Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Du kan forvente at vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer.

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

Dette felt skal udfyldes

Tak for at booke et møde hos os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe.

Vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig!

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Chat Kontakt
Kontakt Chat

Josefine Simones sabbatårsrejse i Costa Ricacosta-rica-influencer-josefine-simone
costa rica_influencer tour_map

Få overblik over rejsen

Her får du et overblik over rejsen, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Oplevelsesrejser til San José og Costa Rica | KILROY

San José

Første stop på rundrejsen er San José, der er Costa Ricas hovedstad. Byen giver mulighed for at opleve masser af kulturelle seværdigheder. Oplev kolonialstemningen i de små gader, og sørg for at nyde en stille stund på en café, hvor den fantastiske costaricanske kaffe bør være en del af din ordre.

Besøg La Fortuna i Costa Rica | KILROY

La Fortuna

Turen går herefter til La Fortuna, hvor den ikoniske vulkan, Arenal, blandt andet venter. Her er vanvittig smuk natur, og du finder desuden noget af de vildeste dyreliv i området. På vejen hertil, går turen desuden forbi den lokale Mi Cafecito Community Coffee Plantation, der er et lokalt kaffeprojekt, der bidrager positivt til lokalsamfundet.

Oplevelser i Monteverde i Costa Rica | Adventurerejser til Costa Rica | KILROY

Monteverde

Fra La Fortuna fortsætter rejsen til Monteverde, der er kendt som værende et adrenalinmekka for de rejsende i Costa Rica. Her kan man blandet andet rafte, zip-line, trekke over forladte broer, ride på hest og meget mere. Er du ikke til det vilde adrenalinsus, er Monteverde desuden et vanvittig smukt sted, hvor man kan nyde naturen og trække stikket fra den virkelige verden.

Besøg Quepos på rundrejsen i Costa Rica | KILROY

Quepos

Inden turen slutter af i San José, står den på smukke strande og gode surfmuligheder i den lille hyggelige surferlandsby, Quepos. Kom ud og finpuds dine skills på bølgerne, og få nogle hyggelige aftener sammen med de andre på rundrejsen. Quepos er et det perfekte sted at få ladet batterierne op, og hvis du ikke er til fysisk aktivitet, som f.eks. surfing, kan du vælge at slappe af ved stranden, og bare nyde livet med en tropisk drink i hånden.

Se hele rejseforslaget her

Varighed

9 dage

Antal lande

1

Rejseform

Rundrejse i gruppe

Prisen inkluderer

Fly & Rundrejse

Pris fra*
13.848 DKK
Tag med Josefine Simone på et fantastisk eventyr til Costa Rica sammen med 6 andre YouTubere og bliv inspireret til din egen rejse.

Den 20-årige YouTuber, Josefine Simone Dahl, drog fredag en 24. November 2018 af sted mod tropiske himmelstrøg, da Costa Rica ventede for enden af flyveturen. Sammen med YouTubere fra Sverige, Norge, Holland og Finland, stod den på adventure, frodige regnskove, flotte strande, store kulturoplevelser og meget mere.  

Da den første fod var sat i den internationale lufthavn i San José skulle bagagen blot hentes, hvorefter turen gik mod hostellet i den centrale del af Costa Ricas hovedstad. Fra San José gik turen mod La Fortuna, hvor den ikoniske vulkan, Arenal, ventede. Derudover ventede der et besøg på Mi Cafecito Community Coffee Plantation, der er en kaffeplantage, der arbejder med målsætningen om at gøre forholdene bedre for befolkningen i lokalområdet.

Fra La Fortuna gik turen til Monteverde, der byder på masser af forskellige adrenalinfyldte aktiviteter. Zip-lining gennem junglen var blandt andet på menuen. Herefter stod den på surfing og strandtid i Quepos, der er en lille landsby med en virkelig chill atmosfære. Rundrejsen sluttede af tilbage i San José, inden turen igen gik hjem mod Danmark igen.

Du kan læse om hele programmet her.

