Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Episk rundrejse i Kroatien, Bosnien, Montenegro og Albanien


Besøg Bosnien på din rundrejse i Balkan
kort over rejsen i balkan-landene

Få overblik over rejsen

Her får du et overblik over rejsen, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Brug gerne et par dage i Dubrovnik når du er rejst til Kroatien

Dag 1-4: Interrail & Dubrovnik

Rejs igennem de tyske landskaber ned til München ombord på Deutsche Bahns højhastighedstog, der er både moderne og komfortable. Der er altid café og restaurant ombord på toget, og der er noget helt særligt over at nyde en kop kaffe med 300 km/t, mens landskaberne suser forbi. Fra München bliver tempoet sat ned, når du krydser ind i Balkan-regionen og de bjergrige landskaber. Tag enten et dags- eller nattog til Zagreb, og brug et par dage her, inden du fortsætter rejsen med tog til Split. Fra Split kommer du nemt til Dubrovnik med bus fra GetByBus - en særdeles smuk køretur langs den kroatiske kyst.

Glæd dig til at opleve de gamle bygninger i Mostar i Bosnien

Dag 5: Mostar, Bosnien

Jeres chauffør henter jer allerede klokken 7 om morgenen, hvor I vil blive kørt til Bosnien og Mostar. Mostar er en af de ældste og mest populære steder i hele Bosnien-Hercegovina, og især broen Stari Most er kendt blandt de rejsende i landet. Derudover får du en historisk gammel bydel, et spirrende natteliv og flotte eksempler på ottomansk arkitektur, hvis du er til den slags.

Byen er charmerende og har små snævre gader, hyggelige caféer og lækre restauranter med udsigt over broen. Igennem byen snor sig floden, Neretva, ligesom de omkringliggende bjerge gør omgivelserne helt fantastiske her. Der vil blive tid til at stoppe for at tage fotos undervejs på turen hertil.

Besøg Black Lake i Montenegro

Dag 6: Sutjeska National Park & Trnovacko

Igen starter dagen tidligt med afgang fra Mostar. Undervejs vil der være mulighed for et par pitstops, så du kan strække benene og tage fotos, inden I ankommer til Tjentište. Herfra står den på transport i køretøjer, der kan klare ethvert terræn mod toppen af Maglić og Prijevor (1668 m). Halvvejs til Prijevor (ved omkring 1280m højde), vil du få mulighed for at opleve et view point gemt væk i skoven, hvor I kan nyde udsigten over Skakavac-vandfaldet. Fortsæt turen til Prijevor, hvor den står på trekking. Den eneste mulighed for at nå frem til den hjerteformede sø, der symboliserer kærlighed, Trnovačko Lake. Denne sø er, sammen med Lake Durmitor, en af de smukkeste søer i hele Montenegro. Søen er omringet af høje bjerge i øst, vest og syd ...

Rafting ned af Tara-floden i Montenegro

Dag 7: Rafting på Tara River & Plužine

Efter morgenmad står den på en halv dag med rafting gennem den berømte Tara Canyon, der er Europas dybeste kløft og verdens næstdybeste (kun overgået af Grand Canyon i USA). Kløften er på UNESCO's liste over naturseværdigheder. Her skal I rafte 18 km ned ad floden, hele vejen fra Brštanovica til Šćepan Polje. Raftingturen tager mellem 3 og 4 timer. Her vil du få et adrenalinkick samtidig med, at du ser smukke landskaber, og i øvrigt prøver kræfter med rapids i både klasse 3 og 4. Efter en god omgang rafting og en lækker frokost, kører I videre til Plužine. Igen vil der være stop undervejs, så I kan strække benene og opleve den vanvittige natur, der findes ved Europas største drikkevandsreservat ved Piva Lake og det 220 meter høje vandkraf...

