Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

2 uger gennem fantastiske Slovenien & Kroatien


Oplev fortryllende Lake Bled på din rejse i Slovenien
overblik over rejsen i slovenien og kroatien

Få overblik over rejsen

Her får du et overblik over rejsen, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Tag på Interrail ned gennem Europa

Dag 1-4: Interrail & Ljubljana

Rejs gennem de tyske landskaber ombord på Deutsche Bahns højhastighedstog, der både er moderne og komfortable, hele vejen ned til München. På disse toge er der café og restaurant ombord, og der er noget særligt ved at nyde sin kop kaffe med 300 km/t. Fra München fortsætter du turen, dog med et noget langsommere tog, til Ljubljana. Du kan enten tage toget om dagen og nyde udsigten eller om natten og ankomme frisk fra morgenstunden.

Vi har sørget for et lækkert hostel i hjertet af Ljubljana, hvor du har 2 overnatninger, så du kan udforske Sloveniens hovedstad. Det er en perfekt måde at mingle med andre backpackere. Tag en bus fra Ljubljana til Bled.

Glæd dig til at opleve Bled på din rejse rundt i Slovenien

Dag 5: Bled, Slovenien

Ankom til Bled når som helst i løbet af dagen. Du bliver guidet til dit hostel, hvor der er sørget for overnatning for natten. Afhængig af hvad tid du ankommer, har du tid til at udforske den lille by på egen hånd på denne dag. det ultimative højdepunkt er naturligvis den smukke sø, som er centrum for al opmærksomhed her. Ankommer du tidligt, kan du tage et hike til Mala Osjinica, hvor du får en fantastisk udsigt over området.

Rafting på floden Sava er must try i Slovenien

Dag 6: Rafting på floden Sava

Nu begynder det sjove! I bliver hentet om morgenen og transporteret til startstedet ved floden Sava. Selve raftingturen tager omkring 1,5 time, og alt det nødvendige udstyr er selvfølgelig på plads. Don't worry hvis du er nybegynder, rafting-eventyret passer til alle! Når det værste adrenalinrush har lagt sig, bliver I kørt tilbage til Bled, hvor I kan nyde hinandens selskab omkring søen.

Besøg triglav national park i slovenien

Day 7: Udforsk Triglav National Park

Der venter endnu et eventyr igennem nogle af Sloveniens smukkeste landskaber i dag. I bliver hentet tidligt om morgenen, og dagsturen minder i virkeligheden mere om et episk road trip med dine venner, end en normal dagstur. I vil stoppe omkring hver halve time for at få mulighed for at se alle de interessante seværdigheder igennem nationalparken. Du kan se frem til en utrolig smuk køretur med krystalklare søer, vandfald, tætte grønne skove og charmerende gamle landsbyer fanget i et amfiteater bestående af høje bakker og bjerge.

Tag på adventure i Bled og omegn i Slovenien

Dag 8: Adventure omkring Bled

Du kan vælge om helst vil med på en dag fyldt med mountainbiking i Bleds smukke omgivelser, eller om du vil leje et SUP-board og udforske søen på en måde, der føles som om, at du flyder på vandet. Uanset hvad du vælger, er det en god måde at udforske området fra et andet perspektiv end de øvrige dage. Det er desuden den sidste dag i Bled, og derfor skal du have pakket tasken, så du er klar til at fortsætte til Kroatien.

Rejs med tog fra Slovenien til Kroatien

Dag 9: Fra Bled til Opatija i Kroatien

Hop på toget i Bled og nyd de næste 4 timers smukke togrejse via Ljubljana, inden du ankommer i den nordlige kroatiske by, Opatija. Ankom når som helst, og nyd den lille skønne by på egen hånd, inden sejlturen starter dagen efter. Vi anbefaler, at du kaster dig ud i en omgang seafood om aftenen.

Krka Nationalpark er et højdepunkt på rejsen i Kroatien

Dag 10: Opatija til Krk Island

Tag færgen fra Opatija og nyd en god frokost ombord efterfulgt af muligheden for en dukkert i det krystal klare hav på vejen mod Krk Island - den største af de kroatiske øer. Krk har utrolig varieret i dens udtryk, og der er både små og større landsbyer, lækre promenader og rå klippeformede landskaber. Her finder du også hundredvis af små idylliske bugter og strande, og om aftenen kan du besøge en af de mange caféer eller restauranter, der ligger ud til vandet.

