{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Oplevelsesrejser i Oceanien

Fiji-Waves-beach-cover

Tag på en oplevelsesrejse til Oceanien

Vi sammensætter hver eneste dag de fedeste rejser for unge, der ønsker at opleve verden. Her kan du finde de mest populære af vores sammensatte oplevelsesrejser i Oceanien. I Oceanien finder du først og fremmest Australien og New Zealand, som er to af de vildeste og mest populære backpackerdestinationer blandt unge danskere.

Hør mere om oplevelsesrejser i Oceanien!

Hvad kan du opleve i Oceanien?

I Oceanien finder du fantastiske strande, sprudlende storbyer, vilde dykkermuligheder, unikt dyreliv og meget, meget mere, der med garanti vil holde dig travl med uforglemmelige oplevelser, når du rejser hertil. Derudover er Oceanien også hjem til en masse små ø-nationer, som gemmer på nogle af verdens mest undervurderede, tropiske perler. Ø-hop i smukke Fiji, eller hvis du er ude efter en helt speciel oplevelse, er der også mulighed for at opleve nogle af verdens mest isolerede kulturer i naturskønne lande som Samoa eller Papua Ny Guinea.

Husk at alle vores oplevelsesrejser er inspiration, og du kan vælge enten at booke dem som de er, eller tilpasse dem til præcis dine behov - så er du sikker på, at du kommer til at opleve præcis dét, som du går og drømmer om. 

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.