Prøv kræfter med en omgang ziplining i Montenegro

Dag 8: Plužine & Lake Piva

Hvis der er noget specifikt du drømmer om at prøve i Plužine, så er det i dag, du skal gøre det. Du kan vandre i byens omgivelser eller prøve ziplining hen over Piva Lake. Du kan sove længe, eller du kan trekke i bjergene fra morgenstunden. Og når natten falder på, kan du hvile dine trætte ben på en af byens hyggelige restauranter.

Brug et par dage i Podgorica i Montenegro

Dag 9 - Plužine til Podgorica

Efter en kort pause i Plužine, er det tid til at fortsætte rejsen mod Podgorica. Du får formentlig lyst til at hænge ud i byen et par dage, hvis du ikke er klar til at fortsætte rejsen endnu. Du kan både bruge nogle dage i byen eller vælge at rejse rundt i byens omgivelser. Fra Podgorica skal du selv finde vej til den albanske by, Shköder og det er helt klart nemmest med bussen.

Nyd den smukke udsigt i de albanske alper

Dag 11: Shköder, Albanien

Velkommen til Shköder! Den største by i det nordlige Albanien, Shköder, er ligeledes en af landets mest interessante byer at besøge. Få indlogeret dig på dit hostel, og udforsk byen på egen hånd resten af dagen. Vores anbefaling er, at du skal besøge Castle of Rozafa med den fantastiske historie, eller bruge dagen på at hænge ud på albansk manér på en lokal café.

Nyd et lækkert måltid i de albanske bjerge

Dag 12: Lake Koman & Berisha Village

Gør dig klar til en tidlig start på dagen, da I allerede forlader Shköder klokken 6.30. I bevæger jer mod Lake Koman for at fange færgen der afgår klokken 9 om morgen, og tager jer hele vejen til den anden side af søen, Fierza. Efter I er nået frem til Berisha Villaga, der er basen for natten, skal I ud på Lake Koman i kajak. En sø der er smukt omgivet af tæt skov, bakketoppe og dybe kløfter. I er tilbage til jeres guesthouse omkring frokosttid, hvorefter der fritid til at nyde området.

Valbona Valley er perfekt hvis du er til natur og trekking

Dag 13: Valbona Valley

I tager samme vej tilbage som I kom; med bus og herefter med færge til den anden side af søen. Køreturen fra Fierza til Valbona tager omkring 45 minutter, og I passerer den lille by Bajram Curri der agerer adgangsport til Valbona Valley. Efter en frokostpause i Valbona, er det tid til et lille trek i Kukaj. Dette trek foregår i et øde område af Valbona, hvor de lokale fortsat er selvforsynende med det meste, og selve trekket tager 1-2 timer, og er en god opvarmning til morgendagens store trek.

Den smukke nattehimmel er noget helt særligt i de albanske bjerge

Dag 14: Theth

Denne dag er også omtalt som Den Store Dag, og byder på et fedt, men hårdt trek fra Valbona til Theht, og følger en oldgammel sti, som de lokale har brugt i mange, mange år. I gamle dage var det udelukkende muligt at rejse fra Valbona til Skhöder til fods, hvilket tager 2 dages vandring. Når I trekker på denne sti, vil i passere den ældste del af landsbyen, hvor de lokale stadig bor i deres mere end 100 år gamle stenhuse, der stadig står som rester fra fortiden. Dette 18km lange trek giver mulighed for at opleve spektakulære udkigsposter med udsigt over klippefyldte dale og grønne skove. I stopper op for at spise frokost undervejs på én af de traditionelle caféer, og sørg for at fylde lageret op med snacks samtidig. Efter et 7-8 timers...

Tirana er et glimrende sted at nyde den ægte Balkan-stemning

Dag 15: Tirana

Efter morgenmad er Gurnas-vandfaldet, der er beliggende omkring 45 minutters gang fra centrum af byen, det sidste stop, inden I forlader Theth. Der er godt 3 timers kørsel til Shköder inklusiv et frokoststop undervejs. Herefter har du fri leg til at udforske Shköder, inden du hopper ombord på den private transfer til Tirana, hvor turen slutter om aftenen.

