Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Du kan forvente at vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer.

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

Dette felt skal udfyldes

Tak for at booke et møde hos os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe.

Vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig!

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Chat Kontakt
Kontakt Chat

Sushi og samuraier: Tre uger med Japans højdepunkterOplev den japanske madkultur
may-jun19-japan-roundtrip_map_1380x776px_EN-opt1-tokyo

Få overblik over rejsen

Her får du et overblik over rejsen, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Start dit eventyr i Tokyo

Tokyo Dag 1&2

Lad os sige det, som det er! Tokyo er en verden for sig selv. En gigantisk metropol, og et fantastisk sted at fare vild. Tag dig god tid til at opleve byens mange afkroge. Selve rundrejsen starter på dag 2, så hvis du har mulighed for det, bør du ankomme nogle dage i forvejen, så du har mulighed for at gå på opdagelse og få en fornemmelse for byens atmosfære. Der vil være en orientering skemalagt på turens anden dag, der skal give dig et indblik i byens finurlige afkroge, men lad os være helt ærlige; der er no way, at du kan opleve hele byen på én dag. Ja nærmest ikke engang på et år. Men lad det ikke tage modet fra dig. Nyd bylivet og hold øjnene åbne for, ja, alting egentlig. Et par tips kunne være at hoppe på Yamanote-metroen og udfo...

Takayama er en idyllisk by i smukke omgivelser

Takayama Dag 3

Takayama er en gammel, smuk bjergby, der vil charmere dig fra start til slut. Byens gamle bydel er must-see, og giver dig mulighed for at få et glimt af, hvordan livet var i Edo-perioden. Du starter med at få en orientering sammen med gruppen, hvorefter du har mulighed for at gå på opdagelse på egen hånd. Lær en ting eller to i Hida no Sato-museet, chill i de varme kilder eller skru en anelse op for aktivitetsniveauet, og tag på cykeltur i området. Uanset hvad du gør, så tag dig god tid i Takayama, som er noget af en kontrast til Tokyo, som du lige er kommet fra - folk har ikke så travlt her. Denne aften sover du i en traditionel inn, hvilket betyder, at du kommer til at sove på gulvet på nogle specielle Tatami-måtter. Men du skal ikke v...

Rejs til Kyoto som en del af din rundrejse i Japan

Kyoto Dag 4, 5 &6

Kyoto er et af de steder, der med det samme vil stjæle dit hjerte. Byen emmer af en helt særlig atmosfære, der er meget svær at forklare. Du ankommer med tog på dag 4, hvor I får mulighed for, på egen hånd, at opleve denne fantastiske by. Tjek nogle af de smukke haver, de snævre sidegader og nogle af de små hyggelige barer ud. Du har ligeledes hele dag 5 til at gå på opdagelse i Kyoto, og vi kan anbefale, at du enten tager på en rask vandre- eller cykeltur, så du får mulighed for at se så meget som muligt. De lokale buslinjer er også en god og nem måde at rejse rundt på. Besøg templer, kom helt tæt på de traditionelle te-ceremonier, beundr det lokale håndværk og gå på jagt efter fantastisk mad i de mange food halls, byen byder på. Kyot...

Køb et railpass og rejs rundt i japan

Railpass 14 dage til fri afbenyttelse

Som sagt, så skal du have fat i et railpass hjemmefra, hvis du ønsker at benytte dig af muligheden for at rejse rundt med high speed-toge i Japan. Vi har inkluderet et 14-dages railpass i den samlede pris, og det gælder til 2. klasse, som i øvrigt er en meget fornuftig standard!

Hvis du er i tvivl om, hvordan det bruges i praksis, så lad os høre fra dig. Så hjælper vi dig med detaljerne!

Se hele rejseforslaget her

Varighed

Ca. 3 uger

Byer

3

Inkluderet

Fly t/r til Japan samt rundrejse

Togpas

14 dages railpass inkluderet.

