Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Du kan forvente at vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer.

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

Dette felt skal udfyldes

Tak for at booke et møde hos os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe.

Vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig!

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Chat Kontakt
Kontakt Chat

Grupperejse: Jorden rundt 6.februar-23.april 2022philippines-puka-shell-beach-malay-cover
RTW KBH

Grupperejse jorden rundt - 6. februar til 22. april 2022

Rejserute: ✈️ København - Singapore △ Bangkok ⊚ Phuket - Hanoi ⊚ Ho Chi Minh - Manila ⊚ Puerto Princesa - Tokyo △ Tokyo - Honolulu △ Honolulu - Los Angeles △ Los Angeles - København

⊚ = Organiseret grupperejse
△ = Ekstra nætter

Grupperejsen har en aldersgrænse mellem 18 og 26 år, og der er 10 pladser på turen i alt. På grupperejsen er du afsted sammen med unge fra Norge, Sverige og Danmark, og kan naturligvis møde andre nationaliteter, når I er i Thailand. Får du lyst til at rejse videre på egen hånd efterfølgende, så er det naturligvis også muligt. Tag en snak med os, så finder vi ud af, hvad der passer dig bedst. Klik videre i galleriet for at læse mere om nogle af de steder I besøger undervejs på rejsen.

singapore-gardens-bay-the-bay-night-view-cover

Singapore

Denne grupperejse starter med 3 nætter i Singapore, før turen går videre til Thailand. Hvad med at tjekke Gardens By The Bay ud? Måske lidt shopping på Orchard Road eller brug lidt tid i byens centrum i enten China Town eller Little India?

Phi Phi Island Beach Thailand

Thailand Bangkok - Khao Sok - Koh Phangang - Phi Phi Island - Phuket

Grupperejsen fortsætter i lækre Thailand. Første etape tager jer forbi pulserende Bangkok, den vilde natur i Khao Sok, Full Moon Party på Koh Phangang, sene eftermiddage på Koh Phi Phi og livlige Phuket. Nogle af aktiviteterne I blandt andet kommer til at opleve er Muay Thai, Yoga, besøge et elefantreservat, madlavningskursus, sejlture, trekking og meget, meget mere.

Hoi An Vietnam Woman Walking In Hoi An Ancient Town Cover

Vietnam Hanoi - Sapa - Halong Bay - Ninh Binh - Hoi An - Ho Chi Minh City

Hello Vietnam! De næste dage skal I opleve Hanoi på en rickshaw, trekkingture i lækre Sapa, sejltur i Halong Bay, rismarker og kalkstensklipper i Ninh Binh, historiske Hoi An og den travle by Ho Chi Minh City. I kommer i hvert fald ikke til at kede jer. Vietnam er lækkert, og det bliver endda bedre med masser af aktiviteter som cykelture, sejlture, traditionelt madlavningskursus, grottebesøg, en tur på Mekong River og et besøg i Cu Chi-tunnellerne. Dette naturligvis bare et udpluk af alle de oplevelser, der venter dig!

el-nido-palawan-philippines-boats-cover

Filippinerne Manila - Siquijor - Moalboal - Cebu City - Busuanga - Coron - El Nido

Næste stop er Filippinerne! I starter med at opleve hovedstaden Manila, før turen går videre til de hvide sandstrande på Siquijor. Her skal I besøge nogle lokale Shamaner, magiske vandfald og kaste jer ud i en omgang snorkling, inden I rejser videre til Moalboal og Kawasan Waterfalls. I Kawasan er der mulighed for at prøve canyoning og i Moalboal får I mulighed for at opleve "The Sardine Run", som stedet er kendt for. Selveste David Attenborough har lavet en dokumentar om fænomenet, og du får mulighed for at snorkle i det krystalklare vand blandt sardiner i tusindvis - En helt speciel oplevelse. Herefter går turen til Cebu City, Busuanga og Coron før I får de sidste dage i El Nido. Der er et hav af oplevelser med på denne del af jordomrejse...

tokyo-japan-alley-women-walking-cover

Tokyo, Japan

I har 7 dage i Tokyo, hvor I får mulighed for at opleve ALT som byen byder på. Hvad med at tjekke Shibuya, der er et af Tokyos mest farverige og travle distrikter ud? I kan også besøge Asakusa, et distrikt fyldt med traditionelt håndværk og streetfood. Fra Tokyo kan I også hoppe på en dagstur til Mount Fuji. Mulighederne er så mange i denne by, og hvis I har mod på det, kan I hoppe på toget og besøge nogle af de omkringliggende byer.

usa-hawaii-girl-hiking

Honolulu

Aloha! Strande i kilometervis, afslappet kultur og en hyggelig befolkning - what's not to like? I løbet af 6 dage i Honolulu får du mulighed for at opleve alt det, som Hawaii byder på. Måske vil du prøve at surfe, tage på treks i vulkanlandskabet, ligge på stranden eller prøve at dykke? Mulighederne er masser!

california-santa-monica-crosswalk-boulevard-cover

Los Angeles

Sidste stop på grupperejsen giver jer nogle dage i Los Angeles, før I vender snuden hjem igen. Byen har nærmest alt, så det er kun fantasien der sætter grænser for hvad I kan finde på her.

group-of-friends-planning-reisgenoten-cover

Hjemrejse

Med rygsækken fuld af gode rejseminder er denne grupperejse nu slut, og det er på tide at vende snuden hjemad igen. Det kan selvfølgelig også være, at du har mødt nogle nye rejsekammerater, som du gerne vil fortsætte rejse med, eller at du har fået mod på at opleve mere på egen hånd? Det er selvfølgelig også en mulighed, og i så fald tager du bare fat i os, så finder vi en løsning.

