{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Lær webudvikling på Bali


Hard Work In Web Development Camp In Bali
Se hele rejseforslaget her

Varighed

3 uger

Hvor?

Sanur, Ubud & Canggu, Bali

Hvad lærer du?

Web development

Lommepenge

ca. 3000

Pris fra*

46.695 DKK

Skriv til os
Tag et livsændrende kursus i webudvikling, der giver dig færdighederne til at leve af det du elsker. Sæt fart på din karriere med dette dybdegående kursus, der kombinerer det bedste fra online læring, en-til-en feedback og en intensiv bootcamp på smukke Bali.

Start din rejse i dejlige Sanur, beliggende sydøst fra Denpasar. Dette dejlige sted er det perfekte kompromis mellem det travle syd og det rolige nord. Tilbring de første 5 dage her, hvor du kan tilmelde dig nogle fede aktiviteter, dyrke yoga hver dag og nyde en afslappet start på dit eventyr.

Fra Sanur tager du videre til Ubud, hvor du vil have tid til at nyde kunst, kultur, rismarker og daglige yogapauser, mens du deltager i den digitale bootcamp med video tutorials, praktiske aktiviteter og projekter, som du bygger til din egen portfolio. Du får al den støtte, du har brug for undervejs.

Tag derefter videre til Canggu for at fordybe dig i en 10-dages Webudviklings bootcamp. Her tager du alt, hvad du har lært i den digitale bootcamp, og begynder at bygge rigtige live webprojekter med løbende mentorfeedback og hjælp. I slutningen vil du mestre hvert trin i webudviklingsprocessen og kan opsætte systemer og processer for at strømline din arbejdsgang. Du bliver forkælet gennem hele bootcampen med kokkens tilberedte måltider, daglig yoga og et utrolig fedt læringsmiljø, så du kun skal fokusere på at lære webudvikling og hvordan man koder.

Efter 3 intensive uger på Bali kan du vælge at tage hjem eller fortsætte din rejse. Uanset hvor du tager hen herfra, vil du have en masse nye kompetencer med dig i rygsækken! Du vil have bygget din egen portefølje og sammensat alle de ressourcer, du har brug for til at starte din egen virksomhed. Fortsæt med det tre måneder lange online coachingprogram, der er inkluderet i kurset, og bliv guidet af erfarne mentorer, når du begynder at arbejde med dine første projekter eller bygger en remote business. 

*Prisen er en fra pris, baseret på to personer, som rejser sammen

Hvad er inkluderet?
 • Fly tur/retur til Bali
 • 5 overnatninger i Sanur
 • 5 yogatimer i Sanur
 • 5 overnatninger i Ubud
 • 3-timers cykeltur i Ubud
 • 10 x morgenmad & 6 x frokost i Sanur & Ubud
 • 10-dages praktisk webudviklings workshop i Canggu
 • 10 overnatninger i en privat villa med pool i Canggu
 • Daglige yoga & mindfulness meditation i Canggu
 • Alle måltider i Canggu
 • 125+ video lektioner
 • Personlig mentor feedback & support
 • Livstidsadgang til alle kursusmaterialer
 • Alle udflugter og aktiviteter i Canggu
 • 3-månders coaching program 
 • Lufthavnstransport på vej hjem
Hvad er ikke inkluderet?
 • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe dig med!)
 • Valgfrie aktiviteter og tilføjelser
 • Måltider i Sanur & Ubud som ikke er inkluderet i "Hvad er inkluderet" sektionen
 • Kamera & Computer (Tag dit eget udstyr med)

 

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Rejseforslag

Rejserute: ✈️Hjem - Denpasar - Sanur - Ubud - Canggu - Hjem

Flyv ind til Denpasar, hvor du bliver hentet i lufthavnen. Du fortsætter til Sanur, hvor du kan nyde roen og det turkise vand på Balis østkyst. Tag videre til Ubud for nogle dejlige naturoplevelser, inden du deltager i bootcampen i Canggu med resten af ​​gruppen!

5 dage i Sanur

Du starter dit eventyr i de smukke omgivelser i Sanur, beliggende på Balis sydøstlige kystlinje. Nyd strandene, det turkisblå vand og find indre ro med de 5 inkluderede yogalektioner. Der er masser af fede aktiviteter, du kan deltage i i løbet af de 5 dage, men de er alle valgfrie.

5 dage i Ubud

I hjertet af Bali finder du Ubud. Et grønt og frodigt paradis for rejsende, der ønsker at opleve naturen, når den er allerbedst. Du kommer til at udforske smukke vandfald, templer, og så har vi inkluderet en skøn 3-timers cykeltur i de enestående omgivelser. Her vil du tilbringe 5 dage, før du tager videre til webudviklings bootcamp i Canggu.

Webudviklings Bootcamp i Canggu

Brug din tid på online webudviklingstutorials i eksotiske og afslappende omgivelser i Ubud, før du tager videre til din 10-dages web development bootcamp i Canggu. Det er den perfekte kombination af at opleve Bali og lære nye færdigheder.

Mentor feedback fra erfarne instruktører

Igennem den digitale bootcamp, din 10-dages bootcamp i Canggu og det løbende coachingprogram vil du have adgang til praktisk mentor støtte. Du får livstidsadgang til mere end 125 videotutorials, så hvis du nogensinde har brug for at gå tilbage og friske op på dine færdigheder, så har du muligheden.

Pool villa campus på Bali

Mens du er på bootcampen i Canggu, vil du bo i en smuk villa med tropiske haver, swimmingpool, klasseværelse med aircondition og masser af fælles områder til både afslapning og fest. Du vil nyde lokale måltider - tilberedt af jeres egen kok, smoothies og daglig yoga. Du vil være langt væk fra praktiske pligter og hverdagens stress, så du kan koncentrere dig om at lære, reflektere og nyde din tid der.

10 dages praktisk workshop

Efter, at du har gennemført alle online tutorials og opbygget essentielle færdigheder vil du bruge din tid på workshoppen på Bali med at tage dine færdigheder til næste niveau. Du kommer til at arbejde på virkelige projekter med planlægning, design og strukturering af kundeprojekter. I sidste ende vil du stå tilbage med en portefølje, der ville have taget måneder at opbygge på egen hånd. I løbet af de sidste to dage vil du lære alt omkring opbygning af en virksomhed – tjenester, priser, pakker, vedvarende løbende omsætning, kundekommunikation og meget mere.

Community, community, community

Ville det ikke være fantastisk at være omgivet af mennesker, der delte samme interesse som dig og er lige så passionerede og målbevidste? At have folk, der hepper på dig, og har din ryg, er så vigtigt, når du lærer noget nyt. Du vil opleve en unik fællesskabsfølelse og måske endda få livslange venner og/eller nye kollegaer.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.