Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Du kan forvente at vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer.

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

Dette felt skal udfyldes

Tak for at booke et møde hos os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe.

Vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig!

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Chat Kontakt
Kontakt Chat

Frivilligt kombiprojekt med børn og dyr i SydafrikaFrivillig i Sydafrika | KILROY Danmark
Frivillig i Sydafrika | KILROY Danmark

Projektet: Wildlife Orphanage

Projektets Wildlife Orphanage tilbyder et sikkert hjem for udsatte dyr i Sydafrika og skaber hver dag trygge rammer for mere end 30 forskellige arter, der bl.a. inkluderer geparder, krokodiller, desmerdyr og vortesvin.
Som en del af projektet kommer du til at hjælpe lokale sydafrikanske børn med at være en aktiv del af pasningen og plejen af dyrene og hjælpe med at inspirere det lokale samfund til at beskytte det fascinerende og smukke dyreliv.

Frivillig i Sydafrika | KILROY Danmark

Projektet: Bush School

Som en del af projektets Bush School kommer du til at hjælpe de lokale 8. klasser med at lære vigtige livslektioner, som desværre ofte bliver forsømt i det sydafrikanske skolesystem.
Klasserne holdes til overskuelige størrelser af 8 børn pr. klasse, så hver elev har mulighed for at få den individuelle opmærksomhed, som de ofte mangler. Undervisningen tager udgangspunkt i vigtige samfundsmæssige emner såsom dyrevelfærd, anti-krybskytteri, jobsøgning, høflighed og sociale udfordringer som misbrug og sikker sex.

Frivillig i Sydafrika | KILROY Danmark

Projektet: Ugentligt program og aktiviteter

Fra mandag til fredag kommer du til at undervise klasser af 8 unge sydafrikanere i 13-16 års alderen. Din dag starter kl. 07:00 og undervisningen varer typisk fra kl. 09:00-16:30 med en blanding af klasseundervisning, team building øvelser og pasning og pleje af dyrene på projektets Wildlife Orphanage.
I løbet af ugen vil der desuden være masser af tid til sjov og leg med eleverne. En tur i poolen og bål om aftenen med dans til lokale sange er eksempler på populære fyraftens aktiviteter.

I weekenden har du fri til at udforske lokalområdet, slappe af med de andre frivillige, og om lørdagen vil der desuden være fri transport til byen, Hoedspruit, hvor du kan shoppe og prøve nogle af de lokale restauranter og cafeer.

Frivillig i Sydafrika | KILROY Danmark

24/7 vejledning og hjælp

Projektet består af en række dygtige og erfarne medarbejdere, som gør alt for at sikre, at deres frivillige har en spændende oplevelse og et sikkert ophold. Der vil altid være en team leader og frivillig koordinator til rådighed, som vil vejlede i de daglige opgaver, og som kan svare på alle de spørgsmål, du skulle have.

Projektets dyreeksperter har professionel erfaring med at arbejde med sikker og ansvarlig pleje af afrikanske dyr. Flere af projektets medarbejdere har arbejdet med campens dyr i mere end 5 år, så du er sikret en tryg og spændende oplevelse.

Projektet har selvfølgelig en førstehjælpskasse, og der er hurtig adgang til læge og hospital, hvis uheldet skulle ske.

Frivillig i Sydafrika | KILROY Danmark

Lokalområdet

Projektet foregår på en lokal gård, som ligger ca. 5 timer fra Johannesburg og 1 times kørsel fra Hoedspruit Eastgate. Gården er indhegnet og ligger i et beskyttet område, hvor alle de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger er taget.

Der er mange muligheder for dagsture til byen eller ud i naturen. Projektets medarbejdere og KILROYs rejsekonsulenter vil med glæde hjælpe med at planlægge spændende ture og oplevelser i løbet af dit ophold eller i forlængelse af projektet.

Se hele rejseforslaget her

Varighed

Ca. 2-3 uger (men kan forlænges)

Rejseform

Frivilligt arbejde

Forskellige projekter

2

Inkluderet er?

Fly, frivilligprojekt inkl. overnatning, mad og donation

Pris fra*
14.100 DKK
Denne rejse gør dig til en del af et helt unikt kombinationsprojekt i Sydafrika. Her får du mulighed for både at hjælpe lokale børn, der mangler lektioner i livet uden for skolebænken samtidig med, at du kommer til at passe udsatte dyr, som har brug for omsorg og pleje til at kunne overleve. Du vil blive en vigtig del af dyrenes hverdag og give børnene en lærerig oplevelse, og i løbet af dit ophold kan du gøre en stor forskel og få en førstehåndserfaring, som kan lære dig en masse om den sydafrikanske kultur og det afrikanske dyreliv.

Rejseforslaget inkluderer flybilletter til og fra Johannesburg med Turkish Airlines, og når du ankommer i Johannesburg vil du blive hentet i lufthavnen og bragt til dit hostel, hvor du kommer til at møde de andre frivillige på projektet. I løbet af to spændende dage vil du blive introduceret til Johannesburg og den sydafrikanske kultur af lokale folk, der kender byen ud og ind. introduktionen er en god måde at lære de andre frivillige på projektet at kende og opleve Johannesburg på, inden I sammen begiver jer mod projektets campsite, som vil blive dit hjem og arbejdsplads i de næste 2-4 uger. 

