Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Du kan forvente at vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer.

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

Dette felt skal udfyldes

Tak for at booke et møde hos os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe.

Vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig!

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Chat Kontakt
Kontakt Chat

Road trip tværs gennem Australien

Road trip tværs gennem Australien
kort over road trip tværs igennem australien

Få overblik over ruten

Her får du et overblik over road trip ruten, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at dette road trip blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Oplev Adelaide på dit road trip tværs gennem Australien

Adelaide

Adelaide er en virkelig cool by, hvor du nemt kan tilbringe et par dage inden dit road trip begynder. Byen er også kendt som The Festival City, så sørg for at tjekke om der sker noget, mens du er her. Hvis du er til shopping og god mad, bør du tjekke Adelaide Central Market. Byen har desuden masser af trendy caféer og en meget afslappet atmosfære. Du vil elske at bruge et par dage her, inden du bevæger dig ud i den australske Outback.

Smag god vin i Clare Valley i det sydlige Australien

Clare Valley

Godt to timers kørsel nord for Adelaide finder du Clare Valley - et perfekt sted at smage på vin. Her finder du det 32 km lange Riesling track, hvilket betyder smukke omgivelser, gamle vingårde og den bedste Riesling i verden! Her finder du også Burra, en historisk gammel by med masser af ting at se. Få dig et "Burra Heritage Passport", og sørg for at krydse alle 50 hotspots af listen.

Flinders Range bør være på dit road trip tværs gennem Australien

Flinders Range

I Flinders Ranges Nationalpark finder du ét af de ældste landskaber i verden, der har bevaret mere eller mindre sin oprindelige form. På vejen kan du stoppe i Melrose og Quorn, og eventuelt tage en tur på Pichi Pichi-jernbanen, der kører mellem april og oktober. I nærheden ligger Wilpena Pound der er et naturskabt amfiteater, og udsigten er virkelig anstrengelserne værd, når du når op til toppen.

Besøg den lille landsby Maree på dit road trip i Australien

Marree

Maree er formentlig det mest øde stop, som du kommer til at opleve på denne tur. Hvis du havde planer om at trække stikket fra den travle hverdag fuldstændig, så er du kommet til det rigtige sted! Maree er et fint sted at stoppe, hvis du vil dele ruten til William Creek op i to. Tag et smut langs Birdsville Tracket eller besøg en daddelfarm. Husk at tank op, da der ikke er nogle benzinstationer indtil du kommer til William Creek.

Glæd dig til de mange timer i det smukke australske landskab

William Creek

Tag en chiller i de varme kilder ved Coward Springs - det termiske vand er godt for kroppen, og efter de første fem dages kørsel, er det lækkert at blive renset igennem! William Creek er også stedet, hvor du finder en landets mest afsidesliggende pubs. Få en øl eller to (ingen spritkørsel!), og aflever din hat eller kasket hos ejerne. Du ved hvad vi mener, når du har været her!

Minebyen Coober Pedy bør være på dit road trip i Australien

Coober Pedy

Her er der i virkeligheden mest liv under jorden! I Coober Pedy bor mange lokale faktisk i boliger under jorden, da det kan blive over 50 grader i den australske sommer. Derfor kan byen godt se temmelig forladt ud, når man ankommer, men du har selv mulighed for at nappe en nat under jorden, hvis du har lyst. Byen har desuden masser af opal-miner - dem må du også besøge!

Glæd dig til at se den majestætiske klippe Uluru der også er kendt som Ayers Rock

Uluru-Kata Tjuta Nationalpark

Uluru (tidligere kendt som Ayers Rock) er ét af de mest ikoniske landemærker i Australien. Denne fænomenale klippe får i lyset af solen mange forskellige nuancer af rød, og er virkelig smuk ved især solop- og nedgang. Størstedelen af klippen blev skabt for mere end 600 millioner år siden, og har altid været en stor del af de lokale Aboriginals historie. Hvis du er interesseret i historien, anbefaler vi, at du tager en guidet tur.

