Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Du kan forvente at vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer.

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

Dette felt skal udfyldes

Tak for at booke et møde hos os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe.

Vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig!

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Chat Kontakt
Kontakt Chat

Retreat og road trip i Portugalnyd dit ophold i Portugal på denne rundrejse
Itinerary Retreat And Roadtrip In Portugal

Kort over rejsen & Road Trippin' The KILROY Way

Her får du et overblik over sammensætningen af denne rejse i Portugal. Husk at rejseforslaget blot er et forslag, og du kan designe hele eventyret, som du har lyst til. Tag fat i os, hvis du vil have nogle gode tips til hvordan dit road trip skal planlægges bedst.

Hvad er road trippin' the KILROY way? Well, vi anbefaler altid vores rejsende til at være nysgerrige. Åbne op og omfavne det uventede. Stop hvor du kan, gå ned af de smalle sidegader og lad være med at være fanget i autocamperen. Lad være med bare at køre for at køre. Mød nye mennesker. Gør tingene anderledes end du er vant til. Udforsk og være åben for forandringer. Det er her, magien opstår.

Portugal Lisbon Tram Going Downhill

Tag på Interrail ned til Lissabon

Find dit togsæde, læn dig tilbage og fyr op under din yndlingsplaylist på Spotify. Har du et vinduessæde kan du glæde dig til at se Europas skønne natur passere forbi, mens du cruiser ned gennem kontinentet. Sug alle indtryk til dig, lige fra de intense og dybe skove, de barske bjerge og de charmerende landsbyer, helt og aldeles gemt væk fra masserne. Interrail er den perfekte måde at starte eventyret på, hvor slow travel er nøglen. Cool, ja, vi ved det godt! Vi har sikret dine første 3 nætter, når du ankommet i Lissabon. Du kommer til at bo på et lækkert, bæredygtigt hostel i hjertet af byen, og hvilket bedre sted kan du få, når du skal kickstarte dit portugisiske eventyr. I Lissabon handler det om at gå eller tage sporvognen, når man s...

dyrk yoga i cascais på din rejse til portugal

Yoga i Cascais

I Cascais får du 4 dage med wellness for både krop og sjæl. Dette inkluderede yoga-ophold lader dig genoplade dine batterier, finde din indre zen og nyde selskabet fra de mange andre backpackere i campen. Yoga-campen er beliggende blot en kort gåtur fra stranden i Cascais, og hvis omgivelserne her ikke får det til at kilde alle de rigtige steder, så er der ikke meget der vil!

Når dit yoga-ophold er ved vejs ende, er det tid til at sætte kursen tilbage mod Lissabon, hvor du kan hente din autocamper og begive dig afsted på et legendarisk road trip gennem Portugals smukke landskab.

tag på et legendarisk road trip igennem portugal

Road trip igennem Portugal

Hvordan den næste uge forløber, er helt op til dig. Hvor du gerne vil hen, ruten, tempoet og hvilke oplevelser du skal have med undervejs. Road trip er frihed i sin fineste form! Vi har inkluderet en uges leje af autocamperen, men hvis du vil have flere dage, siger du selvfølgelig bare til.

Solen skinner. Du putter dine nye solbriller på. Spotify-playlisten er forberedt på forhånd. Vinduet ned, volumen op, og afsted! Bølgerne smadrer ind mod klipperne langs kysten. Der er ikke mange biler på vejen. Faktisk er det bare dig og din autocamper de næste mange kilometer. Du åbner din kolde forfriskning, som du lige har købt på tankstationen og tager en tår. Livet er ikke så ringe, hva'? Og næste stop? Det er op til dig...

nyd portos fantastiske mad- og kulturliv når du er her

3 dages ophold i Porto

Dit road trip er slut, så dropper din autocamper af i Porto. Byen er opdelt af floden Duoro, og der er masser af fede steder langs bankerne, hvor du kan nyde din morgenkaffe, din eftermiddagsdrink eller dit næste måltid. Byen har en imponerende kunstscene, og hvis du vil vise portugiserne hvordan man danser på vores breddegrader, er der rig mulighed for dette også. Byen har et fedt natteliv!

