Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Grupperejse: Sydafrika


Oplev Sydafrika på en grupperejse med KILROY

Grupperejse - Sydafrika

Rejserute: ✈️ København - Sydafrika - København

Grupperejsen har en aldersgrænse på 18-26 år, og der er i alt 12 ledige pladser på turen. På grupperejsen rejser du sammen med andre unge fra Danmark, Norge, Sverige og Island, og kan møde andre internationale backpackere når I er i Sydafrika. Får du lyst til at fortsætte rejsen på egen hånd efterfølgende, er det naturligvis også en mulighed. Tag fat i os, og så finder vi sammen en løsning på dine rejsedrømme. Klik videre i galleriet for at læse mere om denne grupperejse!

Johannesburg Dag 1-3

Rejsen starter i Johannesburg, hvor du møder resten af gruppen, før I tjekker ind på jeres hostel. Eventyret begynder med en heldagstur til Soweto, som har været hjemsted for flere kendte personer, heriblandt Nelson Mandela og Mahatma Gandhi. Her vil du blandt andet besøge Apartheidmuseet og lære mere om landets historie. Du kan også glæde dig til en guidet tur i Maboneng-distriktet, som betyder - lysets sted - og er blevet centrum for Johannesburgs mange street kunstnere.

Addo Elephant National Park Dag 4-5

Hop ombord på flyet til Port Elizabeth for at begive dig ud på den næste del af dit eventyr i Addo Elephant National Park! Lad din rygsæk blive i lejren og gør dig klar til safari ved solnedgang. Parken er hjemsted for mere end 600 elefanter, samt bøfler, løver, sorte næsehorn, vortesvin, zebraer og mange andre dyr. Med andre ord er chancen STOR for at se alle disse dyr ude i naturen! Næste morgen kan du vælge at tage afsted på morgensafari i parken eller slappe af på overnatningsstedet, hvor du har adgang til både pool og kanoer. Vælger du den anden mulighed, venter der trods alt flere safarier samme eftermiddag, hvor du igen får chancen for at se en lang række arter, herunder løver, næsehorn, flodheste og krokodiller. Når aftenen nærmer ...

Tsitsikamma National Park Dag 6-7

I dag starter rejsen langs Garden Route. I begynder i Tsitsikamma National Park, hvor der er et stort udvalg af aktiviteter at vælge imellem. Har du altid ønsket at prøve bungeejump, ziplining eller snorkling? Her har du chancen! Dagen efter kan du vælge mellem at komme med på et rigtig fedt kajak-eventyr i Storms River eller tilbringe dagen på egen hånd ved at gå langs de naturskønne stier i parken.

Inkluderer valgfrie aktiviteter, der ikke er inkluderet i prisen.

Sedgefield Dag 8-9

Du er nu i hjertet af Garden Route, ved Knysna og Plettenberg Bay. Her kan du igen vælge at bungee jumpe eller besøge Birds of Eden eller Monkeyland, inden du om eftermiddagen tager til Knysna med resten af ​​gruppen. Dagen efter er der mulighed for at udforske Wilderness National Park i en kano (valgfrit). Padle langs Touw-floden omgivet af skov og dyreliv, før du fortsætter dit eventyr langs promenaden, der tager dig til et smukt vandfald og naturstensbassiner.

Inkluderer valgfrie aktiviteter, der ikke er inkluderet i prisen.

Mossel Bay Dag 10

I dag fortsætter rejsen til Mossel Bay, hvor de, der føler sig ekstra eventyrlystne, får mulighed for at prøve faldskærmsudspring eller sandboarding ned ad de længste klitter i hele Sydafrika. Dette er en valgfri aktivitet, men vi lover, at det vil være det værd, og at du vil have det rigtig sjovt!

Inkluderer valgfrie aktiviteter, der ikke er inkluderet i prisen.