Tag en tur i kabelvognene og nyd udsigten over Tirana fra oven

Dag 16: Rejs videre på egen hånd eller rejs hjemad

Er du på vej mod yderlige eventyr eller foretrækker du at rejse hjem fra Tirana? Du har mulighed for at tage en kort bustur til Durres, hvor du kan fange en færge til enten Ancona aller Bari i Italien. Hvis tiden tillader det, kan du bruge nogle dage i Syditaliens største by, Bari, hvor du kan nyde solen og det vibrerende byliv.

Fortsæt herefter på Italiens direkte Intercitytog til Bologna, hvor du kan connecte direkte til München. Fra München kan du finde tog til Hamborg og herefter hjem til Danmark.

Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

3 uger

Antal lande

4

Transport

Tog, bus & færge

Rejseform

Backpacking

Pris fra*

9.931 DKK

Skriv til os
Er du frisk på et eventyr i den eksotiske natur i Balkan? Så er denne rundrejse noget for dig! Nyd landskaberne, når I rejser igennem intet mindre end 4 forskellige lande i Balkan. Der står Kroatien, Bosnien, Montenegro og Albanien på menuen, og du kommer til at oplev det sammen med andre backpackere!

Start rejsen med en togtur hele vejen hjemmefra og ned til den kroatiske by Zagreb. Brug et par dage her, inden du fanger en bus til Dubrovnik, hvorfra din rundrejse for alvor begynder. 

Fra Kroatien rejser du sammen med andre backpackere til nogle af de fedeste steder i Bosnien-Hercegovina inklusiv den ikoniske by Mostar, der især er kendt for broen, Stari Most. Fra Mostar fortsætter du rejsen gennem der bjergrige landskaber gennem både Bosnien og nabolandet, Montenegro. Her kommer du til at prøve kræfter med nogle fede treks og raftingeventyr på nogle af Europas vildeste floder. 

Montenegro er i øvrigt også stedet, hvor du finder Europas dybeste kløft, Tara, som naturligvis også er et højdepunkt på denne rejse. Dit sidste stop i Montenegro er hovedstaden Podgorica, hvor du kan vælge at bruge et par dage, inden du finder vej til Shköder i Albanien. Det er herfra, at anden del af rejsen begynder. 

Efter en dag i Shköder er det tid til at sætte kursen ud i den vilde natur igen. De albanske alper er virkelig noget specielt, og du vil opleve landskaber der vil blæse dig bagover!

Den samlede rundrejse ender i Albaniens hovedstad, Tirana, hvor du kan fortsætte på egen hånd eller rejse hjem igen. Det er helt op til dig!

Hvad er inkluderet?
 • 5 dages Interrailbillet til at komme til Zagreb og hjem igen fra Tirana (andre muligheder hvis du ønsker det)
 • 5 dages rundrejse i Montenegro og Bosnien
 • 5 dages trekking/rundrejse i Albanien
 • Overnatning på ovenstående rundrejser (8 nætter)
 • Transport under rundrejserne
 • De fleste måltider på rundrejserne
 • Kajakudstyr
 • Bookinggebyr
Hvad er ikke inkluderet?
 • Rejseforsikring (men vi kan hjælpe dig med det)
 • Lommepenge
 • Måltider (udover dem der er inkluderet i turene)
 • Busbillet fra Split til Dubrovnik (men vi kan hjælpe dig med det)
 • Busbillet fra Podgorica til Shköder (men vi kan hjælpe dig med det)
 • Bus-/færgebillet fra Tirana til et sted med Interrailforbindelse (men vi kan hjælpe dig med det)

Brug for mere inspiration?