Vi har arrangeret dit ophold her på et af vores favorithostels, der er fyldt med backpackere fra hele verden og har en fantastisk vibe. Der er altid mulighed for at nyde en drink, musikken eller nogle af de mange andre aktiviteter, som stedet byder på dagligt.

tag toget hjem igen, og få en afslappende afslutning på din rejse

Interrail hjem igen

Med i prisen er som nævnt et 5-dages Interrailpas, og der skulle gerne være rejsedage tilbage til turen hjem. Find dit sæde, igen, og lad de sidste par ugers oplevelser synke ind, mens du reflekterer over en tur til Portugal, der gav dig et helt andet indblik i landet, end du måske forestillede dig.

Hvis du vil forkorte hjemturen, kan du altid vælge at booke en enkeltbillet med flyet i stedet. Uanset hvad du drømmer om, så skal vi nok hjælpe dig med at planlægge din rejse.

Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

3-4 uger

Antal lande

1

Transportform

Tog & Autocamper

Rejseform

Backpacking

Pris fra*
10.475 DKK
Portugal er ikke bare Portugal. Dette eventyr giver dig mulighed for at udforske nogle af de fedeste steder, som Portugal har at tilbyde. Fra de snævre sidegader i Lissabon til de smukke omgivelser i Cascais, hvor du kan nyde livet i din yndlings yoga-position. Tag derefter på road trip og nyd friheden, inden du slutter din rejse af i Porto. Det hér er i sandhed det bedste af Portugal!

Gør dig klar til et uforglemmeligt eventyr, der vil udfordre din forestilling om Portugal og højst sandsynligt give dig en rejse, der er værd at huske tilbage på. Du ved, "one for the books", som man siger.

Alle ombord! Hop på toget og kickstart dit eventyr allerede så snart du forlader Danmark. Inkluderet er en Interrailbillet, der giver dig 5 rejsedage på det europæiske tognetværk. Hvor du vil stoppe på vej ned til Lissabon, er op til dig. 

Selve rejsen i Portugal starter i Lissabon, hvor vi har arrangeret de første nætter på et centralt beliggende hostel, der både har en ungdommelig vibe og bæredygtighed som én af grundstenene i den daglige drift. Lær byens mange cool steder at kende, og få nogle fede dage i Portugals hovedstad sammen med de andre mange unge backpackere, der er indlogeret på hostellet. Hostellet har masser af cool lokale aktiviteter, og du får første parket til det autentiske liv i Lissabon, udnyt det!

Fra Lissabon finder du selv vej til Cascais (vi kan også hjælpe dig med at arrangere turen), hvor der venter dig et 4-dages yogaophold. Det handler om at genoplade batterierne, genfinde sig selv og at nyde sammenholdet i yoga-campen.

Herefter går turen tilbage til Lissabon, hvor du skal hente din autocamper. Det er tid til et legendarisk road trip. Dit tempo, dine destinationer - dit road trip! Det handler om frihed! Vi har inkluderet 7 dages leje af autocamperen, men hvis du vil have flere dage, siger du selvfølgelig bare til. 

Når du er færdig, afleverer du autocamperen i Porto, og nyder de 3 dage vi har arrangeret her. Byen er især kendt for sine lækre restauranter og naturligvis den lokale portvin, som du bør give et skud.

Hvad er inluderet?
Hvad er ikke inkluderet?
  • Rejseforsikring (men vi kan hjælpe dig med det)
  • Lommepenge
  • Måltider
  • Transport fra Lissabon til Cascais og tilbage

Kommende events

Se flere events ({{ allEventCardsTotal }})

Vil du skræddersy dit eget eventyr?

Skriv til os, og vi hjælper dig med at planlægge din drømmerejse til Portugal.

Skriv til os

Andre rejseforslag

Europa & Balkan

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Kort over rejsen & Road Trippin' The KILROY Way

Itinerary Retreat And Roadtrip In Portugal

Her får du et overblik over sammensætningen af denne rejse i Portugal. Husk at rejseforslaget blot er et forslag, og du kan designe hele eventyret, som du har lyst til. Tag fat i os, hvis du vil have nogle gode tips til hvordan dit road trip skal planlægges bedst.

Hvad er road trippin' the KILROY way? Well, vi anbefaler altid vores rejsende til at være nysgerrige. Åbne op og omfavne det uventede. Stop hvor du kan, gå ned af de smalle sidegader og lad være med at være fanget i autocamperen. Lad være med bare at køre for at køre. Mød nye mennesker. Gør tingene anderledes end du er vant til. Udforsk og være åben for forandringer. Det er her, magien opstår.