Cape Agulhas til Hermanus Dag 11-12

Kan man få for meget af dyr? Det tror vi næppe! Denne morgen venter der endnu flere safariturer i Botlierskop Private Game Reserve, hvor du kan se frem til at se næsehorn, løver, bøfler, geparder, giraffer og andre spændende dyr helt tæt på! Om eftermiddagen fortsætter du til Cape Agulhas - Afrikas sydligste spids - for at besøge udsigtspunktet, hvor Det Indiske Ocean og Atlanterhavet mødes! Her er der også mulighed for at tage ud at ride eller på en "bush walk". Næste dag fortsætter rejsen til Hermanus som med sine naturlige vidundere er det ultimative sted for uforglemmelige eventyr. Besøg pingvinerne ved Betty's Bay, og hvis du er rigtig modig, kan du deltage i Cage Diving for at se smukke hvidhajer tæt på i deres naturlige habitat. In...

Cape Town Dag 13-18

Rejsen nærmer sig sin afslutning, men før du sætter dig ombord på flyet tilbage til Danmark, venter der et par herlige dage i Cape Town, som du kan tilbringe akkurat som du har lyst til. Men hvis vi kan komme med nogle anbefalinger vil det være at tage svævebanen op til Taffelberget, tage på en motorcykeltur langs kysten, snorkle med sæler, få en 14-retters traditionel middag eller tage på nogle af de utallige vandreoplevelser i området. Disse er alle helt uforglemmelige oplevelser, som vi er sikker på, at du vil elske! Spørg os, og vi vil med glæde fortælle dig mere.

Indeholder aktiviteter, som ikke er inkluderet i prisen.

Hjemrejse Dag 19

Grupperejsen er ovre for nu og det er tid til at sige farvel til dine nye venner. Men hvem siger, at I ikke kan planlægge en ny tur sammen? Ræk ud til os, hvis du ønsker at planlægge et nyt rejseeventyr, så hjælper vi dig gerne!

Se hele rejseforslaget her

Rejseperiode

Flere afgange

Rejseform

Backpacking

Aldersgrænse

18-26

Lommepenge

6.000 DKK

Pris fra*

26.195 DKK

Skriv til os
Står Sydafrika øverst på din bucket liste, men du savner nogle at rejse med? Så er denne grupperejse til Sydafrika noget for dig! Start i Johannesburg og tag derefter ud på et spændende eventyr langs den berømte "The Garden Route". Der er Safari på programmet, og chancen for, at du vil kunne se vilde dyr som næsehorn, giraffer, zebraer og elefanter i deres naturlige habitat, er enormt stort. Slut dig til resten af gruppen og tag afsted på dit livs eventyr!

Vores grupperejser er for dig mellem 18 og 26 år, der både drømmer om friheden ved backpackerlivet og samtidig ønsker nogen, at rejse og dele oplevelserne med. På denne grupperejse rejser du sammen med andre unge fra Norge, Sverige, Danmark og Island.

Vi opretter en lukket Facebook-gruppe for alle dine nye rejsekammerater, så I får mulighed for at lære hinanden bedre at kende inden afrejse. Her kan I også stille spørgsmål til rejsen, som vores community manager vil besvare.

Ved bestilling skal du betale et depositum på 1000 DKK for at sikre din plads. Den endelige betaling for hele rejsen forfalder 60 dage før afrejse. 

*På grund af fly- og valutaændringer kan prisen stige. For at sikre den bedste pris, anbefaler vi, at du booker så tidligt som muligt.

Hvad er inkluderet?
 • Alle flybilletter (ikke ændringsbare)
 • 12 dages oplevelsesrejse i Sydafrika
 • 7 dage i Cape Town, inklusiv overnatning
 • 14x morgenmad & 2x aftensmad
 • Heldags Soweto tur 
 • Maboneng Walking tur 
 • Game viewing Safari i Addo Elephant National Park
 • 2 game viewing safaris i en åben bil i et privat game reserve
 • Tsitsikamma National Park
 • Kayak & Lilo adventure
 • Robberg Nature Reserve
 • Wilderness National Park
 • Afrikansk pingvin koloni i Betties Bay
 • Besøg det sydligste punkt i Afrika i Agulhas National Park
 • Egen rejsespecialist/kontaktperson
 • Lokal transport
 • Klimakompensering (MyClimate)
 • Alle bookinggebyrer
 • ISIC kort
Hvad er ikke inkluderet?
 • Valgfrie aktiviteter
 • Måltider som ikke er inkluderet på rejsen (er medregnet i lommepengene)
 • Vaccinationer
 • Rejseudstyr
 • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe dig med!)

