Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Working Holiday i Australien

australia-cattle-cover

Arbejd og tjen penge mens du rejser i Australien

Australien er et paradis for backpackere, da det er nemt at rejse rundt og komme i kontakt med andre rejsende. Hvis du er mellem 18 og 35 år, og drømmer om at bo og arbejde i Australien for en periode, så lad os hjælpe med at gøre drømmen til virkelighed.

Book gratis møde om Working Holiday!

Hvorfor tage på Working Holiday i Australien?

For mange er det en stor drøm at rejse og arbejde i et andet land i en længere periode, og derfor er et Working Holiday-visum en perfekt mulighed. På den måde kan du kombinere det at tjene penge med det søde rejseliv. 

Vores Working Holiday-pakker sikrer dig den bedste start på din rejse til Australien. Du får en nem og forståelig introduktion, så du kan komme godt i gang med dit eventyr 'Down Under'. Vi er eksperter og sørger for, at du kommer godt i gang med at arbejde! 

NB: Hvis du ønsker at fortsætte med Working Holiday i New Zealand efter Australien, kan du ligeledes modtage assistance i Auckland som en del af denne pakke. Det samme gælder, hvis du starter i New Zealand, og herefter vil gøre brug af pakkens indhold i Australien - så længe det er inden for de første 12 måneder af din samlede rejse. 

Working Holiday-pakker i Australien

Vi tilbyder Working Holiday-pakker, der begynder i følgende byer:

 • Brisbane
 • Melbourne
 • Sydney

Pakkerne varierer mellem tre og syv nætter, og du bor på moderne hostels med gode faciliteter. De er centralt placeret og har køkken, tv-rum, café, internet, rejseinformation og selvfølgelig en bar, så du kan hænge ud med de andre unge mennesker. 

Vores Working Holiday-pakke koster FRA 1508 DKK 

Vigtigt at vide om Working Holiday

 • Du skal befinde dig uden for Australien i ansøgnings- og behandlingsperioden 
 • Du må ikke have haft working holiday-visum før 
 • Du skal være mellem 18 og 35 år, når du ansøger 
 • Der kan ikke ansøges mere end 12 måneder før afrejse
 • Der må ikke medbringes børn på et working holiday visum 
 • Dit ophold må vare op til 12 måneder
 • Så længe dit visum er gyldigt, må du frit rejse ind og ud af Australien
 • Som udgangspunkt kan du arbejde i op til 12 måneder hos den samme arbejdsgiver.
 • Du kan studere op til 4 måneder af opholdet 
 • Som ansat på Working Holiday-visum bliver du beskattet 15 procent op til 37.000 AUD. Din arbejdsgiver skal være registreret og godkendt til at hyre Working Holiday arbejdskraft - ellers er skatten 32,5 procent
 • Prisen på et Working Holiday-visum er 450 AUD.

Vigtigt om ansøgningen af visa: 

 • Du er selv ansvarlig for at søge om Working Holiday-visum hos de australske myndigheder. Her kan du ansøge Working Holiday-visum til Australien. Vi kan desværre ikke hjælpe dig med ansøgningen. Har du spørgsmål angående visum må du tage kontakt til ambassaden, eller de australske immigrationsmyndigheder.

Working Holiday-pakkerne i Australien er kun gældende i det antal af nætter, som du på forhånd har valgt. Hvis du ønsker ekstra nætter, skal disse bookes separat som almindelig overnatning. Working holiday-pakkerne gælder ikke over jul og nytår, da der er andre priser i denne periode.

Book et møde og få styr på det hele!

Hvor længe skal jeg arbejde?

Det er individuelt, hvor længe man ønsker at arbejde på sin Working Holiday, men vi anbefaler, at du sætter minimum fire måneder af til denne del af rejsen. Én måned til den indledende del med CV, jobsøgning og eventuel re-lokalisering. Derudover anbefaler vi minimum tre måneder til selve arbejdet. 

Hvornår rejser jeg?