Rab Island er et perfekt getaway i det nordlige Kroatien

Dag 11: Krk Island til Rab Island

Efter morgenmad står den igen på en sejltur til Rab Island, der er bedre kendt som "Island of love". Her er der mulighed for at gå på opdagelse i den smukke by, der er omringet af gamle middelaldermure, og byder på romanske kirketårne, kirker, paladser, brostensbelagte gader og oldgamle facader. Prøv den berømte Rapska Torta, der er en traditionel kroatisk kage. Hvis tiden tillader det, så gå op til toppen af Kamenjak Hill for at nyde udsigten over øen. Den er helt spektakulær.

Marinaen i Zadar er bestemt værd at besøge

Dag 12: Rab Island til Zadar

Hop ombord på færgen fra morgenstunden, når I skal fra Rab Island til Zadar med et stop på både Pag Island og den lille ø, Maun. I ankommer til Zadar om eftermiddagen, hvilket også er afslutningen på turen i Kroatien. Vi anbefaler, at du bliver et par dage i Zadar, da der er masser af ting at se her.

Igennem århundrede har Zadar været metropolen i Dalmatien, og i dag er byen regionens centrum. Du kan blandt andet se det romerske forum, der daterer sig helt tilbage til det første århundrede e.kr. Du kan også se den majestætiske kirke, St. Donatus samt byens symbol, de store ikoniske bymure.

Udforsk nogle af de middelalderlige seværdigheder i Zadar

Dag 13: Rejs på egen hånd eller bevæg dig hjemad

Denne oplevelsesrejse er ovre for nu, og du kan enten vælge at rejse videre på egen hånd ned gennem Kroatien og Balkan, eller du kan rejse hjemad igen.

Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

2-3 uger

Lande

2

Transport

Tog, bus & båd

Rejseform

Backpacking

Pris fra*

6.485 DKK

Skriv til os
Denne fede rundrejse tager dig forbi de smukke landskaber i Slovenien og det nordlige Kroatien. Start med en fantastisk togrejse ned gennem Europa, nyd Sloveniens bjergpas og dybe dale inden du skal på ø-hop i det nordlige Kroatien.

Denne rejse er for dig, der elsker natur og adventure. Start eventyret med en togrejse hjemmefra og hele vejen ned igenem Europa, til du når Slovenien og Bled, hvor den første rundrejse begynder. 

I Bled vil du mødes med de andre rejsende i gruppen, og fra jeres base i byen vil der være 4 dagsture, der tager jer til nogle af de fedeste steder i området. Om aftenen kan du nyde Sloveniens mest ikoniske sø sammen med resten af gruppen.

Efter 4 dage i Slovenien skal du selv finde vej til Opatija i Kroatien (vi anbefaler toget), hvor der venter dig et fedt eventyr til havs. Chill på båden mens I cruiser i det smukke Adriaterhav, samtidig med at I tjekker nogle af de skønne kroatiske øer ud i den nordlige del af landet.

Hvad er inkluderet?
 • 5 dages Interrailbillet til at komme til Ljubljana og hjem fra Zadar (der er andre muligheder, hvis du ønsker det)
 • 2 nætter på et hostel i Ljubljana
 • 4 dagsture med aktiviteter fra Lake Bled
 • 3 dages sejltur/ø-hop i Kroatien inkl. overnatning
 • Alle National Park-gebyrer
 • Udstyr til alle dagsaktiviteter 
 • Overnatning i Bled (3 nætter)
 • Overnatning på sejlturen (2 nætter)
 • Transport til dagsturene
 • De fleste måltider på dagsturene
 • Bookinggebyr
Hvad er ikke inkluderet?
 • Rejseforsikring (men vi kan hjælpe dig med det)
 • Lommepenge
 • Måltider (Udover dem inkluderet i rundrejserne)
 • Busbillet fra Ljubljana to Bled

Kommende events

Brug for mere inspiration?

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted. OBS: På grund af pandemien anbefaler vi, at du kun vælger 1 eller 2 destinationer.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Få overblik over rejsen

Her får du et overblik over rejsen, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Dag 1-4: Interrail & Ljubljana

Rejs gennem de tyske landskaber ombord på Deutsche Bahns højhastighedstog, der både er moderne og komfortable, hele vejen ned til München. På disse toge er der café og restaurant ombord, og der er noget særligt ved at nyde sin kop kaffe med 300 km/t. Fra München fortsætter du turen, dog med et noget langsommere tog, til Ljubljana. Du kan enten tage toget om dagen og nyde udsigten eller om natten og ankomme frisk fra morgenstunden.

Vi har sørget for et lækkert hostel i hjertet af Ljubljana, hvor du har 2 overnatninger, så du kan udforske Sloveniens hovedstad. Det er en perfekt måde at mingle med andre backpackere. Tag en bus fra Ljubljana til Bled.