Hvad siger vores rejsende?

Nu er det snart lidt over en uge siden jeg kom hjem fra mit livs eventyr! Jeg bliver simpelthen nødt til at takke jer for den enestående mulighed og for den vidunderlige rejse som I havde sat sammen! Det er nogle af de bedste oplevelser, jeg har haft indtil videre i mit liv. 3 måneder jorden rundt var helt eventyrligt! Jeg har ingen ord, jeg har oplevet så meget, mødt så mange skønne mennesker og set så mange fantastiske steder!

Kamilla,

Grupperejser med andre unge er en helt vildt fed ting! Jeg har virkelig fået venner for livet og alt, hvad jeg har oplevet på denne tur kommer jeg aldrig til at glemme. Det er et helt genialt alternativ til nye backpackere, som ikke vil rejse alene på første tur.

Ane,

Kommende events

Ofte stillede spørgsmål


Bestilling
Vores rejsekonsulenter Jeanet & Rasmus kan kontaktes for spørgsmål eller bestilling. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt for at sikre den bedst mulige pris. 


Snak med Jeanet & Rasmus om denne rejse


Hvor mange lommepenge skal jeg regne med?
Lommepenge er meget individuelt. I denne grupperejse er der allerede oplevelser, aktiviteter og overnatninger inkluderet. Derudover vil vi mene, at du bør kunne klare dig med omkring 6.000 kroner. Det er dog meget individuelt, hvor mange penge man bruger i lommepenge, og der vil desuden være mulighed for at tilkøbe aktiviteter løbende. Vil du gerne deltage i alt, bør du regne med mere end de 6.000, og det samme gør sig gældende hvis du har hang til at shoppe løs, når du rejser.


Hvornår skal rejsen betales?
Ved bestilling skal du betale et depositum på 1000 DKK for at sikre din plads. Den endelige betaling for hele rejsen forfalder 60 dage før afrejse. 


 

Tilbage til toppen

Grupperejse - Sydafrika

Rejserute: ✈️ København - Sydafrika - København

Grupperejsen har en aldersgrænse på 18-26 år, og der er i alt 12 ledige pladser på turen. På grupperejsen rejser du sammen med andre unge fra Danmark, Norge, Sverige og Island, og kan møde andre internationale backpackere når I er i Sydafrika. Får du lyst til at fortsætte rejsen på egen hånd efterfølgende, er det naturligvis også en mulighed. Tag fat i os, og så finder vi sammen en løsning på dine rejsedrømme. Klik videre i galleriet for at læse mere om denne grupperejse!

Johannesburg Dag 1-3

Rejsen starter i Johannesburg, hvor du møder resten af gruppen, før I tjekker ind på jeres hostel. Eventyret begynder med en heldagstur til Soweto, som har været hjemsted for flere kendte personer, heriblandt Nelson Mandela og Mahatma Gandhi. Her vil du blandt andet besøge Apartheidmuseet og lære mere om landets historie. Du kan også glæde dig til en guidet tur i Maboneng-distriktet, som betyder - lysets sted - og er blevet centrum for Johannesburgs mange street kunstnere.

Addo Elephant National Park Dag 4-5

Hop ombord på flyet til Port Elizabeth for at begive dig ud på den næste del af dit eventyr i Addo Elephant National Park! Lad din rygsæk blive i lejren og gør dig klar til safari ved solnedgang. Parken er hjemsted for mere end 600 elefanter, samt bøfler, løver, sorte næsehorn, vortesvin, zebraer og mange andre dyr. Med andre ord er chancen STOR for at se alle disse dyr ude i naturen!

