Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Du kan forvente at vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer.

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

Dette felt skal udfyldes

Tak for at booke et møde hos os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe.

Vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig!

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Chat Kontakt
Kontakt Chat

Bali tur/retur: En uges surf camp i CangguBali tur/retur: Surf camp i Canggu | KILROY
Kort over rejsen til Bali

Få overblik over rejsen

Her får du et overblik over rejsen, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om nogle af de ting, du kan glæde dig til. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Bali tur/retur: Surf camp i Canggu | KILROY

Surf lektionerne

I løbet af ugen vil du få 5 x 2 timers undervisning, hvilket giver dig et godt udgangspunkt for at lære en masse og udvikle dine evner på bølgerne, men med masser af tid til at slappe af og restituere musklerne. Dagene starter ud med en lækker fælles morgenmad efterfulgt af surflektion (surf board og våddragt er inkluderet). Der vil altid være en surf instruktør til at vejlede dig og sørge for, at du bliver taget til et surf spot, som passer til dit niveau.

Bali tur/retur: Surf camp i Canggu KILROY

Afslapning og byture

Efter dagens surf lektioner kan du med god samvittighed flade ud ved poolen og lade op til at udforske Canggus restauranter, cafeer og butikker. Du kan også bare hænge ud på stranden hele dagen eller nyde fyraftensøl og røverhistorier fra de andre på campen.

Om aftenen er der altid mulighed for at slappe af i campen, men der er også masser af festlige oplevelser at finde i området, og campens instruktører skal nok hjælpe med at pege dig i den rigtige retning mod de bedste barer i Canggu. Prøv bl.a. en af de lækre 'infinity pools' og nyd en cocktail, mens solen går ned over stranden.

Bali tur/retur: Surf camp i Canggu | KILROY

Campen

Surf campen er omringet af en smuk og traditionel balinesisk have og ligger blot 5 minutter fra en af de fedeste surf spots på Bali. Når du ikke ridder på bølgerne, er campen det perfekte sted at slappe af med en lur eller en bog efter at have skyllet saltvandet af sig i poolen.

Der er mulighed for at opgradere til en privat bungalow med eget bad og tv.

Se hele rejseforslaget her

Varighed

8 dage (kan forlænges)

Destination

Canggu, Bali

Erfaring

Alle niveauer

Anbefalet lommepenge

Ca. 3-4.000 kr.

Pris fra*
10.991 DKK
Er du erfaren surfer, eller er du en nybegynder, som drømmer om at mestre bølgerne? I Canggu finder du masser af overkommelige bølger tæt på bredden, som er perfekte, hvis du skal introduceres til surfing, men der er lige så gode muligheder for de erfarne, som kan kaste sig ud i nogle af de vildere bølger. Et ophold på denne camp lader dig omfavne den fede surf kultur på Bali, men efterlader dig også masser af tid til at lære de andre i campen at kende og gå på opdagelse i Balis smukke natur og charmerende landsbyer.

Du kommer til at overvinde bølger dagen lang, alt i mens campens instruktører støtter og vejleder dig til at blive en endnu bedre surfer. De sørger altid for at vælge surf spots, som passer til dine evner, og de vil desuden hjælpe dig med selv at kunne finde de fedeste spots til dit niveau, lære dig om den lokale kultur og introducere dig til surfmiljøet rundt på øen. På denne måde er du garanteret en surfoplevelse under lærerige, sjove, spændende og sikre forhold. 

Når du er færdig med de daglige lektioner, vil der være god mulighed for at udforske de lækre restauranter, hyggelige cafeer og charmerende butikker i Canggu. Der vil ligeledes være tid til at slappe af på stranden, hænge ud med de andre på campen og tage på dagsture til nogle af Balis mange seværdigheder. Dine surfinstruktører vil guide dig mod de fedeste steder på øen, og om aftenen vil de også kunne pege dig i retningen af de bedste barer i området. Hvis du derimod foretrækker at flade ud, er campens fællesområder et hyggeligt samlingspunkt for nogle afslappende aftener, så du kan holde dig morgenfrisk til at bryde med bølgerne igen den efterfølgende dag. 

