{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Hvis du får kulturchok

guy-thinking-planning-cancellation-insurance-cover

Kulturchok når man rejser

At ankomme i et nyt land kan være en udfordring, specielt hvis du kommer direkte fra dit hjemland og ankommer steder der i meget begrænset omfang minder om dagligdagen derhjemme. Det kan f.eks. være i lande som Indien, Brasilien eller et øde sted i Afrika.

Ankomst til en fremmed destination

Varmen kan være uudholdelig, gaderne larmer, der er støv overalt, du forstår ikke sproget, og du er heller ikke tilfreds med den lokale mad. Første nat på din store rejse - og du hader det. Men bare rolig, du skal lige lande og vænne dig til det hele. Det tager tid! 

Alt er anderledes end derhjemme

Mange rejsende vil opleve en eller anden form for kulturchok, når de ankommer til et nyt land. Kulturchok er en del af rejsen, og i mange tilfælde også selve grunden til at rejse i første omgang. Vi udforsker de oplevelser, vi ikke kan finde derhjemme, og de fleste rejsende falder hurtigt til i nye omgivelser.

Hvordan håndterer jeg et kulturchok?

Én måde at forberede dig på kulturchok på er ved at læse op på destinationerne - de lokale skikke, kultur og traditioner, så du ved hvordan man normalt håndterer simple ting som at bestille mad, give drikkepenge og finde vej. At læse andres rejsebeskrivelser kan være en god måde at indhente brugbar information. Du kan gøre dig selv en tjeneste ved at være så velforberedt som muligt. Selvfølgelig kan man ikke forudse alt, og det ville da også være kedeligt, men en solid portion baggrundsinfo skader i hvert fald ikke.

Kulturchok kan faktisk være en ganske sund oplevelse, da du ofte bryder nogle grænser og oplever nye perspektiver. Skal du på en længere rejse jorden rundt, kan du derfor godt forberede dig på at komme hjem med mere end blot souvenirs og solbrun hud. 

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.