Kings Canyon på dit road trip tværs gennem Australien

Kings Canyon

Kings Canyon er det perfekte sted for et morning-hike. Det mest populære er Kings Canyon Rim Walk. Der findes desuden flere forskellige ruter til Garden of Eden og The Lost City, og den ene er mere storslået end den anden. Vi anbefaler desuden at du får en guidet tur med en aboriginal, der både kan fortælle dig alt om stedets dybe historie samt vise dig rundt blandt de smukkeste skjulte naturskatte.

Besøg Alice Springs på dit road trip

Alice Springs

Byen er fuld af aboriginalkunst af enhver slags, og selv om kunst måske ikke lige er dig, så har byen også masser af andre fede kulturoplevelser. Alice Springs er desuden omringet af MacDonnell Ranges, hvilket betyder, at der er gode muligheder for hikes, smukke udsigtsposter og adrenalinpumpende aktiviteter.

Der er mange øde steder i Australiens Outback

Tennant Creek

Turen til Tennant Creek er lang, så vær sikker på at strække benene ind imellem. Et af de bedste steder at tage en pause er Devils Marbles, hvor du finder de gamle kendte granitklipper. Mineindustrien i Tennant Creek var engang Australiens tredjestørste producent af guld, og landets seneste guldfeber ramte stedet hér i 1930.

Daly Waters på dit raod trip i Australien

Daly Waters

I Daly Waters kan du snuppe en øl eller to på the Historic Pub. Den mest afsidesliggende pub i William Creek er fuld af hatte, som de rejsende efterlader. The Historic Pub i Daly Waters samler derimod på noget lidt andet... BH'er.

Katherine er virkelig lækkert sted at se i Australien

Katherine

I området omkring Katherine, kan du tage en afslappende pause i Mataranka, der byder på en naturskabt swimmingpool, hvor den termiske aktivitet gør vandet dejlig varmt. Det er lidt af en skjult perle, som du ikke må gå glip af. Som du vil se, når du ankommer, så er stedet omringet af træer og vandet får en flot dyb grøn farve.

Besøg Kakadu National Park i det nordlige Australien

Kakadu Nationalpark

Kakadu Nationalpark er Australiens største nationalpark, og er i øvrigt listet på UNESCO's verdensarvsliste - behøver vi overhovedet skrive mere? Nationalparken har så meget Aboriginalkunst indhugget i klipperne, at den ligner et kunstgalleri i sig selv. I midten af Kakadu NP finder du de berømte wetlands, hvor du kan tage på et flodcruise og måske være heldig at spotte krokodiller. Der er desuden flere flotte vandfald i nationalparken, og især Jim Jim Falls og Twin Falls er et besøg værd.

Litchfield på dit road trip i Australien

Litchfield Nationalpark

I Litchfield kan du finde nogle gigantiske termitbo, der er helt op til 2 meter høje. Gennem tiderne har naturen skabt nogle smukke klippeformationer ved The Lost City, der børstå på enhver besøgendes liste. Nationalparken byder derudover på flere smukke vandfald.

Slut dit road trip i Darwin i Australien

Darwin

Det er svært at beskrive atmosfæren i Darwin. For det første er byen influeret meget af den asiatiske kultur, og du ved hvad det betyder... Forrygende mad! Byen har desuden også en stærk Aboriginalkultur, og du vil høre mange forskellige sprog og dialekter i Darwin.

De lokale markeder i Darwin er bestemt et besøg værd. Køb nogle lokale delikatesser og se solen forsvinde i horisonten ved kysten i Darwin. Solnedgangene er intet mindre end forrygende her.

Du kan nemt bruge et par dage i Darwin, og vi anbefaler at du oven på dette episke road trip tager et par dages afslapning, inden du enten vender snuden hjemad eller fortsætter dit eventyr videre!

Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

Min. 3 uger

Antal kilometer

Ca. 3000

Antal stater

2

Autocamper eller billeje?

Få tips til dit road trip!

Dette er kun et ruteforslag*
Vil du høre mere?
Er du klar til en ægte Outback-oplevelse? Lej en campervan, og kør tværs igennem Australien! Dette road trip tager dig igennem fantastiske landskaber og nogle af de vildeste nationalparker, som Australien har at byde på. Ruten hedder "The Explorer's Way", og det er virkelig ikke uden grund!

