{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Book din rejse

worldmap-planning-preparing-your-trip-cover

Book så meget du kan i forvejen

Fleksibilitet er nøglen til vellykket planlægning, når du skal ud på en længere backpackertur eller en jordomrejse. Vi har mange års erfaring, og kan selvfølgelig hjælpe dig med at planlægge din rejse, så du får mest muligt ud af dit budget!

Book et gratis rejseplanlægningsmøde!

Hvad bør du planlægge hjemmefra?

Det er umuligt at planlægge præcist, hvordan din store tur kommer til at udvikle sig, og du kan blive forelsket, syg eller blot have lyst til at gøre noget helt uventet. Under alle omstændigheder er det altid en god idé at bestille de vigtigste dele af din rejse hjemmefra.

Jo bedre planlægning hjemmefra, jo bedre oplevelser undervejs. Vores rejseeksperter fortæller, at de altid har fået mere ud af rejsen ved at planlægge en del hjemmefra. Selvfølgelig skal der også være plads til impulsive og spændende eventyr undervejs, men du bør have en overordnet plan. Tænk over:

  • Flybilletter
  • Oplevelser og aktiviteter
  • Overnatning
  • Lokal transport
  • Rejseforsikring
  • Afbestillingsforsikring
  • Rabatkort

Der findes mange andre ting, der er gode at have styr på, men for at vi bedst kan hjælpe dig med planlægningen, så kom forbi til en gratis snak om dine muligheder!

Book et gratis rejseplanlægningsmøde!

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.