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Få overblik over rejsen

Her får du et overblik over rejsen, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Dag 1-4: Interrail & Dubrovnik

Rejs igennem de tyske landskaber ned til München ombord på Deutsche Bahns højhastighedstog, der er både moderne og komfortable. Der er altid café og restaurant ombord på toget, og der er noget helt særligt over at nyde en kop kaffe med 300 km/t, mens landskaberne suser forbi. Fra München bliver tempoet sat ned, når du krydser ind i Balkan-regionen og de bjergrige landskaber. Tag enten et dags- eller nattog til Zagreb, og brug et par dage her, inden du fortsætter rejsen med tog til Split. Fra Split kommer du nemt til Dubrovnik med bus fra GetByBus - en særdeles smuk køretur langs den kroatiske kyst.

Dag 5: Mostar, Bosnien

Jeres chauffør henter jer allerede klokken 7 om morgenen, hvor I vil blive kørt til Bosnien og Mostar. Mostar er en af de ældste og mest populære steder i hele Bosnien-Hercegovina, og især broen Stari Most er kendt blandt de rejsende i landet. Derudover får du en historisk gammel bydel, et spirrende natteliv og flotte eksempler på ottomansk arkitektur, hvis du er til den slags.

Byen er charmerende og har små snævre gader, hyggelige caféer og lækre restauranter med udsigt over broen. Igennem byen snor sig floden, Neretva, ligesom de omkringliggende bjerge gør omgivelserne helt fantastiske her. Der vil blive tid til at stoppe for at tage fotos undervejs på turen hertil.

Dag 6: Sutjeska National Park & Trnovacko

Igen starter dagen tidligt med afgang fra Mostar. Undervejs vil der være mulighed for et par pitstops, så du kan strække benene og tage fotos, inden I ankommer til Tjentište. Herfra står den på transport i køretøjer, der kan klare ethvert terræn mod toppen af Maglić og Prijevor (1668 m).
Halvvejs til Prijevor (ved omkring 1280m højde), vil du få mulighed for at opleve et view point gemt væk i skoven, hvor I kan nyde udsigten over Skakavac-vandfaldet.

Fortsæt turen til Prijevor, hvor den står på trekking. Den eneste mulighed for at nå frem til den hjerteformede sø, der symboliserer kærlighed, Trnovačko Lake. Denne sø er, sammen med Lake Durmitor, en af de smukkeste søer i hele Montenegro. Søen er omringet af høje bjerge i øst, vest og syd - heriblandt de mest kendte Maglić og Volujak. Efter trekket går turen mod aftenens campsite, hvor der er aftensmad og ly for natten.

Dag 7: Rafting på Tara River & Plužine

Efter morgenmad står den på en halv dag med rafting gennem den berømte Tara Canyon, der er Europas dybeste kløft og verdens næstdybeste (kun overgået af Grand Canyon i USA). Kløften er på UNESCO's liste over naturseværdigheder. Her skal I rafte 18 km ned ad floden, hele vejen fra Brštanovica til Šćepan Polje. Raftingturen tager mellem 3 og 4 timer.

Her vil du få et adrenalinkick samtidig med, at du ser smukke landskaber, og i øvrigt prøver kræfter med rapids i både klasse 3 og 4. Efter en god omgang rafting og en lækker frokost, kører I videre til Plužine. Igen vil der være stop undervejs, så I kan strække benene og opleve den vanvittige natur, der findes ved Europas største drikkevandsreservat ved Piva Lake og det 220 meter høje vandkraftværk.

Dag 8: Plužine & Lake Piva

Hvis der er noget specifikt du drømmer om at prøve i Plužine, så er det i dag, du skal gøre det. Du kan vandre i byens omgivelser eller prøve ziplining hen over Piva Lake. Du kan sove længe, eller du kan trekke i bjergene fra morgenstunden. Og når natten falder på, kan du hvile dine trætte ben på en af byens hyggelige restauranter.