Ruteforslag til road trip:

Adelaide - Clare Valley - Flinders Ranges - Marree - William Creek - Coober Pedy - Uluru-Kata Tjuta Nationalpark - King's Canyon - Alice Springs - Tennant Creek - Daly Waters - Katherine - Kakadu Nationalpark - Litchfield Nationalpark - Darwin

Antal kilometer: Ca. 3.000 km
Anbefalet varighed: Min. 3 uger

Kommende events

Se flere events ({{ allEventCardsTotal }})

Gør dette road trip til dit eget

Dette road trip er blot et eksempel. Du kan vælge at køre ruten, som den er, eller du kan tilpasse den nøjagtig til dine ønsker. Vi hjælper med at skræddersy rejsen, så den passer til de øvrige steder på din bucketlist - og så hjælper vi naturligvis med både flybilletter og billeje også.

Skriv til os

Andre rejseforslag

Se alle road trips i Australien

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Få overblik over ruten

kort over road trip tværs igennem australien

Her får du et overblik over road trip ruten, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at dette road trip blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Adelaide

Oplev Adelaide på dit road trip tværs gennem Australien

Adelaide er en virkelig cool by, hvor du nemt kan tilbringe et par dage inden dit road trip begynder. Byen er også kendt som The Festival City, så sørg for at tjekke om der sker noget, mens du er her. Hvis du er til shopping og god mad, bør du tjekke Adelaide Central Market. Byen har desuden masser af trendy caféer og en meget afslappet atmosfære. Du vil elske at bruge et par dage her, inden du bevæger dig ud i den australske Outback.

Clare Valley

Smag god vin i Clare Valley i det sydlige Australien

Godt to timers kørsel nord for Adelaide finder du Clare Valley - et perfekt sted at smage på vin. Her finder du det 32 km lange Riesling track, hvilket betyder smukke omgivelser, gamle vingårde og den bedste Riesling i verden! Her finder du også Burra, en historisk gammel by med masser af ting at se. Få dig et "Burra Heritage Passport", og sørg for at krydse alle 50 hotspots af listen.

Flinders Range

Flinders Range bør være på dit road trip tværs gennem Australien

I Flinders Ranges Nationalpark finder du ét af de ældste landskaber i verden, der har bevaret mere eller mindre sin oprindelige form. På vejen kan du stoppe i Melrose og Quorn, og eventuelt tage en tur på Pichi Pichi-jernbanen, der kører mellem april og oktober. I nærheden ligger Wilpena Pound der er et naturskabt amfiteater, og udsigten er virkelig anstrengelserne værd, når du når op til toppen.

Marree

Besøg den lille landsby Maree på dit road trip i Australien

Maree er formentlig det mest øde stop, som du kommer til at opleve på denne tur. Hvis du havde planer om at trække stikket fra den travle hverdag fuldstændig, så er du kommet til det rigtige sted! Maree er et fint sted at stoppe, hvis du vil dele ruten til William Creek op i to. Tag et smut langs Birdsville Tracket eller besøg en daddelfarm. Husk at tank op, da der ikke er nogle benzinstationer indtil du kommer til William Creek.

William Creek

Glæd dig til de mange timer i det smukke australske landskab

Tag en chiller i de varme kilder ved Coward Springs - det termiske vand er godt for kroppen, og efter de første fem dages kørsel, er det lækkert at blive renset igennem! William Creek er også stedet, hvor du finder en landets mest afsidesliggende pubs. Få en øl eller to (ingen spritkørsel!), og aflever din hat eller kasket hos ejerne. Du ved hvad vi mener, når du har været her!

Coober Pedy

Minebyen Coober Pedy bør være på dit road trip i Australien

Her er der i virkeligheden mest liv under jorden! I Coober Pedy bor mange lokale faktisk i boliger under jorden, da det kan blive over 50 grader i den australske sommer. Derfor kan byen godt se temmelig forladt ud, når man ankommer, men du har selv mulighed for at nappe en nat under jorden, hvis du har lyst. Byen har desuden masser af opal-miner - dem må du også besøge!

