Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Working Holiday i New Zealand

Tag på Working Holiday i New Zealand

Arbejde og rejse i et af verdens smukkeste lande

Har du brug for en anderledes men vanvittig fed oplevelse? Så skal du tage på Working Holiday i New Zealand. Hvis du er mellem 18 og 30 år, så kan vi hjælpe dig med at fuldføre din drøm om at leve og arbejde i New Zealand. Tag på Working Holiday, og oplev det smukke land, mens du tjener penge.

Book et møde og hør alt om Working Holiday!

Hvad er Working Holiday i New Zealand?

For mange er det en stor drøm at rejse og arbejde i et andet land i en længere periode, og derfor er et Working Holiday-visum en perfekt mulighed. På den måde kan du kombinere det at tjene penge med det søde rejseliv.  

Working Holiday-pakken sikrer, at du får det bedste udgangspunkt, når du begynder dit ophold i New Zealand. Du kommer til at bo på et moderne ungdomshotel med gode faciliteter og forrygende service. Vores Working Holiday-pakke er tilgængelig i Auckland.

NB: Hvis du ønsker at fortsætte med Working Holiday i Australien efter dit ophold i New Zealand, kan du ligeledes modtage assistance i enten Brisbane, Sydney eller Melbourne som en del af denne pakke. Det samme gælder, hvis du starter i Australien, og herefter vil gøre brug af pakkens indhold i New Zealand - så længe det er inden for de første 12 måneder af din samlede rejse.

Hvad koster Working Holiday-pakken, og hvad er inkluderet?

 • Ophold i fælles- eller dobbeltværelser i enten 3, 4 eller 7 nætter inkl. morgenmad
 • Transfer fra lufthavn til hostel
 • Rejserådgivning
 • 12 måneders Work New Zealand-medlemskab, der giver adgang til fede jobmuligheder
 • Orienteringssession med ansatte fra Work New Zealand
 • Hjælp til opsætning af bankkonto
 • Hjælp og opsætning til skat
 • New Zealandsk SIM-kort til mobil
 • 1-times internetadgang
 • 1 måneds bagageopbevaring
 • Postservice
 • Mail, kopi og faxservice
 • 1 drink voucher til Globe Bar

Working Holiday-pakken koster FRA 1789 DKK (Og gælder 3 nætter i Auckland)

Book et møde og hør mere!

Godt at vide om Working Holiday-pakken

Working Holiday-pakken er kun gyldig i de forudbestilte nætter. Hvis du vil have ekstra nætter, skal disse bookes særskilt som normal overnatning. Vores rejsekonsulenter er altid klar til at hjælpe dig med at arrangere dit ophold, så du ikke skal stresse over planlægningen. 

Vær i øvrigt opmærksom på, at Working Holiday-pakkernes tilgængelighed kan variere, og at de ikke gælder over jul & nytår. Her gælder der andre priser.

Hvor længe er et Working Holiday-visum gyldigt?

Et Working Holiday-visum giver dig 12 måneders opholds- og arbejdstilladelse i New Zealand med mulighed for efterfølgende 3 måneders forlængelse, hvis du opfylder kravene om at have arbejdet minimum 3 måneder med høst (fx. på frugtfarme). Husk at medbringe røngten og helbredsbevis, hvis du vil arbejde på et hospital, en skole eller børnehave.

Bemærk at startpakken ikke indeholder et Working Holiday-visum. For mere information og pris på visum og flybilletter, anbefaler vi dig at kontakte en rejsekonsulent.

Hvor længe skal jeg arbejde?

Det er individuelt, hvor længe man ønsker at arbejde på sin working holiday, men vi anbefaler, at man sætter minimum fire måneder af til denne del af rejsen. Én måned til den indledende del indtil man er i arbejde, her får du styr på CV, jobsøgning og eventuel relokalisering. Derudover anbefaler vi minimum tre måneder til arbejdet. 

Hvornår kan jeg rejse?

Det er helt op til dig! Der er ikke tale om en grupperejse, så når du føler dig klar til at komme af sted på eventyret! Vi kan hjælpe dig med fleksible flybilletter til din hjemrejse, så du har mulighed for at ændre hjemrejsedato eller -sted, hvis du skulle beslutte dig for blive hængende eller tage hjem før tid. 

Skriv til os og få hjælp til planlægningen!

Hvilke jobs kan jeg forvente at få i New Zealand?

New Zealand er et paradis for naturelskere, og selv om der er fine muligheder for at få jobs i de større byer som Auckland, Queenstown eller Christchurch, så er det jobs i naturen, der er mest populære her. Det kan f.eks. være jobs på farme, naturreservater, vingårde eller nationalparker.

Hvor kan jeg søge efter ledige jobs i New Zealand?

I vores Working Holiday-pakker får du både rådgivning til din jobsøgning samt adgang til online jobportaler. Du kan også smugkigge hjemmefra på jobportalen hos Seek.

Er jeg garanteret et job?

Nej, det er du ikke. Men hvis du er fleksibel i din jobsøgning, er der ikke ret stor sandsynlighed for, at du ikke får et job. Det er dog godt at vide hjemmefra, at ikke alle kan blive bartendere eller surfinstruktører. Du kan snakke med en af vores rejsekonsulenter om mulighederne i lige præcis det område, du gerne vil bo og arbejde. 

Hvor kan jeg bo henne?

Det afhænger meget af det job, som du får. Hvis du skal arbejde på en farm, vil du bo dér. Hvis du derimod får job og skal bo i en af de større byer, er det ofte muligt at lave gode langtidsleje-aftaler med de fleste hostels. 

Hvor meget skal jeg have sparet op i forvejen?

Når du ankommer til New Zealand og til du er i job, kan der gå et stykke tid, så det er en god idé at have sparet op til at kunne forsørge sig selv i denne periode. Vores rejsekonsulenter er eksperter i Working Holidays i New Zealand, og kan svare dig på, hvor meget du bør have sparet op.

Hvad sker der, hvis jeg kommer til skade?

Vi kan ikke anbefale nok, at du har styr på din rejseforsikring, inden du tager af sted. Vi samarbejder med Europæiske ERV, og hjælper dig naturligvis gerne med at få den helt rigtige rejseforsikring, inden du tager af sted.

Kommende events

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.