Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Du kan forvente at vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer.

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

Dette felt skal udfyldes

Tak for at booke et møde hos os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe.

Vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig!

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Chat Kontakt
Kontakt Chat
Rundrejse i Cuba | Oplevelsesrejse med andre unge | KILROY
kort over rundrejsen i cuba

Få overblik over rejsen

Her får du et overblik over rejsen, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om nogle af de ting, du kan glæde dig til. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Oplev Havana på din rundrejse i Cuba | KILROY

Havana

Rundrejsen starter i Havana, hvor du bliver hentet i lufthavnen. Herfra bliver du kørt til et charmerende Casa Particulares i hjertet af Havana. Selvom Havana er en stor by, vil du også opleve, at atmosfæren er meget afslappet, hvilket den generelt er i hele Cuba. Sørg for at komme på nogle gåture i de gamle brostensbelagte stræder, og besøg det finurlige område, Fusterlandia, inden I forlader Havana for denne omgang.

Oplev de smukkeste strande på din rundrejse i Cuba | KILROY

Vinales

Fra Havana går turen gennem de smukkeste landskaber, hvor du både får mulighed for at opleve sukker- og tobakplantager inden du ankomer til Vinales, der er beliggende i den skønne Pinar del Rio-provins, der er fyldt med kalkstensklipper. Det er helt klart et af de allersmukkeste områder i hele Cuba, og ikke nok med det; så er smukke Cayo Levisa beliggende i rimelig afstand - en 3 km lang sandstrand, der udelukkende kan nås med båd, som vi absolut anbefaler, at du besøger.

Rundrejse i Cuba sammen med andre | KILROY

Playa Larga

Der venter en smuk køretur til Playa Larga, der er beliggende ved Bay of Pigs. Her kan du igen nyde livet på de skønne strande, og det er oplagt at finde snorkeludstyret frem. Efter en dag med afslapning i det skønne cubanske hav og en puls på ca. 4, går turen videre østpå.

Rundrejser i Cuba | Besøg Trinidad i Cuba | KILROY

Trinidad & Cienfuegos

Inden I vender tilbage til Havana, venter der lidt kulturelt indspark i form af kolonibyen Trinidad og den charmerende havneby, Cienfuegos. Bevæg jer gennem de brostensbelagte gader, og find små lokale caféer. Om aftenen i Trinidad er der mulighed for at vise resten af gruppen, hvilke salsamoves du ligger inde med. Ligger du ikke inde med nogle? Don't worry, så får du mulighed for at lære dansen her! Fra Trinidad går turen til Havana, men undervejs stopper I op i Santa Clara på vejen. Her finder du i øvrigt Che Guevaras mausoleum.

Se hele rejseforslaget her

Varighed

8 dage

Steder i Cuba

6

Rejseform

Grupperejse med andre

Inkluderet i prisen

Fly & Rundrejse

Pris fra*
9.854 DKK
Var det noget med en rundrejse i smukke Cuba? Du får 8 dages grupperundrejse med andre , hvor du kommer forbi alle de bedste steder, Cuba har at byde på. Følg landets fortryllende rytmer, når du både får mulighed for at danse salsa og drikke lækre Mojitos.

Rejsen starter i Havana, hvor du bliver hentet i lufthavnen og kørt til turens første Casa Particulares. En oplevelse du skal glæde dig til. Her bor du lokalt i en form for bed & breakfast, og det er en glimrende mulighed for at komme ind under huden på de lokale cubanere. Fra Havana går turen til Vinales, hvor der undervejs ligger flere forskellige sukker- og tobakproducenter. Her kan du få et indblik i hvordan de verdenskendt cubanske cigarer bliver lavet. 

Vinales er kendt for at være beliggende i et utrolig smukt område, og består af smukke dale, bakker og så er den nærliggende Cayo Levisa en helt fantastisk strand, du godt kan glæde dig til at nyde!

Herefter går turen til Playa Larga, Cienfuegos og kolonibyen, Trinidad. Her får du mulighed for at lære et par nye salsatrin, ligesom du får mulighed for at komme på en guidet rundtur i den smukke og farverige by. På vejen tilbage til Havana, går turen forbi Santa Clara, der byder på masser af historiske seværdigheder. Rundrejsen slutter som sagt af i Havana, hvor vi kan anbefale, at du besøger den gamle bydel, inden du sætter kursen hjemad.