Dag 9 - Plužine til Podgorica

Efter en kort pause i Plužine, er det tid til at fortsætte rejsen mod Podgorica. Du får formentlig lyst til at hænge ud i byen et par dage, hvis du ikke er klar til at fortsætte rejsen endnu. Du kan både bruge nogle dage i byen eller vælge at rejse rundt i byens omgivelser. Fra Podgorica skal du selv finde vej til den albanske by, Shköder og det er helt klart nemmest med bussen.

Dag 11: Shköder, Albanien

Velkommen til Shköder! Den største by i det nordlige Albanien, Shköder, er ligeledes en af landets mest interessante byer at besøge. Få indlogeret dig på dit hostel, og udforsk byen på egen hånd resten af dagen. Vores anbefaling er, at du skal besøge Castle of Rozafa med den fantastiske historie, eller bruge dagen på at hænge ud på albansk manér på en lokal café.

Dag 12: Lake Koman & Berisha Village

Gør dig klar til en tidlig start på dagen, da I allerede forlader Shköder klokken 6.30. I bevæger jer mod Lake Koman for at fange færgen der afgår klokken 9 om morgen, og tager jer hele vejen til den anden side af søen, Fierza. Efter I er nået frem til Berisha Villaga, der er basen for natten, skal I ud på Lake Koman i kajak. En sø der er smukt omgivet af tæt skov, bakketoppe og dybe kløfter. I er tilbage til jeres guesthouse omkring frokosttid, hvorefter der fritid til at nyde området.

Dag 13: Valbona Valley

I tager samme vej tilbage som I kom; med bus og herefter med færge til den anden side af søen. Køreturen fra Fierza til Valbona tager omkring 45 minutter, og I passerer den lille by Bajram Curri der agerer adgangsport til Valbona Valley. Efter en frokostpause i Valbona, er det tid til et lille trek i Kukaj. Dette trek foregår i et øde område af Valbona, hvor de lokale fortsat er selvforsynende med det meste, og selve trekket tager 1-2 timer, og er en god opvarmning til morgendagens store trek.

Dag 14: Theth

Denne dag er også omtalt som Den Store Dag, og byder på et fedt, men hårdt trek fra Valbona til Theht, og følger en oldgammel sti, som de lokale har brugt i mange, mange år. I gamle dage var det udelukkende muligt at rejse fra Valbona til Skhöder til fods, hvilket tager 2 dages vandring.

Når I trekker på denne sti, vil i passere den ældste del af landsbyen, hvor de lokale stadig bor i deres mere end 100 år gamle stenhuse, der stadig står som rester fra fortiden.

Dette 18km lange trek giver mulighed for at opleve spektakulære udkigsposter med udsigt over klippefyldte dale og grønne skove. I stopper op for at spise frokost undervejs på én af de traditionelle caféer, og sørg for at fylde lageret op med snacks samtidig.

Efter et 7-8 timers trek ankommer I i Theth, der vil forbløffe med sin natur, historie og traditioner inklusiv byens symbol, Lock-In-tårnet.

Dag 15: Tirana

Efter morgenmad er Gurnas-vandfaldet, der er beliggende omkring 45 minutters gang fra centrum af byen, det sidste stop, inden I forlader Theth. Der er godt 3 timers kørsel til Shköder inklusiv et frokoststop undervejs. Herefter har du fri leg til at udforske Shköder, inden du hopper ombord på den private transfer til Tirana, hvor turen slutter om aftenen.

Dag 16: Rejs videre på egen hånd eller rejs hjemad

Er du på vej mod yderlige eventyr eller foretrækker du at rejse hjem fra Tirana? Du har mulighed for at tage en kort bustur til Durres, hvor du kan fange en færge til enten Ancona aller Bari i Italien. Hvis tiden tillader det, kan du bruge nogle dage i Syditaliens største by, Bari, hvor du kan nyde solen og det vibrerende byliv.

Fortsæt herefter på Italiens direkte Intercitytog til Bologna, hvor du kan connecte direkte til München. Fra München kan du finde tog til Hamborg og herefter hjem til Danmark.

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.