{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Adventure & sport i Jordan & Egypten


jordan-dead-sea-seashore-mountain-background
Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

Cirka 3 uger

Antal lande

2

Rejseform

Backpacking

Bedste tidspunkt at rejse

Feb til Maj & Aug til Okt

Pris fra*

24.022 DKK

Skriv til os
Denne rejseplan er en smule anderledes end de andre vi har sat sammen, både hvad angår destinationer men også i forhold til hvad du kommer til at opleve undervejs. Det er en meget aktiv tur, hvor du kommer til at opleve 2 af verdens 7 vidunderer. Leder du efter en rejse spækket med oplevelser? Så er dette turen for dig!

Oplev 2 af verdens 7 vidunderer på dette rejseforslag som tager dig forbi det storslåede Jordan i Mellemøsten, efterfulgt af et besøg i Egypten. Selve rejsen indeholder en masse aktive oplevelser, så er du en adrenalinjunkie er turen skræddersyet til netop dig! 

Start din rejse med at flyve til Amman i Jordan,  hvor en 8 dages grupperejser er klar til dig. Det er en lille grupperejse, så du kommer til at rejse rundt med andre backpackere, hvilket kun gør turen endnu sjovere. Du kommer til at leve the døde hav og det ældgamle by Petra, som er et af verdens 7 vidundere. Undervejs på rejsen er der en masse akvititever med gang i, og du kommer til at vandre på nogle mega fede vandrestier samt cykle rundt på montain bike. 

Når du er retur i Amman, er tiden inde til at flyve til Egypten, hvor vi anbefaler at du bruger et par dage i Cairo. Det vil være tid på egen hånd, men har du lyst til at krydse endnu en af verdens 7 vidunderer af listen, burde du selvfølgelig sørge for at komme ud og se pyramiderne. En ikoniske seværdighed når du er i nærheden.  

Flyv fra Cairo til Sharm el-Shekh, hvor et 8 dages dykkercertifikat kursus er inkluderet. Her finder du nogle af de bedste dykkerspots i det røde hav og det er et fantastisk sted at udforske livet under overfladen. 

Husk at dette blot er et forslag og at du kan skræddersy rejseforslaget, så den passer præcis til dine drømme! Skal rejsen være kortere, eller har du måske lyst til at rejse mere bagefter? Vi har mange muligheder, så bare ræk ud til os! 

*Fra-pris per person, baseret på 2 personer der rejser sammen

 

Hvad er inkluderet?
 • Fly til Amman, Jordan 
 • 8 dages multisport grupperejse i Jordan 
 • Fly fra Amman to Cairo 
 • Fly fra Cairo til Sharm el-Sheik 
 • 8 dages dykkercertifikat kursus i Sharm el-Sheik
 • Fly hjem fra Sharm el-Sheik 
 • Alle bookingsgebyrer 
 • Din egen rejsekonsulent 
Hvad er ikke inkluderet?
 • Rejseforsikring (men vi kan hjælpe dig med det!)
 • Vaccinationer
 • Lommepenge
 • Måltider (udover dem, der er inkluderet i adventurerejserne)
 • Valgfrie aktiviteter undervejs
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Rejseforslag Adventure & sports i Jordan & Egypten

Hjem - Amman - Ajloun - The Dead Sea - Petra - Wadi Rum - Cairo - Sharm el Sheikh - Hjem

Husk at dette rejseforslag bot er til inspiration for din store rejse. Hvis du vil skræddersy den, så den passer præcis til dine drømme, så skal du blot tage fat i en af vores eventyrlystne rejsekonsulenter. De elsker at skræddersy drømmerejser og komme med insider tips.

Jordan 8 dages grupperejse i Jordan

Du flyver til Amman i Jordan, hvor første eventyr på rejseplanen er en 8 dages grupperejse rundt i landet. I fællesskab med andre rejsende fra hele verden, skal du opleve det døde hav, et af verdens vidundere, byen Petra samt den vildt udseende Wadi Rum ørken. Alt i alt en episk tur rundt til nogle af de bedste steder Jordan har at byde på, Hvis du spørger os er Jordan en skjult skat og destination, der helt klart er et besøg værd. Du skal endelig også huske nogle gode sko at gå i, til denne tur!

Cairo Tid på egen hånd

Vi anbefaler at du bruger et par dage i Cairo. Byen er ikke kun er besøg værd grundet dens summende atmosfære, mange markeder og den ikoniske floden Nilen. Det er også oplagt, når du er i Cairo at tage ud og se pyramiderne, der også er en af verdens 7 vidundere. Vær opmærksom på at byen kan virke lidt kaotisk til at starte med, men når du først lige har vænnet dig til det er byen fantastisk og byder på en masse fantastisker kulturelle ting at se og opleve.

Sharm el Sheikh Dykkercertifikat

Vi har tilføjet et 8 dages ophold på en dykkercamp, hvor du kan tage et dykkercertifikat. Det et et perfekt spot eftersom det røde hav er fyldt med dykkersites, mangfoldigt marine liv under overfladen, cool nedsukne skibe og fantastisk sigtbarhed. Du vil på ingen tid lære at dykke og for at være helt ærlig, så er der bare noget enormt cool ved at udforske livet under vandoverfladen. Har du allerede et PADI dykkercertifikat, kan du vælge fundiving i stedet. Det er helt op til dig, da den foreslåede rejseplan slutter her, hvor vi har inkluderet et fly hjem. Har du derimod lyst til at rejse videre, så ræk ud til os, så hjælper vi dig hellere end gerne med det.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.