{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Hvad vil du opleve?

nicaragua-man-in-jungle-cover

Hvad vil du opleve på din rejse?

Som førstegangs-backpacker er det naturligt at føle sig lidt urolig. For at undgå dette og sikre en god start på rejsen, anbefaler vi, at starte rejsen med et gruppeeventyr. Så får du en fornemmelse for, hvad det vil sige at rejse rundt, inden du fortsætter på egen hånd. Vi hjælper dig naturligvis med at finde ud af, hvad der passer til dig!

Book et gratis rejseplanlægningsmøde!

Vi har over tusind oplevelsesture i hele verden

Oplevelsesture som en del af din backpackerrejse sikrer dig fede oplevelser og danner en god introduktion til landet. På samme tid forbereder det dig til at rejse på egen hånd. Mange er så glade for gruppeture, at de bestiller flere senere på rejsen, fordi oplevelserne er unikke, stemningen og atmosfæren er vidunderlig, og du får en masse nye venner.

Vi samarbejder med de mest anerkendte rejseudbydere på hvert kontinent, og tilbyder mere end tusind forskellige oplevelsesture. Hvis du er i tvivl om hvilken tur, der passer til dig, så smid os en mail eller giv os et kald, så kan vi give dig de bedste tips. Her er et gratis tip i øvrigt: Det er altid en fordel at booke din gruppetur hjemmefra, de fleste gruppeture består af mindre grupper, og ved at booke hjemmefra, sikrer du dig, at der rent faktisk er en ledig plads på turen. 

Vil du selv bestemme din rute?

Hvis du ønsker at udforske verden på egen hånd, kan du planlægge og beslutte, hvilke aktiviteter, der er relevante for dig. De fleste backpackere benytter lejligheden til at gøre deres tur ekstra fed ved at opleve alternative ting undervejs. Med andre ord, det er tid til at udleve drømmen og bare gøre det.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.