{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Gode tips til lokal transport

train-girl-planning-local-transport-cover

Værd at vide om lokal transport, når du rejser

Lokal transport kan være til både glæde og besvær - om ikke andet er det en nødvendighed på din rejse. I de fleste lande er bus og tog det nemmeste transportmiddel, og vi anbefaler ikke at reservere lokale busser eller tog hjemmefra - medmindre du planlægger at rejse til Australien eller New Zealand. Hvis du har en stram rejseplan og vil holde dig til den, kan du overveje at reservere indenrigsflyvninger hjemmefra som en del af din samlede rejsepakke. Lad os hjælpe dig, uanset hvad!
Book et gratis rejseplanlægningsmøde!

Rejser med lokale tog

Tog er en populær måde at rejse i mange lande, og du har masser af muligheder for at køber billetter on the spot, når du er i udlandet. Nogle gange kan det være en god idé at booke togbilletter i god tid, når du rejser. F.eks. hvis du skal med nattog, og gerne vil reservere en ordentlig køje at ligge i.

Læs mere om lokale togrejser her.

Rejser med lokale busser

Bus er måske den mest benyttede rejseform overhovedet, når du skal fra A til B i udlandet. Standarden af både busser, infrastruktur og komfortniveauet afhænger meget af, hvor du rejser henne i udlandet. Bus er som oftest den billigste måde at opleve en specifik destination på, og hvis du er på et stramt backpackerbudget, kan det være vejen frem. Skal du med natbus, kan det godt betale sig at være ude i god tid, så du er sikker på at få en plads på den afgang, du har planlagt.

I Australien, New Zealand, Sydafrika, USA, Mexico og Canada kan du købe et særligt buspas. Med et buspas kan du rejse over hele landet og stå af og på bussen, som du vil. De såkaldte "festbusser" og er en fantastisk måde at socialisere med andre rejsende.

Læs mere om lokale busrejser her.

Hvis du vil rejse rundt i bil

I USA og Canada er det oplagt at udforske staterne i bil. I andre lande med lange afstande såsom Australien, New Zealand og Sydafrika er det populært at leje en autocamper, hvor du har overnatningen på plads i samme ombæring.

Det er billigst at købe en brugt bil eller autocamper, hvis du skal rejse i over to måneder, og backpackere køber ofte biler af hinanden.

Hvis du ikke føler det sikkert at købe en bil, kan vi hjælpe dig med leje. I USA og Canada tilbyder vi for eksempel de bedste priser på biludlejning for unge og studerende.

Læs mere om billeje her.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.