{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Har du urolige forældre?

chile-girl-wind-hair-embalse-el-yeso-cover

Få gode råd til at berolige dine forældre

Hvis du har forældre med sarte nerver, der bekymrer sig om, hvordan du har det på din rejse på daglig basis, så får du her 5 gode råd til at gøre dine forældre mere rolige, når de er ved at få et nervøst sammenbrud.

5 gode råd når du skal fortælle dine forældre om din rejse

  • Inddrag dine forældre i planlægningen og forberedelsen af ​​din tur. Bed om deres gode råd fra tidligere rejser.
  • Planlæg hvordan du vil finansiere din tur. Det udviser ansvar og fornuft.
  • Indføre en kommunikationsplan, hvor du sigter efter hyppig kontakt via beskeder eller Skype. Du kan også oprette en rejseblog eller en gruppe på Facebook. Husk på, at tæt kontakt er den primære kilde til fred i sindet hos alle forældre.
  • Lav en kopi af din flyafgange, så dine forældre altid kan følge din rute. Husk også at kopiere dine vigtigste papirer - pas, billetter, visum osv. - og dele dem med dine forældre. De vil føle, at de spiller en beskyttende rolle for dit velbefindende.
  • Fremhæv KILROY som et rejsebureau med mange års erfaring i at sende unge mennesker på rejser jorden rundt. Hvis dine forældre er bekymrede eller nysgerrige, så inviter dem ind for at møde din rejsekonsulent, og vi vil gøre vores bedste for gøre dem mere trygge.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.