{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Oplevelsesrejser

De vildeste oplevelsesrejser | KILROY

Sammensatte oplevelsesrejser

Her finder du en masse fede oplevelsesrejser, som vi har sammensat, og som ofte består af både flybilletter og oplevelsesture undervejs på rejsen. Du kan altid se præcis, hvad den enkelte rejse indeholder, og så er der naturligvis altid blot tale om inspiration. Det betyder, at du kan vælge oplevelsesrejsen som den er, eller du kan vælge at skræddersy den, så den passer til dine drømme.

Skriv til os og hør om oplevelsesrejserne!

Hvad består en oplevelsesrejse af?

En oplevelsesrejse er en rejse, der er sammensat af fly og en eller flere oplevelser. Det kan f.eks. være fly til Bali sammensat med en surfcamp og et dykkercertifikat. Fælles for dem alle er, at oplevelsesrejserne er sammensat ud fra præmissen om at skabe de bedste rejser med absolut bedst value for money for dig. Nogle er sammensat fordi de er billige, og andre er sammensat fordi der er mulighed for at kombinere nogle virkelig fede oplevelser.

Det betyder også, at der ikke er tale om specifikke ture med specifikke afgange, men derimod forslag til oplevelsesrejser, du kan tilpasse fuldkommen til dit behov eller dit budget. 

Hvor kan man komme på oplevelsesrejse?

Vi laver oplevelsesrejser i hele verden, og idet sektionen blot består af forslag til rejsesammensætninger, så kan vi sagtens sammensætte helt andre oplevelser, end dem du finder her. Det er en inspirationssektion, der forhåbentlig kan få det til at kilde lidt i maven.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse.!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.