Rejser du alene? Så er der ingen grund til bekymring. Campen bugner altid med åbne og rejseglade karakterer, og surf instruktørerne sørger altid for at introducere nyankomne til de andre på campen. Den gode stemning og de sociale omgivelser gør det nemt at lære nye at kende, og hvem ved, måske finder du endda nogle venner, som er friske på at rejse videre rundt for at udforske Bali efter jeres surfoplevelse? 

Bemærk: Dette er ikke er en fastlagt tur med faste afrejsedatoer, men er et rejseforslag, der giver dig frie tøjler til at sammensætte resten af din tur, som det passer dig. Surfcampen er blot ét eksempel på de mange ting, der kan lade sig gøre, og vi opfordrer selvfølgelig til, at du får mest muligt ud af dit ophold, når du rejser halvvejs rundt om jorden. Med andre ord er dette blot et forslag, og det er derfor helt op til dig, om du vil booke turen som den er eller om du vil tilføje/fjerne dele af forslaget. Vores rejsekonsulenter hjælper med at skræddersy din rejse, præcis som du ønsker.

Hvad er inkluderet?
 • Flybilletter: Danmark - Denpasar
 • Flybilletter: Denpasar - Danmark
 • Lufthavnstransfer: Denpasar - Canggu
 • 8 dages surf camp ved Canggu, Bali
 • Surf board og våddragt til alle dage
 • Erfarne surf instruktører
 • Transport til og fra nogle af de fedeste surf spots på Bali
 • 2 x yoga 
 • Overnatning på surfcamp med pool 
 • 7 x morgenmad 
 • 5 x aftensmad
 • Bookinggebyr
Hvad kan du forvente?
 • Lær at surfe på Balis lækre bølger med erfarne instruktører
 • Mød en masse andre åbne og rejseglade unge
 • Festlige aftener på stranden
 • Lækre cocktails som kan nydes til solnedgangen
 • Sjove historier fra andre rejsende efter en begivenhedsrig dag

Kommende events

Se flere events ({{ allEventCardsTotal }})

Frisk på at overvinde Balis bølger?

Denne surf oplevelse lader dig opleve de bedste bølger, som Bali har at tilbyde! Surfcampen er blot ét eksempel på de mange ting, der kan lade sig gøre, og vores rejsekonsulenter hjælper med at skræddersy din rejse, præcis som du ønsker.

 

Skriv til os

Andre rejseforslag

Se alle oplevelsesrejser i Asien

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Få overblik over rejsen

Kort over rejsen til Bali

Her får du et overblik over rejsen, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om nogle af de ting, du kan glæde dig til. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Surf lektionerne

Bali tur/retur: Surf camp i Canggu | KILROY

I løbet af ugen vil du få 5 x 2 timers undervisning, hvilket giver dig et godt udgangspunkt for at lære en masse og udvikle dine evner på bølgerne, men med masser af tid til at slappe af og restituere musklerne. Dagene starter ud med en lækker fælles morgenmad efterfulgt af surflektion (surf board og våddragt er inkluderet). Der vil altid være en surf instruktør til at vejlede dig og sørge for, at du bliver taget til et surf spot, som passer til dit niveau.

Afslapning og byture

Bali tur/retur: Surf camp i Canggu KILROY

Efter dagens surf lektioner kan du med god samvittighed flade ud ved poolen og lade op til at udforske Canggus restauranter, cafeer og butikker. Du kan også bare hænge ud på stranden hele dagen eller nyde fyraftensøl og røverhistorier fra de andre på campen.

Om aftenen er der altid mulighed for at slappe af i campen, men der er også masser af festlige oplevelser at finde i området, og campens instruktører skal nok hjælpe med at pege dig i den rigtige retning mod de bedste barer i Canggu. Prøv bl.a. en af de lækre 'infinity pools' og nyd en cocktail, mens solen går ned over stranden.

Campen

Bali tur/retur: Surf camp i Canggu | KILROY

Surf campen er omringet af en smuk og traditionel balinesisk have og ligger blot 5 minutter fra en af de fedeste surf spots på Bali. Når du ikke ridder på bølgerne, er campen det perfekte sted at slappe af med en lur eller en bog efter at have skyllet saltvandet af sig i poolen.

Der er mulighed for at opgradere til en privat bungalow med eget bad og tv.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.