Det er helt op til dig! Vi kan hjælpe dig med fleksible flybilletter til din hjemrejse, så du har mulighed for at ændre hjemrejsedato eller -sted, hvis du skulle beslutte dig for blive hængende eller tage hjem før tid. 

Hvilke job kan jeg forvente at få i Australien?

Med et Working Holiday-visum kan du både få fuldtids- og deltidsstillinger. Der er bedst mulighed for at få et job i servicebranchen som tjener eller bartender, men et arbejde på farme er også ekstremt populært i Australien. Husk at medbringe røntgen- og helbredsbevis, hvis du vil arbejde på et hospital, på en skole eller i en børnehave. Til visse typer jobs er det desuden et krav, at du har et RSA-certifikat til udskænkning af alkohol. 

Hvor kan jeg søge efter ledige job i Australien?

I vores Working Holiday-pakker får du både rådgivning til din jobsøgning og adgang til online jobportaler. 

Er jeg garanteret et job?

Nej, men hvis du er fleksibel i din jobsøgning, er der stor sandsynlighed for, at du får et job. Det er dog godt at vide hjemmefra, at ikke alle kan blive bartendere eller surferinstruktører.

Gode tips til at få et job i Australien

 • Bestil en Working Holiday-pakke i Brisbane, Sydney eller Melbourne. Med lufthavntransfer, hostel, hjælp til tax file number, bankkonto og CV samt et års adgang til jobportaler med personlig vejledning, får du en nem start.
 • Overvej dine evner hjemmefra. De fleste vil helst være bartender på den smarteste café, men hvad kan du ellers arbejde med? 
 • Få mest mulig joberfaring og opfrisk dit CV. Jo mere, du forbereder dig hjemmefra, jo hurtigere vil du få et arbejde i Australien.
 • Tag dine jobsamtaler seriøst. Vær der i god tid, lav research om arbejdspladsen og forbered dig grundigt på at overbevise arbejdsgiveren om, at det er dig, de mangler.
 • Prøv noget nyt. Der er masser af muligheder for job, hvis du er villig til at give det en chance.
 • Planlæg din tid. Hvordan vil du fordele arbejde og fritid? Det her er din ultimative Down Under-oplevelse, så sørg for at få mest muligt ud af opholdet! 
 • Sørg for at have lidt ekstra penge i sparegrisen. Det er ikke sjovt at ankomme til Australien og stresse med at få et job fra første dag.

Book møde og få hjælp til alt det praktiske!

Hvor meget kan jeg forvente at tjene?

Det er svært på forhånd at sige, hvor meget du kommer til at tjene, men Australien har en række regler og love, der sikrer dig som arbejdstager. Lønnen afhænger af det job, du får. Husk du skal betale skat af alt du tjener, ligesom det er nødvendigt med en australsk bankkonto og tax file number. Med en working holiday-pakke hjælper vi dig med alt det praktiske, så du er klar til at arbejde med det samme!

Hvor kan jeg bo henne?

Det afhænger meget af det job, som du får. Hvis du skal arbejde på en farm, vil du bo dér. Hvis du derimod får job og skal bo i storbyen, er det muligt at lave gode langtidsleje-aftaler med de fleste hostels. 

Hvor meget skal jeg spare op?

Når du søger om Working Holiday-visum til Australien, skal du kunne dokumentere, at du har nok økonomiske midler til at kunne forsørge dig selv under den første del af rejsen. Det kræves desuden, at du enten har en returbillet hjem fra Australien, eller har penge nok til at kunne købe en billet hjem efter endt ophold. 

Hvad sker der hvis jeg kommer til skade?

Vi kan ikke anbefale nok, at du har styr på din rejseforsikring, inden du tager af sted. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring, der er specialister i forsikringer til unge.

Kan jeg studere på et Working Holiday-visum?

Du kan studere i op til fire måneder på et Working Holiday-visum. Visumet er hverken ment eller egnet for dem, som ønsker at studere fuld tid i Australien. Hvis du drømmer om at studere i Australien, kan du læse mere om mulighederne under studier i udlandet, eller du kan tage fat i en af vores studievejledere, der kan hjælpe dig med at opfylde drømmen.

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.