Uluru-Kata Tjuta Nationalpark

Glæd dig til at se den majestætiske klippe Uluru der også er kendt som Ayers Rock

Uluru (tidligere kendt som Ayers Rock) er ét af de mest ikoniske landemærker i Australien. Denne fænomenale klippe får i lyset af solen mange forskellige nuancer af rød, og er virkelig smuk ved især solop- og nedgang. Størstedelen af klippen blev skabt for mere end 600 millioner år siden, og har altid været en stor del af de lokale Aboriginals historie. Hvis du er interesseret i historien, anbefaler vi, at du tager en guidet tur.

Kings Canyon

Kings Canyon på dit road trip tværs gennem Australien

Kings Canyon er det perfekte sted for et morning-hike. Det mest populære er Kings Canyon Rim Walk. Der findes desuden flere forskellige ruter til Garden of Eden og The Lost City, og den ene er mere storslået end den anden. Vi anbefaler desuden at du får en guidet tur med en aboriginal, der både kan fortælle dig alt om stedets dybe historie samt vise dig rundt blandt de smukkeste skjulte naturskatte.

Alice Springs

Besøg Alice Springs på dit road trip

Byen er fuld af aboriginalkunst af enhver slags, og selv om kunst måske ikke lige er dig, så har byen også masser af andre fede kulturoplevelser. Alice Springs er desuden omringet af MacDonnell Ranges, hvilket betyder, at der er gode muligheder for hikes, smukke udsigtsposter og adrenalinpumpende aktiviteter.

Tennant Creek

Der er mange øde steder i Australiens Outback

Turen til Tennant Creek er lang, så vær sikker på at strække benene ind imellem. Et af de bedste steder at tage en pause er Devils Marbles, hvor du finder de gamle kendte granitklipper. Mineindustrien i Tennant Creek var engang Australiens tredjestørste producent af guld, og landets seneste guldfeber ramte stedet hér i 1930.

Daly Waters

Daly Waters på dit raod trip i Australien

I Daly Waters kan du snuppe en øl eller to på the Historic Pub. Den mest afsidesliggende pub i William Creek er fuld af hatte, som de rejsende efterlader. The Historic Pub i Daly Waters samler derimod på noget lidt andet... BH'er.

Katherine

Katherine er virkelig lækkert sted at se i Australien

I området omkring Katherine, kan du tage en afslappende pause i Mataranka, der byder på en naturskabt swimmingpool, hvor den termiske aktivitet gør vandet dejlig varmt. Det er lidt af en skjult perle, som du ikke må gå glip af. Som du vil se, når du ankommer, så er stedet omringet af træer og vandet får en flot dyb grøn farve.

Kakadu Nationalpark

Besøg Kakadu National Park i det nordlige Australien

Kakadu Nationalpark er Australiens største nationalpark, og er i øvrigt listet på UNESCO's verdensarvsliste - behøver vi overhovedet skrive mere? Nationalparken har så meget Aboriginalkunst indhugget i klipperne, at den ligner et kunstgalleri i sig selv. I midten af Kakadu NP finder du de berømte wetlands, hvor du kan tage på et flodcruise og måske være heldig at spotte krokodiller. Der er desuden flere flotte vandfald i nationalparken, og især Jim Jim Falls og Twin Falls er et besøg værd.

Litchfield Nationalpark

Litchfield på dit road trip i Australien

I Litchfield kan du finde nogle gigantiske termitbo, der er helt op til 2 meter høje. Gennem tiderne har naturen skabt nogle smukke klippeformationer ved The Lost City, der børstå på enhver besøgendes liste. Nationalparken byder derudover på flere smukke vandfald.

Darwin

Slut dit road trip i Darwin i Australien

Det er svært at beskrive atmosfæren i Darwin. For det første er byen influeret meget af den asiatiske kultur, og du ved hvad det betyder... Forrygende mad! Byen har desuden også en stærk Aboriginalkultur, og du vil høre mange forskellige sprog og dialekter i Darwin.

De lokale markeder i Darwin er bestemt et besøg værd. Køb nogle lokale delikatesser og se solen forsvinde i horisonten ved kysten i Darwin. Solnedgangene er intet mindre end forrygende her.

Du kan nemt bruge et par dage i Darwin, og vi anbefaler at du oven på dette episke road trip tager et par dages afslapning, inden du enten vender snuden hjemad eller fortsætter dit eventyr videre!

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.