{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Gode råd til overnatning

steven-lewis-342-unsplash-Planning-ITIC-Card-cover

Overnatning når du rejser

Uanset hvor du rejser hen, har du brug for et sted at sove hver nat. De fleste foretrækker at booke de første overnatninger hjemmefra, så der er et sted at tage hen fra lufthavnen.

Book de første nætter hjemmefra

Vi anbefaler at du booker dine første overnatninger hjemmefra. Det er aldrig sjovt at ankomme til et nyt land efter at have fløjet i flere timer og ikke have et sted at sove. Uanset hvor erfaren en rejsende du er, er det bare meget rart, at man ikke skal på jagt efter hostel fra start. 

Hvor mange nætter?

Vi anbefaler at du booker overnatning(er) på enhver ny destination efter lange flyrejser, og som minimum på din første destination. Du behøver ikke at bestille mere end en enkelt nat. Men du kan også bestille 2-3 nætter for at se byen - det er helt op til dig.

 

Gode tips når du skal finde et sted at bo

Et par gode tips, når du skal vælge et sted at bo, er:

 • At når guidebøgerne fremhæver lange lister over hoteller, bruger alle rejsende ofte den samme guidebog. Giv hotellet ved siden af en chance ​​- hvem ved, måske vil du opdage et ukendt paradis?
 • Hvis du rejser i højsæsonen, er det altid en god idé at booke et par nætter forud, så du ikke risikerer at stå uden tag over hovedet eller betale overpris.
 • Hvis du rejser i lavsæsonen, kan du ofte prutte lidt om prisen - og få gode rabatter.

Generelt om indkvartering:

 1. Det er billigt at bo i telt på en campingplads - eller slå telt op i naturen, hvor det er lovligt. USA, Canada, Australien og New Zealand er gode campinglande - men vær opmærksom på campingreglerne. 
 2. Vandrehjem og hostels er billige løsninger, hvor du ofte deler værelse og toilet med flere andre rejsende.
 3. Guesthouses er ligeledes en billig løsning. Det er en slags hotel uden stjerneklassificering, hvor du normalt har eget værelse med bad på gangen.
 4. Den dyreste løsning er hoteller, som tilbyder forskellige grader af luksus alt efter antal stjerner.
 5. Couchsurfing er en populær måde at få gratis overnatninger på. Det handler om at dele sin bolig med rejsende. Men couchsurfing handler også om social og kulturel udveksling. Glem alt om det, hvis du vil have et værelse med lukket dør! I nogle dele af verden kan du også få gratis indkvartering mod frivilligt arbejde.

Vi anbefaler, at du blander forskellige overnatningsformer. Spar penge ved at campere, mød nye venner på et hostel og forkæl dig selv en gang imellem på et godt hotel - så vil dine penge række langt, og du vil være i stand til at genoplade dine batterier fra tid til anden.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.