ecuadors sydlige kyst, der er kendt som et paradis for surfere med et travlt natteliv!

Her kan du frit bruge dagene præcis, som du ønsker det. Byen er en surfmetropol, så vi anbefaler stærkt, at du booker et kursus – eller to! Nyd afslappende dage på stranden og sene nætter i byen, før du fortsætter tilbage til Guayaquil for hjemrejsen.

Hjemrejse Dag 21

Grupperejsen er forbi for denne gang, og det er tid til at sige farvel til dine nye venner. Men hvem siger, at I ikke kan planlægge en ny tur sammen? Skriv til os, hvis du vil planlægge nye eventyr, så hjælper vi dig gerne!

Se hele rejseforslaget her

Rejseperiode

Flere afgange

Rejseform

Backpacking

Aldersgrænse

18-26

Lommepenge

4.000 DKK

Pris fra*

28.995 DKK

Skriv til os
Har du altid haft lyst til at udforske Sydamerika? Så har vi turen til dig! Udforsk spændende historie i Quito, mærk junglen i Tena, oplev storslået natur i Cotopaxi, og begiv dig ud på fantastiske eventyr i Baños på denne 20-dages grupperejse til Ecuador. Tag med på grupperejsen og nyd 20 skønne dage med andre unge backpackere!

Vores grupperejser er for dig mellem 18 og 26 år, der både drømmer om friheden ved backpackerlivet og samtidig ønsker nogen, at rejse og dele oplevelserne med. På denne grupperejse rejser du sammen med andre unge fra Norge, Sverige, Danmarkog Island til skønne Colombia.

Vi opretter en lukket Facebook-gruppe for alle dine nye rejsekammerater, så I får mulighed for at lære hinanden bedre at kende inden afrejse. Her kan I også stille spørgsmål til rejsen, som vores community manager vil besvare.

Ved bestilling skal du betale et depositum på 1000 kroner for at sikre din plads. Den endelige betaling for hele rejsen forfalder 60 dage før afrejse. 

*På grund af fly- og valutaændringer kan prisen stige. For at sikre den bedste pris, anbefaler vi, at du booker så tidligt som muligt.

Hvad er inkluderet?
 • Alle flybilletter t/r København
 • 21 dages oplevelsesrejse
 • 20 overnatninger
 • 19x morgenmad, 2x frokost & 2x aftensmad
 • Guidet tur i Quito 
 • Chokolade smagning
 • Indgangsgebyr til forskellige steder på rejseplanen 
 • Guidet tur til Cotopaxi National Park
 • Besøg varmekilder
 • Guidet trek i Tena skov 
 • Quichua community visit
 • Indichuris udsigtspunkt 
 • Besøg Amazoonico Animal Center
 • Rafting på Pastaza River 
 • Mountain bike tur 
 • Besøg Cascada Esperanza vandfald 
 • Besøg Cascada Manto de la Novia vandfald
 • Tur til Chimborazo Reserve
 • Guidet tur i Guaqaquil 
 • Lokal transport
 • Klimakompensering (MyClimate)
 • ISIC kort
 • Egen rejsespecialist/kontaktperson
 • Alle bookinggebyrer
Hvad er ikke inkluderet?
 • Måltider som ikke er inkluderet på rejsen (er medregnet i lommepengene)
 • Vaccinationer
 • Rejseudstyr
 • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe dig med!)
 • Valgfrie aktiviteter og tilføjelser

Hvad siger vores rejsende?

Nu er det snart lidt over en uge siden jeg kom hjem fra mit livs eventyr! Jeg bliver simpelthen nødt til at takke jer for den enestående mulighed og for den vidunderlige rejse som I havde sat sammen! Det er nogle af de bedste oplevelser, jeg har haft indtil videre i mit liv. 3 måneder jorden rundt var helt eventyrligt! Jeg har ingen ord, jeg har oplevet så meget, mødt så mange skønne mennesker og set så mange fantastiske steder!

Kamilla,

Grupperejser med andre unge er en helt vildt fed ting! Jeg har virkelig fået venner for livet og alt, hvad jeg har oplevet på denne tur kommer jeg aldrig til at glemme. Det er et helt genialt alternativ til nye backpackere, som ikke vil rejse alene på første tur.

Ane,

Kommende events

Ofte stillede spørgsmål


Bestilling
Vores rejsekonsulenter Jeanet & Rasmus kan kontaktes for spørgsmål eller bestilling. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt for at sikre den bedst mulige pris. 


Snak med Jeanet & Rasmus om denne rejse


Hvor mange lommepenge skal jeg regne med?
Lommepenge er meget individuelt. I denne grupperejse er der allerede oplevelser, aktiviteter og overnatninger inkluderet. Derudover vil vi mene, at du bør kunne klare dig med omkring 4.000 kroner. Det er dog meget individuelt, hvor mange penge man bruger i lommepenge, og der vil desuden være mulighed for at tilkøbe aktiviteter løbende. Vil du gerne deltage i alt, bør du regne med mere end de 4.000, og det samme gør sig gældende hvis du har hang til at shoppe løs, når du rejser.


Hvornår skal rejsen betales?
Ved bestilling skal du betale et depositum på 1000 DKK for at sikre din plads. Den endelige betaling for hele rejsen forfalder 60 dage før afrejse. 