Pris fra*
16.282 DKK
Det her er den perfekte rundrejse til dig, der drømmer om at opleve det bedste af Japan, men ikke har meget tid at gøre godt med. Her får du først 6 fantastiske dage, der med sikkerhed vil gøre indtryk! Fra Tokyos neonlys og store menneskemængder, til dit sind bliver sendt på mentalt retreat i Takayamas smukke omgivelser, inden du til slut bliver overvældet med både historie og skønhed i Kyoto. En uge er helt sikkert ikke nok, hvis du drømmer om at udforske hele Japan, og derfor har vi også tilføjet et 14 dages tog pas, som er et glimrende udgangspunkt for at fortsætte dit japanske eventyr!

Japan er virkelig det ideelle ægteskab mellem gammelt og nyt, tradition og innovation, fantastisk natur og pulserende storbyer. Og denne rundrejse i Japan giver dig det hele!

Join en mindre gruppe af ligesindede eventyrere, tag en dyb indånding og dyk ned i det kulturelle og smukke Japan. 

Du starter turen i Tokyo, hvor du på egen hånd kommer til at fornemme hvor organiserede det japanske folk er. SÅ mange mennesker, og alligevel intet tegn på kaos - nogen steder! Giv dig tid til at prøve både arkade- og karaokebarer, fyld maven med lækker ramen i de små gadekøkkener, og gå på opdagelse i de neonbelyste gader, når mørket falder på. Gå på markeder, chill i parker og find et højt spot, hvorfra du kan nyde udsigten over byen med det majestætiske Mt. Fuji i baggrunden. Tokyo har det hele!

Næste stop på rundrejsen er Takayama, en bjergby der er særligt kendt for festivaller og træ-arbejde i høj kvalitet! Byen har masser af historie - og Sake-bryggerier. Desuden får du konstant den vildeste udsigt over landskabet, der omringer byen. Her kan du virkelig nyde det gode liv og få slappet af! 

Sidst stop på turen er Kyoto med de mange smukke haver og templer (Her findes mere end 1000 buddhistiske templer)! Besøg store shinto shrines, det pulserende Gion-distrikt, der er fyldt med Geishaer i farverige kimonoer. Og så er der selvfølgelig de mange parker, paladser og Kyotos fantastiske bambusskov, Arashiayama. Nå ja, og så er Kyoto den ideelle destination for den passionerede foodie. Her får du altså mad i absolut særklasse!

Efter du har sagt farvel til dine venner fra din rundrejse, har du 14 dage til at rejse rundt i Japan på det inkluderede railpass. Det er en fantastisk mulighed for at opleve de mange spektakulære og historiske områder i landet. 

Hvad er inkluderet?
Hvad er ikke inkluderet?
  • Overnatning: Ud over de 5 inkluderede nætter på rundrejsen
  • Rejseforsikring: Sørg for at have en gyldig rejseforsikring. Har du ikke en, kan vi selvfølgelig hjælpe dig.
  • Lufthavnstransfer: Transport til/fra lufthavnen er ikke inkluderet i denne pris, men vi kan selvfølgelig hjælpe dig med det.

 

Kommende events

Se flere events ({{ allEventCardsTotal }})

Vil du opleve Japan?

Hvis du drømmer om en episk rundrejse i Japan sammen med andre eventyrlystne, så lad os hjælpe dig af sted!

Skriv til os

Andre rejseforslag

Se alle oplevelsesrejser i Asien

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Få overblik over rejsen

may-jun19-japan-roundtrip_map_1380x776px_EN-opt1-tokyo

Her får du et overblik over rejsen, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Tokyo Dag 1&2

Start dit eventyr i Tokyo

Lad os sige det, som det er! Tokyo er en verden for sig selv. En gigantisk metropol, og et fantastisk sted at fare vild. Tag dig god tid til at opleve byens mange afkroge.

Selve rundrejsen starter på dag 2, så hvis du har mulighed for det, bør du ankomme nogle dage i forvejen, så du har mulighed for at gå på opdagelse og få en fornemmelse for byens atmosfære.

Der vil være en orientering skemalagt på turens anden dag, der skal give dig et indblik i byens finurlige afkroge, men lad os være helt ærlige; der er no way, at du kan opleve hele byen på én dag. Ja nærmest ikke engang på et år. Men lad det ikke tage modet fra dig. Nyd bylivet og hold øjnene åbne for, ja, alting egentlig.