I disse uger kommer du bl.a. til at undervise sydafrikanske børn fra de lokale skoler i vigtige livslektioner, som ofte bliver taget for givet i de lokale skole. I sammenspil med de andre frivillige og medarbejdere på campen får du mulighed for at undervise i emner, som tager udgangspunkt i vigtige sociale og samfundsmæssige udfordringer. Dette omfatter emner såsom sikker sex, dyrebeskyttelse, jobsøgning, misbrug m.m. En stor del af projektet bliver også at passe og pleje campens mange udsatte dyr, som desværre ikke er i stand til at leve i det fri. Sammen med dine elever kommer I til at tage jer af dyrene og lære om dem i håb om at skabe passion og aktiv interesse for det unikke dyreliv blandt de sydafrikanske børn.

Projektet varetages af dygtige medarbejdere, som har erfaring med både undervisning og dyrepasning, og de vil være til rådighed 24/7 til at vejlede og svare på alle de spørgsmål, du skulle have. 

Projektet laver desuden spændende arbejde for det lokale samfund i form af diverse Outreach programs, som forsøger at skabe et mere informeret og udviklet community i området omkring campen. 

Bemærk: Denne rejse er blot et forslag og tager udgangspunkt i 17 dage på projektet. Det er også muligt at vælge et forløb på tre og fire uger, lige så vel som at projektet kan planlægges som en del af en større rejse. Snak med en rejsekonsulent om den bedste løsning for dig!

Hvad er inkluderet?
 • Flybilletter til og fra Johannesburg med Turkish Airlines
 • Lufthavnstransfer
 • 2-dages introduktion og rundvisning i Johannesburg
 • Overnatning
 • 3 daglige måltider (på campsitet)
 • Kontaktpersoner til hjælp og vejledning, 24/7
 • Ugentlig transport til byen for at shoppe
 • Donation til projektet
 • Bookinggebyr

Se alle detaljer for projektet her.

Hvad er ikke inkluderet?
 • Lommepenge
 • Vacciner
 • Måltider væk fra projektet

Bemærk: Dette rejseforslag tager udgangspunkt i 17 dage på projektet, men det er selvfølgelig muligt at være en del af projektet i længere tid. Vi hjælper med at skræddersy rejsen til dine behov og rejseønsker.

Kommende events

Se flere events ({{ allEventCardsTotal }})

Vil du vide mere om dette projekt?

Uanset om du overvejer præcis dette projekt som det er, eller om du ser det som en del af en større rundrejse, kan vi hjælpe dig med planlægningen.

Skriv til os

Projektet: Wildlife Orphanage

Frivillig i Sydafrika | KILROY Danmark

Projektets Wildlife Orphanage tilbyder et sikkert hjem for udsatte dyr i Sydafrika og skaber hver dag trygge rammer for mere end 30 forskellige arter, der bl.a. inkluderer geparder, krokodiller, desmerdyr og vortesvin.
Som en del af projektet kommer du til at hjælpe lokale sydafrikanske børn med at være en aktiv del af pasningen og plejen af dyrene og hjælpe med at inspirere det lokale samfund til at beskytte det fascinerende og smukke dyreliv.

Projektet: Bush School

Frivillig i Sydafrika | KILROY Danmark

Som en del af projektets Bush School kommer du til at hjælpe de lokale 8. klasser med at lære vigtige livslektioner, som desværre ofte bliver forsømt i det sydafrikanske skolesystem.
Klasserne holdes til overskuelige størrelser af 8 børn pr. klasse, så hver elev har mulighed for at få den individuelle opmærksomhed, som de ofte mangler. Undervisningen tager udgangspunkt i vigtige samfundsmæssige emner såsom dyrevelfærd, anti-krybskytteri, jobsøgning, høflighed og sociale udfordringer som misbrug og sikker sex.

Projektet: Ugentligt program og aktiviteter

Frivillig i Sydafrika | KILROY Danmark

Fra mandag til fredag kommer du til at undervise klasser af 8 unge sydafrikanere i 13-16 års alderen. Din dag starter kl. 07:00 og undervisningen varer typisk fra kl. 09:00-16:30 med en blanding af klasseundervisning, team building øvelser og pasning og pleje af dyrene på projektets Wildlife Orphanage.
I løbet af ugen vil der desuden være masser af tid til sjov og leg med eleverne. En tur i poolen og bål om aftenen med dans til lokale sange er eksempler på populære fyraftens aktiviteter.

I weekenden har du fri til at udforske lokalområdet, slappe af med de andre frivillige, og om lørdagen vil der desuden være fri transport til byen, Hoedspruit, hvor du kan shoppe og prøve nogle af de lokale restauranter og cafeer.

24/7 vejledning og hjælp

Frivillig i Sydafrika | KILROY Danmark

Projektet består af en række dygtige og erfarne medarbejdere, som gør alt for at sikre, at deres frivillige har en spændende oplevelse og et sikkert ophold. Der vil altid være en team leader og frivillig koordinator til rådighed, som vil vejlede i de daglige opgaver, og som kan svare på alle de spørgsmål, du skulle have.

Projektets dyreeksperter har professionel erfaring med at arbejde med sikker og ansvarlig pleje af afrikanske dyr. Flere af projektets medarbejdere har arbejdet med campens dyr i mere end 5 år, så du er sikret en tryg og spændende oplevelse.

Projektet har selvfølgelig en førstehjælpskasse, og der er hurtig adgang til læge og hospital, hvis uheldet skulle ske.

Lokalområdet

Frivillig i Sydafrika | KILROY Danmark

Projektet foregår på en lokal gård, som ligger ca. 5 timer fra Johannesburg og 1 times kørsel fra Hoedspruit Eastgate. Gården er indhegnet og ligger i et beskyttet område, hvor alle de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger er taget.

Der er mange muligheder for dagsture til byen eller ud i naturen. Projektets medarbejdere og KILROYs rejsekonsulenter vil med glæde hjælpe med at planlægge spændende ture og oplevelser i løbet af dit ophold eller i forlængelse af projektet.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.