Bemærk: Dette er ikke er en fastlagt tur med faste afrejsedatoer, men et rejseforslag, hvor vi har sammensat fly med et eller flere af vores favoritprodukter og -aktiviteter som et eksempel på én af de mange ting, der kan lade sig gøre. Med andre ord er dette blot et forslag, og det er derfor helt op til dig, om du vil booke turen som den er eller om du vil tilføje/fjerne dele af forslaget. Vi hjælper dig med at skræddersy din rejse, præcis som du ønsker.

Hvad er inkluderet?
 • Fly til Havana t/r
 • Rejseguide
 • Skatter og afgifter 
 • Bookinggebyr
 • 7 overnatninger
 • Transport til alle aktiviteter på turen
 • 7 x morgenmad, 2 x frokost samt 1 x aftensmad 

 

 

Inkluderede aktiviteter du kan glæde dig til
 • Autentisk måde at bo på i de såkaldte Casa Particulares
 • Havanas fede vibe
 • Kridhvide sandstrande og turkisblåt vand
 • Salsa-undervisning
 • Besøg hos traditionel cigarproducent
 • Den smukke natur i området omkring Vinales
 • Og meget, meget mere...

Kommende events

Se flere events ({{ allEventCardsTotal }})

Drømmer du om en rundrejse i Cuba?

Uanset om du overvejer denne rundrejse som den er, eller som en del af en større rundrejse, kan vi hjælpe dig med planlægningen.

Skriv til os

Andre rejseforslag

Se alle vores oplevelsesrejser

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Få overblik over rejsen

kort over rundrejsen i cuba

Her får du et overblik over rejsen, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om nogle af de ting, du kan glæde dig til. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Havana

Oplev Havana på din rundrejse i Cuba | KILROY

Rundrejsen starter i Havana, hvor du bliver hentet i lufthavnen. Herfra bliver du kørt til et charmerende Casa Particulares i hjertet af Havana. Selvom Havana er en stor by, vil du også opleve, at atmosfæren er meget afslappet, hvilket den generelt er i hele Cuba. Sørg for at komme på nogle gåture i de gamle brostensbelagte stræder, og besøg det finurlige område, Fusterlandia, inden I forlader Havana for denne omgang.

Vinales

Oplev de smukkeste strande på din rundrejse i Cuba | KILROY

Fra Havana går turen gennem de smukkeste landskaber, hvor du både får mulighed for at opleve sukker- og tobakplantager inden du ankomer til Vinales, der er beliggende i den skønne Pinar del Rio-provins, der er fyldt med kalkstensklipper. Det er helt klart et af de allersmukkeste områder i hele Cuba, og ikke nok med det; så er smukke Cayo Levisa beliggende i rimelig afstand - en 3 km lang sandstrand, der udelukkende kan nås med båd, som vi absolut anbefaler, at du besøger.

Playa Larga

Rundrejse i Cuba sammen med andre | KILROY

Der venter en smuk køretur til Playa Larga, der er beliggende ved Bay of Pigs. Her kan du igen nyde livet på de skønne strande, og det er oplagt at finde snorkeludstyret frem. Efter en dag med afslapning i det skønne cubanske hav og en puls på ca. 4, går turen videre østpå.

Trinidad & Cienfuegos

Rundrejser i Cuba | Besøg Trinidad i Cuba | KILROY

Inden I vender tilbage til Havana, venter der lidt kulturelt indspark i form af kolonibyen Trinidad og den charmerende havneby, Cienfuegos. Bevæg jer gennem de brostensbelagte gader, og find små lokale caféer. Om aftenen i Trinidad er der mulighed for at vise resten af gruppen, hvilke salsamoves du ligger inde med. Ligger du ikke inde med nogle? Don't worry, så får du mulighed for at lære dansen her! Fra Trinidad går turen til Havana, men undervejs stopper I op i Santa Clara på vejen. Her finder du i øvrigt Che Guevaras mausoleum.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.