 

Hvad er inkluderet i rejsen?
 • Flybilletter t/r fra Danmark
 • 9 dages rundrejse
 • Overnatning på rejsen
 • Al transport (både tog, fly og bil)
 • Flere aktiviteter, heriblandt jungletreks, besøg på kaffeplantage, afslapning i varme kilder osv.
 • Lokal guide
 • Bookinggebyr
Hvad er ikke inkluderet
 • Måltider
 • Lommepenge
 • Tilvalgsaktiviteter der ikke er en del af programmet

Kommende events

Se flere events ({{ allEventCardsTotal }})

Og så lige 5 hurtige spørgsmål Josefine Simone fik inden rejsen


1. Hvad glæder du dig mest til på turen? • Jeg glæder mig til at komme ud og opleve en masse nye spændende ting, som jeg ikke har prøvet før - og ja, bare at opleve en helt anderledes kultur!


2. Hvad bliver den største udfordring på turen? • Den største udfordring for mig bliver nok, at man er på “egen” hånd. Jeg har altid rejst med min familie, eller mennesker som jeg kender meget godt, så der har jeg ligesom altid været i nogle trygge rammer. Denne gang bevæger jeg mig ud i noget helt nyt, hvor jeg skal ud at rejse med “fremmede” mennesker. Det kræver at jeg er social og har ja-hatten på!


3. Hvad forventer du at få ud af turen? • At jeg bliver mere åben og måske tør at springe ud i andre fede ting.


4. Hvad pakker du ALTID når du rejser? • For mig er det ALTID vigtigt at have min mobil med, så jeg kan komme i kontakt med andre!


5. Hvem kommer du til at savne mest, mens du er væk? • Den jeg nok kommer til at savne allermest er min kæreste!


Du kan følge alle Josefine Simones oplevelser undervejs på hendes Instagramprofil, ligesom der kan findes lækre vlogs på hendes YouTube-kanal.


 

Tilbage til toppen

Vil du på den samme fede rundrejse som Josefine Simone?

Book den samme tur, eller få en af vores rejsekonsulenter til at skræddersy den perfekte rejse til Costa Rica, eller et andet sted i verden. Dine drømme, din rejse!

Skriv til os

Andre rejseforslag

Se alle oplevelsesrejser

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Få overblik over rejsen

costa rica_influencer tour_map

Her får du et overblik over rejsen, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

San José

Oplevelsesrejser til San José og Costa Rica | KILROY

Første stop på rundrejsen er San José, der er Costa Ricas hovedstad. Byen giver mulighed for at opleve masser af kulturelle seværdigheder. Oplev kolonialstemningen i de små gader, og sørg for at nyde en stille stund på en café, hvor den fantastiske costaricanske kaffe bør være en del af din ordre.

La Fortuna

Besøg La Fortuna i Costa Rica | KILROY

Turen går herefter til La Fortuna, hvor den ikoniske vulkan, Arenal, blandt andet venter. Her er vanvittig smuk natur, og du finder desuden noget af de vildeste dyreliv i området. På vejen hertil, går turen desuden forbi den lokale Mi Cafecito Community Coffee Plantation, der er et lokalt kaffeprojekt, der bidrager positivt til lokalsamfundet.

Monteverde

Oplevelser i Monteverde i Costa Rica | Adventurerejser til Costa Rica | KILROY

Fra La Fortuna fortsætter rejsen til Monteverde, der er kendt som værende et adrenalinmekka for de rejsende i Costa Rica. Her kan man blandet andet rafte, zip-line, trekke over forladte broer, ride på hest og meget mere. Er du ikke til det vilde adrenalinsus, er Monteverde desuden et vanvittig smukt sted, hvor man kan nyde naturen og trække stikket fra den virkelige verden.

Quepos

Besøg Quepos på rundrejsen i Costa Rica | KILROY

Inden turen slutter af i San José, står den på smukke strande og gode surfmuligheder i den lille hyggelige surferlandsby, Quepos. Kom ud og finpuds dine skills på bølgerne, og få nogle hyggelige aftener sammen med de andre på rundrejsen. Quepos er et det perfekte sted at få ladet batterierne op, og hvis du ikke er til fysisk aktivitet, som f.eks. surfing, kan du vælge at slappe af ved stranden, og bare nyde livet med en tropisk drink i hånden.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.