Tilbage til toppen

Grupperejse: Ecuador

Rejserute: ✈️ København - Ecuador - Købnhavn

Grupperejsen har en aldersgrænse på 18-26 år, og der er i alt 12 ledige pladser på turen. På grupperejsen rejser du sammen med andre unge fra Danmark, Norge, Sverige og Island, og kan møde andre internationale backpackere når I er i Ecuador. Får du lyst til at fortsætte rejsen på egen hånd efterfølgende, er det naturligvis også en mulighed. Tag fat i os, og så finder vi sammen en løsning på dine rejsedrømme. Klik videre i galleriet for at læse mere om denne grupperejse!

Quito Dag 1-3

Rejsen starter i Quito, hvor du møder resten af ​​gruppen, inden du tjekker ind på hotellet. Eventyret begynder med en guidet tur til Sydamerikas bedst bevarede historiske sted: La Carita de Dios. Udforsk smukke kirker, historiske steder og arkitektur, inden du slutter dagen af ​​med en tur til Panecillo-udsigtspunktet, hvor du kan nyde udsigten over smukke Quito.

Næste dag er du fri til at udforske mere af, hvad byen har at byde på.

Cotopaxi Dag 4-6

Efter morgenmaden går turen videre til Cotopaxi, en af Ecuadors smukke bjergprovinser. Her får du mulighed for at drage fordel af det bedste, Cotopaxi National Park har at byde på: bjergvandringer, mountainbiking eller ridning. Hvis du er heldig, får du også chancen for at se vilde heste og bjergræve. Nationalparken er også hjemsted for lamaer, kondorer og endda bjørne!

Næste dag er spækket med fede aktiviteter. Om morgenen bliver du kørt rundt i nationalparken, inden du begiver dig ud på en tur op til udsigtspunktet José Rivas som ligger ca. 4864 meter over havets overflade (men bare rolig, du er allerede højt oppe, så du skal ikke bestige hele bjerget fra bunden!). Hvis vejret tillader det, kan du endda udforske bjergets gletscher. Afslut dagen med et afslappende besøg i Limpiopungo-lagunen.

Tena Dag 6-9

I dag begynder rejsen til Tena, en by omgivet af majestætiske, jungledækkede bakker. På vejen stopper du for at nyde de varme kilder i Termas de Papallacta. Når du ankommer til aftenens lodge, er du fri til at gøre, hvad du vil. Dyrelivet i Tena kommer virkelig til live om aftenen, så vi anbefaler, at du tager med på en junglevandring når mørket falder på!

Næste dag er der planlagt endnu en junglevandring! Nyd en fantastisk udsigt over Amazonas, og se alle de farverige papegøjer i trætoppene. Mød det lokale Quichua-flodsamfund og lær om deres kultur og livsstil.

Den sidste dag i Tena går med at besøge Amazoonico Animal Center. Sejl ned ad Napo-floden i en elektrisk kano og se, om du kan få øje på en alligator – eller måske en anakonda?

Baños Dag 9-13

Gør dig klar til adrenalin og eventyr! Allerede på vej til Baños begynder dagene med høj puls og fede aktiviteter: I stopper ved gyngen Casita del Arbol, hvor I kan gynge 1915 meter over havets overflade!

Dagen efter står rafting på skemaet. Mærk flodens mægtige kraft, mens du navigerer ned ad Pastaza-floden, inden du får fri resten af eftermiddagen.

Næste dag skal du pøve kræfter med mountainbiking! Udforsk de smukke vandfald i Manto de la Novia og Pailon del Diablo, mens du cykler gennem mægtige jungler forbi det travle dyreliv.

Den sidste dag kan du udforske byen yderligere på egen hånd. Det er muligt at tilmelde sig forskellige ture såsom canopy hikes i bjergtoppene eller udforske de forskellige kløfter i området (disse aktiviteter er valgfrie og ikke inkluderet i prisen).

Guayaquil Dag 13-15

På vejen til Guayaquil får du mulighed for at udforske vulkanen Chimborazo. Vulkanen ligger 6310 meter over havets overflade, og er et af de højeste bjerge i verden!

Når du ankommer til Guayaquil - "Stillehavetsperle" - kan du frit bruge dagen, som du ønsker. Byen er Ecuadors største, og der er derfor masser ting at lave: Besøg leguanparken, nyd Guayaquils fantastiske madkultur, eller tag på vandretur.

Dagen efter venter en guidet tur i Guayaquil. Besøg krybdyrene i Parque Las Iguanas, beundre de fire elementer i Malecon 2000 og lær mere om Ecuadors befriere: Simón Bolívar og San Martín. Udforsk derefter kvarteret Las Peñas, som er fyldt med udsigtspunkter, kapeller, gallerier, barer og restauranter.

Montañita Dag 15-20

Turen går videre til Montañita, en by beliggende langs Ecuadors sydlige kyst, der er kendt som et paradis for surfere med et travlt natteliv!

Her kan du frit bruge dagene præcis, som du ønsker det. Byen er en surfmetropol, så vi anbefaler stærkt, at du booker et kursus – eller to! Nyd afslappende dage på stranden og sene nætter i byen, før du fortsætter tilbage til Guayaquil for hjemrejsen.

Hjemrejse Dag 21

Grupperejsen er forbi for denne gang, og det er tid til at sige farvel til dine nye venner. Men hvem siger, at I ikke kan planlægge en ny tur sammen? Skriv til os, hvis du vil planlægge nye eventyr, så hjælper vi dig gerne!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.