{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Road trips i udlandet

Road trip i udlandet | Tag på road trip med KILROY

Tag på road trip i udlandet og oplev friheden!

Road trip er en klassisk rejseform. Det er kernen af frihed og uafhængighed på en rejse. Du er din egen herre over både hastighed og næste stop. Og heldigvis er der masser af steder rundt omkring i verden, som er perfekte til et road trip i bil, motorhome eller campervan.

Ved du allerede, at du gerne vil på road trip, så book et møde og få hjælp til planlægningen.

Jeg vil vide mere om road trips

Road trip i udlandet - hvor skal du tage hen?

Måske ved du allerede hvilket land, eller lande, du gerne vil på road trip i, og måske mangler du inspiration, fordi du bare ikke kan finde ud af om det skal være i Canada, USA, Australien, New Zealand eller måske Sydafrika? Road trip er en virkelig fed måde at rejse på, og du kan godt glæde dig.

Skal du leje bil eller campervan i udlandet?

Det kommer an på hvad du er mest til. Vil du helst have mulighed for at køre ind og overnatte på forskellige B&B, hostels og hoteller undervejs, og dermed prøve forskellige steder af, eller er du bidt af naturen og vil du bare helst have mulighed for at slå lejr hvor end du lyster?

Hvis du tager på road trip i en personbil har I plads til jeres ting, og eventuelle gæster I samler op undervejs. Måske du altid har drømt om at cruise i Californien i en cabriolet?

Når du tager på road trip i en campervan/autocamper/motorhome har du seng, køkken og grej med på farten, handler ind i de lokale supermarkeder, laver mad på gasblus og spiser på en bænk i en nationalpark.

Mulighederne er mange, og det er dig der bestemmer hvad du er mest til. Vores rejsekonsulenter vil med glæde komme med flere råd og vejledning omkring road trip i udlandet.

Forslag til road trip ruter

Vi har samlet vores rejsekonsulenter's bedste forslag til road trips i USA, Canada, Australien, New Zealand og Sydafrika. Find inspiration til dit eget road trip eventyr, og hvis du har yderligere spørgsmål om leje af campervan eller bil, ruter eller bare gerne vil have hjælp til planlægningen af dit road trip, kan du skrive til os!

Få hjælp til planlægninge

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.