Tag på Interrail ned til Lissabon

Portugal Lisbon Tram Going Downhill

Find dit togsæde, læn dig tilbage og fyr op under din yndlingsplaylist på Spotify. Har du et vinduessæde kan du glæde dig til at se Europas skønne natur passere forbi, mens du cruiser ned gennem kontinentet. Sug alle indtryk til dig, lige fra de intense og dybe skove, de barske bjerge og de charmerende landsbyer, helt og aldeles gemt væk fra masserne. Interrail er den perfekte måde at starte eventyret på, hvor slow travel er nøglen. Cool, ja, vi ved det godt!

Vi har sikret dine første 3 nætter, når du ankommet i Lissabon. Du kommer til at bo på et lækkert, bæredygtigt hostel i hjertet af byen, og hvilket bedre sted kan du få, når du skal kickstarte dit portugisiske eventyr.

I Lissabon handler det om at gå eller tage sporvognen, når man skal rundt. Det giver selvfølgelig god motion (hvem har ikke brug for det?), og naturligvis nogle vanvittige udsigter, når du når toppen af bakkerne. Lissabon er utrolig smuk og har desuden en imponerende madscene.

Yoga i Cascais

dyrk yoga i cascais på din rejse til portugal

I Cascais får du 4 dage med wellness for både krop og sjæl. Dette inkluderede yoga-ophold lader dig genoplade dine batterier, finde din indre zen og nyde selskabet fra de mange andre backpackere i campen. Yoga-campen er beliggende blot en kort gåtur fra stranden i Cascais, og hvis omgivelserne her ikke får det til at kilde alle de rigtige steder, så er der ikke meget der vil!

Når dit yoga-ophold er ved vejs ende, er det tid til at sætte kursen tilbage mod Lissabon, hvor du kan hente din autocamper og begive dig afsted på et legendarisk road trip gennem Portugals smukke landskab.

Road trip igennem Portugal

tag på et legendarisk road trip igennem portugal

Hvordan den næste uge forløber, er helt op til dig. Hvor du gerne vil hen, ruten, tempoet og hvilke oplevelser du skal have med undervejs. Road trip er frihed i sin fineste form! Vi har inkluderet en uges leje af autocamperen, men hvis du vil have flere dage, siger du selvfølgelig bare til.

Solen skinner. Du putter dine nye solbriller på. Spotify-playlisten er forberedt på forhånd. Vinduet ned, volumen op, og afsted! Bølgerne smadrer ind mod klipperne langs kysten. Der er ikke mange biler på vejen. Faktisk er det bare dig og din autocamper de næste mange kilometer. Du åbner din kolde forfriskning, som du lige har købt på tankstationen og tager en tår. Livet er ikke så ringe, hva'? Og næste stop? Det er op til dig...

3 dages ophold i Porto

nyd portos fantastiske mad- og kulturliv når du er her

Dit road trip er slut, så dropper din autocamper af i Porto. Byen er opdelt af floden Duoro, og der er masser af fede steder langs bankerne, hvor du kan nyde din morgenkaffe, din eftermiddagsdrink eller dit næste måltid. Byen har en imponerende kunstscene, og hvis du vil vise portugiserne hvordan man danser på vores breddegrader, er der rig mulighed for dette også. Byen har et fedt natteliv!

Vi har arrangeret dit ophold her på et af vores favorithostels, der er fyldt med backpackere fra hele verden og har en fantastisk vibe. Der er altid mulighed for at nyde en drink, musikken eller nogle af de mange andre aktiviteter, som stedet byder på dagligt.

Interrail hjem igen

tag toget hjem igen, og få en afslappende afslutning på din rejse

Med i prisen er som nævnt et 5-dages Interrailpas, og der skulle gerne være rejsedage tilbage til turen hjem. Find dit sæde, igen, og lad de sidste par ugers oplevelser synke ind, mens du reflekterer over en tur til Portugal, der gav dig et helt andet indblik i landet, end du måske forestillede dig.

Hvis du vil forkorte hjemturen, kan du altid vælge at booke en enkeltbillet med flyet i stedet. Uanset hvad du drømmer om, så skal vi nok hjælpe dig med at planlægge din rejse.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.