{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Har du ændringer af dine rejseplaner?

hammock-girl-planning-insurance-cover

Ændring af planer undervejs på rejsen

Måske får du behov for at ændre dine planer på rejsen. Du kan blive forelsket, kede dig på destinationen eller få brug for nogle ekstra afslapningsdage. Uanset hvad, så læs disse råd for at være bedst muligt forberedt.

 

Hvis du skal ændre rejseplanerne

Rygsækrejser på et lavt budget er den mest ubegrænsede måde at rejse på. Ændringer i dine planer er helt naturligt, når du rejser længe. Generelt er det nemmere at ændre rejseplaner, når du ikke har planlagt en masse aktiviteter og forudbestilte ture. 

Hvis du ønsker at ændre din rejseplan, skal du altid starte med de dyreste poster. Du kan ændre afrejsedato og rute på de fleste flybilletter. Ændringer er altid afhængige af tilgængelighed. 

Jo tidligere, jo bedre

Vi har normalt brug for din anmodning om ændring mindst 72 timer før din oprindelige afrejsedato. Vi vil opkræve et servicegebyr for at ændre billetten. Hvis vi ikke er i stand til at ændre din billet, vil pengene blive ført tilbage til din konto, hvis det er den aftale, der er indgået på forhånd.

Afhængig af flyselskabet kan vi være nødsaget til at opkræve ekstra gebyr efter at have modtaget din anmodning. Vi vil selvfølgelig informere dig, hvis dette er tilfældet. Hvis der er tilgængelige pladser, inden for den ønskede tidsramme, vil din flybillet kunne ændres. Du vil modtage en bekræftelse via e-mail med din nye booking. Hvis pladser kun er tilgængelige for et ekstra flyselskabgebyr, vil vi bede om din accept og betaling, inden ændringen gennemføres.

Hvis du har brug for at ændre andre forudbestilte produkter som billeje, hotel eller en gruppetur, er du nødt til at kontakte os. I nogle tilfælde kan du også kontakte rejsearrangøren/hotellet/biludlejningsfirma direkte, hvis det er meget presserende. 

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.