Dag 5: Bled, Slovenien

Ankom til Bled når som helst i løbet af dagen. Du bliver guidet til dit hostel, hvor der er sørget for overnatning for natten. Afhængig af hvad tid du ankommer, har du tid til at udforske den lille by på egen hånd på denne dag. det ultimative højdepunkt er naturligvis den smukke sø, som er centrum for al opmærksomhed her. Ankommer du tidligt, kan du tage et hike til Mala Osjinica, hvor du får en fantastisk udsigt over området.

Dag 6: Rafting på floden Sava

Nu begynder det sjove! I bliver hentet om morgenen og transporteret til startstedet ved floden Sava. Selve raftingturen tager omkring 1,5 time, og alt det nødvendige udstyr er selvfølgelig på plads. Don't worry hvis du er nybegynder, rafting-eventyret passer til alle! Når det værste adrenalinrush har lagt sig, bliver I kørt tilbage til Bled, hvor I kan nyde hinandens selskab omkring søen.

Day 7: Udforsk Triglav National Park

Der venter endnu et eventyr igennem nogle af Sloveniens smukkeste landskaber i dag. I bliver hentet tidligt om morgenen, og dagsturen minder i virkeligheden mere om et episk road trip med dine venner, end en normal dagstur. I vil stoppe omkring hver halve time for at få mulighed for at se alle de interessante seværdigheder igennem nationalparken. Du kan se frem til en utrolig smuk køretur med krystalklare søer, vandfald, tætte grønne skove og charmerende gamle landsbyer fanget i et amfiteater bestående af høje bakker og bjerge.

Dag 8: Adventure omkring Bled

Du kan vælge om helst vil med på en dag fyldt med mountainbiking i Bleds smukke omgivelser, eller om du vil leje et SUP-board og udforske søen på en måde, der føles som om, at du flyder på vandet. Uanset hvad du vælger, er det en god måde at udforske området fra et andet perspektiv end de øvrige dage. Det er desuden den sidste dag i Bled, og derfor skal du have pakket tasken, så du er klar til at fortsætte til Kroatien.

Dag 9: Fra Bled til Opatija i Kroatien

Hop på toget i Bled og nyd de næste 4 timers smukke togrejse via Ljubljana, inden du ankommer i den nordlige kroatiske by, Opatija. Ankom når som helst, og nyd den lille skønne by på egen hånd, inden sejlturen starter dagen efter. Vi anbefaler, at du kaster dig ud i en omgang seafood om aftenen.

Dag 10: Opatija til Krk Island

Tag færgen fra Opatija og nyd en god frokost ombord efterfulgt af muligheden for en dukkert i det krystal klare hav på vejen mod Krk Island - den største af de kroatiske øer. Krk har utrolig varieret i dens udtryk, og der er både små og større landsbyer, lækre promenader og rå klippeformede landskaber. Her finder du også hundredvis af små idylliske bugter og strande, og om aftenen kan du besøge en af de mange caféer eller restauranter, der ligger ud til vandet.

Dag 11: Krk Island til Rab Island

Efter morgenmad står den igen på en sejltur til Rab Island, der er bedre kendt som "Island of love". Her er der mulighed for at gå på opdagelse i den smukke by, der er omringet af gamle middelaldermure, og byder på romanske kirketårne, kirker, paladser, brostensbelagte gader og oldgamle facader. Prøv den berømte Rapska Torta, der er en traditionel kroatisk kage. Hvis tiden tillader det, så gå op til toppen af Kamenjak Hill for at nyde udsigten over øen. Den er helt spektakulær.

Dag 12: Rab Island til Zadar

Hop ombord på færgen fra morgenstunden, når I skal fra Rab Island til Zadar med et stop på både Pag Island og den lille ø, Maun. I ankommer til Zadar om eftermiddagen, hvilket også er afslutningen på turen i Kroatien. Vi anbefaler, at du bliver et par dage i Zadar, da der er masser af ting at se her.

Igennem århundrede har Zadar været metropolen i Dalmatien, og i dag er byen regionens centrum. Du kan blandt andet se det romerske forum, der daterer sig helt tilbage til det første århundrede e.kr. Du kan også se den majestætiske kirke, St. Donatus samt byens symbol, de store ikoniske bymure.

Dag 13: Rejs på egen hånd eller bevæg dig hjemad

Denne oplevelsesrejse er ovre for nu, og du kan enten vælge at rejse videre på egen hånd ned gennem Kroatien og Balkan, eller du kan rejse hjemad igen.

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.