Se hele rejseforslaget her

Rejseperiode

6. februar - 23. april 2022

Rejseform

Backpacking med andre unge

Aldersgrænse

18-26 år

Lommepenge

Ca. 26-30.000kr

Pris fra*
68.990 DKK
Singapore, backpacking i Thailand, trekking i Vietnam, dejlige dage på stranden i Filippinerne, oplev det pulserende byliv i Tokyo, surf på Hawaii og nyd livet i "the City of Angels", Los Angeles! Er du klar for vores næste grupperejse Jorden Rundt?

Vores grupperejser er for dig mellem 18 og 26 år, der både drømmer om friheden ved backpackerlivet og samtidig ønsker nogen, at rejse og dele oplevelserne med. På denne grupperejse rejser du sammen med andre unge fra Norge, Sverige og Danmark jorden rundt.

Og lad os være helt ærlige, efter over et år med minimal social kontakt, så er det måske på tide at udvide vennekredsen under mere eksotiske himmelstrøg?

Det er kun 5 ledige pladser per 05.07.2021 (så sørg for at sikre din plads!)

Vi opretter en lukket Facebook-gruppe for alle dine nye rejsekammerater, så I får mulighed for at lære hinanden bedre at kende inden afrejse. Her kan I også stille spørgsmål til rejsen, som vores community manager vil besvare.

Denne grupperejse er lavet med afsæt i vores Book with Confidence-koncept. Booker du nu, og det viser sig, at rejsen ikke kan gennemføres, så får du dit depositum tilbage, med undtagelse af 750 kroner, der er vores bookinggebyr. 

Hvad er inkluderet?
 • Alle flybilletter (ikke ændringsbare)
 • Egen rejsekonsulent
 • Bestillingsomkostninger
 • 3 dage i Singapore
 • 27 dages oplevelsesrejse i Sydøstasien
 • 13 dages ø-hopping i Filippinerne
 • 7 dage i Japan
 • 6 dage på Hawaii
 • 4 dage i Los Angeles
 • KILROY goodiebag
 • Klimakompensering (MyClimate)
Hvad er ikke inkluderet?
 • Måltider som ikke er inkluderet på rejserne (er medregnet i lommepengene)
 • Vaccinationer
 • Rejseudstyr
 • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe dig med)

Kommende events

Se flere events ({{ allEventCardsTotal }})

Ofte stillede spørgsmål


Bestilling
Vores rejsekonsulent Danni kan kontaktes for spørgsmål eller bestilling. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt for at sikre den bedst mulige pris. 


Snak med Danni om denne rejse


Hvor mange lommepenge skal jeg regne med?
Lommepenge er meget individuelt. I denne grupperejse er der allerede oplevelser, aktiviteter og overnatninger inkluderet. Derudover vil vi mene, at du bør kunne klare dig med omkring 26-30.000 kroner. Det er dog meget individuelt, hvor mange penge man bruger i lommepenge, og der vil desuden være mulighed for at tilkøbe aktiviteter løbende. Vil du gerne deltage i alt, bør du regne med mere end de 26-30.000, og det samme gør sig gældende hvis du har hang til at shoppe løs, når du rejser.


Hvornår skal rejsen betales?
Ved bestilling skal du betale et depositum på 17.100 kroner. Dit depositum refunderes ikke. Denne grupperejse er lavet med afsæt i vores Book with Confidence-koncept. Booker du nu, og det viser sig, at rejsen ikke kan gennemføres, så får du pengene fra dit depositum tilbage undtagen 500 kroner, der er vores bookinggebyr. Den endelige betaling forfalder 35 dage før afrejse. 


Er det sikkert at rejse i «Corona times»?
Vi kører kun disse grupperejser såfremt rejserestriktionerne tillader det, og såfremt det både er trygt for dig som rejsende og lokalsamfundene, der besøges undervejs. Vi har et dedikeret team, der arbejder med at overvåge Corona-situationen rundt om i verden. 

Tilbage til toppen

Vil du med på denne grupperejse?

Der er stadig ledige pladser. Skriv til os for at høre mere om, hvordan du kommer med på rejsen!

Skriv til os!