Næste morgen kan du vælge at tage afsted på morgensafari i parken eller slappe af på overnatningsstedet, hvor du har adgang til både pool og kanoer. Vælger du den anden mulighed, venter der trods alt flere safarier samme eftermiddag, hvor du igen får chancen for at se en lang række arter, herunder løver, næsehorn, flodheste og krokodiller. Når aftenen nærmer sig, kan du også se natdyr, inden det er tid til middag over åben ild tilbage i lejren.

Tsitsikamma National Park Dag 6-7

I dag starter rejsen langs Garden Route. I begynder i Tsitsikamma National Park, hvor der er et stort udvalg af aktiviteter at vælge imellem. Har du altid ønsket at prøve bungeejump, ziplining eller snorkling? Her har du chancen! Dagen efter kan du vælge mellem at komme med på et rigtig fedt kajak-eventyr i Storms River eller tilbringe dagen på egen hånd ved at gå langs de naturskønne stier i parken.

Inkluderer valgfrie aktiviteter, der ikke er inkluderet i prisen.

Sedgefield Dag 8-9

Du er nu i hjertet af Garden Route, ved Knysna og Plettenberg Bay. Her kan du igen vælge at bungee jumpe eller besøge Birds of Eden eller Monkeyland, inden du om eftermiddagen tager til Knysna med resten af ​​gruppen. Dagen efter er der mulighed for at udforske Wilderness National Park i en kano (valgfrit). Padle langs Touw-floden omgivet af skov og dyreliv, før du fortsætter dit eventyr langs promenaden, der tager dig til et smukt vandfald og naturstensbassiner.

Inkluderer valgfrie aktiviteter, der ikke er inkluderet i prisen.

Mossel Bay Dag 10

I dag fortsætter rejsen til Mossel Bay, hvor de, der føler sig ekstra eventyrlystne, får mulighed for at prøve faldskærmsudspring eller sandboarding ned ad de længste klitter i hele Sydafrika. Dette er en valgfri aktivitet, men vi lover, at det vil være det værd, og at du vil have det rigtig sjovt!

Inkluderer valgfrie aktiviteter, der ikke er inkluderet i prisen.

Cape Agulhas til Hermanus Dag 11-12

Kan man få for meget af dyr? Det tror vi næppe! Denne morgen venter der endnu flere safariturer i Botlierskop Private Game Reserve, hvor du kan se frem til at se næsehorn, løver, bøfler, geparder, giraffer og andre spændende dyr helt tæt på! Om eftermiddagen fortsætter du til Cape Agulhas - Afrikas sydligste spids - for at besøge udsigtspunktet, hvor Det Indiske Ocean og Atlanterhavet mødes! Her er der også mulighed for at tage ud at ride eller på en "bush walk".

Næste dag fortsætter rejsen til Hermanus som med sine naturlige vidundere er det ultimative sted for uforglemmelige eventyr. Besøg pingvinerne ved Betty's Bay, og hvis du er rigtig modig, kan du deltage i Cage Diving for at se smukke hvidhajer tæt på i deres naturlige habitat.

Inkluderer valgfrie aktiviteter, der ikke er inkluderet i prisen.

Cape Town Dag 13-18

Rejsen nærmer sig sin afslutning, men før du sætter dig ombord på flyet tilbage til Danmark, venter der et par herlige dage i Cape Town, som du kan tilbringe akkurat som du har lyst til. Men hvis vi kan komme med nogle anbefalinger vil det være at tage svævebanen op til Taffelberget, tage på en motorcykeltur langs kysten, snorkle med sæler, få en 14-retters traditionel middag eller tage på nogle af de utallige vandreoplevelser i området. Disse er alle helt uforglemmelige oplevelser, som vi er sikker på, at du vil elske! Spørg os, og vi vil med glæde fortælle dig mere.

Indeholder aktiviteter, som ikke er inkluderet i prisen.

Hjemrejse Dag 19

Grupperejsen er ovre for nu og det er tid til at sige farvel til dine nye venner. Men hvem siger, at I ikke kan planlægge en ny tur sammen? Ræk ud til os, hvis du ønsker at planlægge et nyt rejseeventyr, så hjælper vi dig gerne!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.