Et par tips kunne være at hoppe på Yamanote-metroen og udforske Ueno, Shibuya, Shinjuka og Akihabara. Andre fede steder er Harajuku-området, Yoyogi Park, Asakusa Tempel-området og det ikoniske "fodgængerfelt" Shibuya crossing!

Takayama Dag 3

Takayama er en idyllisk by i smukke omgivelser

Takayama er en gammel, smuk bjergby, der vil charmere dig fra start til slut. Byens gamle bydel er must-see, og giver dig mulighed for at få et glimt af, hvordan livet var i Edo-perioden. Du starter med at få en orientering sammen med gruppen, hvorefter du har mulighed for at gå på opdagelse på egen hånd.

Lær en ting eller to i Hida no Sato-museet, chill i de varme kilder eller skru en anelse op for aktivitetsniveauet, og tag på cykeltur i området. Uanset hvad du gør, så tag dig god tid i Takayama, som er noget af en kontrast til Tokyo, som du lige er kommet fra - folk har ikke så travlt her.

Denne aften sover du i en traditionel inn, hvilket betyder, at du kommer til at sove på gulvet på nogle specielle Tatami-måtter. Men du skal ikke være bekymret. Det er overraskende komfortabelt, og du er klar til at gå på opdagelse dagen efter, når turen går til Kyoto!

Kyoto Dag 4, 5 &6

Rejs til Kyoto som en del af din rundrejse i Japan

Kyoto er et af de steder, der med det samme vil stjæle dit hjerte. Byen emmer af en helt særlig atmosfære, der er meget svær at forklare.

Du ankommer med tog på dag 4, hvor I får mulighed for, på egen hånd, at opleve denne fantastiske by. Tjek nogle af de smukke haver, de snævre sidegader og nogle af de små hyggelige barer ud.

Du har ligeledes hele dag 5 til at gå på opdagelse i Kyoto, og vi kan anbefale, at du enten tager på en rask vandre- eller cykeltur, så du får mulighed for at se så meget som muligt. De lokale buslinjer er også en god og nem måde at rejse rundt på. Besøg templer, kom helt tæt på de traditionelle te-ceremonier, beundr det lokale håndværk og gå på jagt efter fantastisk mad i de mange food halls, byen byder på.

Kyoto er i sandhed Japans kulturelle hovedstad, og du løber ikke tør for ting at opleve. Selv ikke hvis du forlænger dit besøg i byen! Men, det er den sidste nat på denne rundrejse, så sørg for at få noget godt at spise, og nyd en lokal cocktail eller to sammen med resten af gruppen.

Dag 6 er afrejsedag, og her er der et par forskellige muligheder. Du kan enten vælge at rejse tilbage til Tokyo og fange det næste fly, der passer til din plan, eller (og det vil vi nok nærmere anbefale), at du rejser videre rundt i Japan og oplever det fantastiske land. Du har i forvejen rejst langt, og de lokale transportmuligheder i landet er glimrende. Især de japanske toglinjer er utrolig effektive.

Bemærk: Hvis du gerne vil rejse rundt via tog, skal du have fat i et Japan Rail Pass, da det er den klart billigste måde. Det er dog et Rail Pass, der SKAL købes før du ankommer til Japan - så ja, hjemmefra. Lad os hjælpe dig med at få fat i ét, hvis du gerne vil blive i Japan længere tid!

Railpass 14 dage til fri afbenyttelse

Køb et railpass og rejs rundt i japan

Som sagt, så skal du have fat i et railpass hjemmefra, hvis du ønsker at benytte dig af muligheden for at rejse rundt med high speed-toge i Japan. Vi har inkluderet et 14-dages railpass i den samlede pris, og det gælder til 2. klasse, som i øvrigt er en meget fornuftig standard!

Hvis du er i tvivl om, hvordan det bruges i praksis, så lad os høre fra dig. Så hjælper vi dig med detaljerne!

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.