Andre rejseforslag

Grupperejse jorden rundt - 6. februar til 22. april 2022

RTW KBH

Rejserute: ✈️ København - Singapore △ Bangkok ⊚ Phuket - Hanoi ⊚ Ho Chi Minh - Manila ⊚ Puerto Princesa - Tokyo △ Tokyo - Honolulu △ Honolulu - Los Angeles △ Los Angeles - København

⊚ = Organiseret grupperejse
△ = Ekstra nætter

Grupperejsen har en aldersgrænse mellem 18 og 26 år, og der er 10 pladser på turen i alt. På grupperejsen er du afsted sammen med unge fra Norge, Sverige og Danmark, og kan naturligvis møde andre nationaliteter, når I er i Thailand. Får du lyst til at rejse videre på egen hånd efterfølgende, så er det naturligvis også muligt. Tag en snak med os, så finder vi ud af, hvad der passer dig bedst. Klik videre i galleriet for at læse mere om nogle af de steder I besøger undervejs på rejsen.

Singapore

singapore-gardens-bay-the-bay-night-view-cover

Denne grupperejse starter med 3 nætter i Singapore, før turen går videre til Thailand. Hvad med at tjekke Gardens By The Bay ud? Måske lidt shopping på Orchard Road eller brug lidt tid i byens centrum i enten China Town eller Little India?

Thailand Bangkok - Khao Sok - Koh Phangang - Phi Phi Island - Phuket

Phi Phi Island Beach Thailand

Grupperejsen fortsætter i lækre Thailand. Første etape tager jer forbi pulserende Bangkok, den vilde natur i Khao Sok, Full Moon Party på Koh Phangang, sene eftermiddage på Koh Phi Phi og livlige Phuket. Nogle af aktiviteterne I blandt andet kommer til at opleve er Muay Thai, Yoga, besøge et elefantreservat, madlavningskursus, sejlture, trekking og meget, meget mere.

Vietnam Hanoi - Sapa - Halong Bay - Ninh Binh - Hoi An - Ho Chi Minh City

Hoi An Vietnam Woman Walking In Hoi An Ancient Town Cover

Hello Vietnam! De næste dage skal I opleve Hanoi på en rickshaw, trekkingture i lækre Sapa, sejltur i Halong Bay, rismarker og kalkstensklipper i Ninh Binh, historiske Hoi An og den travle by Ho Chi Minh City. I kommer i hvert fald ikke til at kede jer. Vietnam er lækkert, og det bliver endda bedre med masser af aktiviteter som cykelture, sejlture, traditionelt madlavningskursus, grottebesøg, en tur på Mekong River og et besøg i Cu Chi-tunnellerne. Dette naturligvis bare et udpluk af alle de oplevelser, der venter dig!

Filippinerne Manila - Siquijor - Moalboal - Cebu City - Busuanga - Coron - El Nido

el-nido-palawan-philippines-boats-cover

Næste stop er Filippinerne! I starter med at opleve hovedstaden Manila, før turen går videre til de hvide sandstrande på Siquijor. Her skal I besøge nogle lokale Shamaner, magiske vandfald og kaste jer ud i en omgang snorkling, inden I rejser videre til Moalboal og Kawasan Waterfalls. I Kawasan er der mulighed for at prøve canyoning og i Moalboal får I mulighed for at opleve "The Sardine Run", som stedet er kendt for. Selveste David Attenborough har lavet en dokumentar om fænomenet, og du får mulighed for at snorkle i det krystalklare vand blandt sardiner i tusindvis - En helt speciel oplevelse. Herefter går turen til Cebu City, Busuanga og Coron før I får de sidste dage i El Nido. Der er et hav af oplevelser med på denne del af jordomrejse, så du kan godt begynde at glæde dig!

Tokyo, Japan

tokyo-japan-alley-women-walking-cover

I har 7 dage i Tokyo, hvor I får mulighed for at opleve ALT som byen byder på. Hvad med at tjekke Shibuya, der er et af Tokyos mest farverige og travle distrikter ud? I kan også besøge Asakusa, et distrikt fyldt med traditionelt håndværk og streetfood. Fra Tokyo kan I også hoppe på en dagstur til Mount Fuji. Mulighederne er så mange i denne by, og hvis I har mod på det, kan I hoppe på toget og besøge nogle af de omkringliggende byer.

Honolulu

usa-hawaii-girl-hiking

Aloha! Strande i kilometervis, afslappet kultur og en hyggelig befolkning - what's not to like? I løbet af 6 dage i Honolulu får du mulighed for at opleve alt det, som Hawaii byder på. Måske vil du prøve at surfe, tage på treks i vulkanlandskabet, ligge på stranden eller prøve at dykke? Mulighederne er masser!

Los Angeles

california-santa-monica-crosswalk-boulevard-cover

Sidste stop på grupperejsen giver jer nogle dage i Los Angeles, før I vender snuden hjem igen. Byen har nærmest alt, så det er kun fantasien der sætter grænser for hvad I kan finde på her.

Hjemrejse

group-of-friends-planning-reisgenoten-cover

Med rygsækken fuld af gode rejseminder er denne grupperejse nu slut, og det er på tide at vende snuden hjemad igen. Det kan selvfølgelig også være, at du har mødt nogle nye rejsekammerater, som du gerne vil fortsætte rejse med, eller at du har fået mod på at opleve mere på egen hånd? Det er selvfølgelig også en mulighed, og i så fald tager du bare fat i os, så finder vi en løsning.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.