{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Hvor lang tid vil du rejse?

city-girl-planning-how-long-cover

Skal du på en kort eller lang rejse?

Meget afhænger i virkeligheden af, hvilket budget du har til rådighed, hvad dine drømme er, hvor lang tid, du kan afsætte og om du ønsker at bruge en del af din rejse som f.eks. frivillig eller på et working holiday-visum. Alt dette kan vi selvfølgelig hjælpe dig med.

Book et gratis rejseplanlægningsmøde!

 

Læg en realistisk rejseplan

Noget af det bedste du kan gøre for dig selv, er at sørge for at have lagt en rimelig realistisk rejseplan. På den måde undgår du at misse nogle af de fedeste steder, fordi du havde for travlt. Det er som udgangspunkt altid bedre at planlægge at se mindre, og tage sig bedre tid end at skulle buldre igennem en for omfattende rejseplan, så du ikke kommer til at nyde øjeblikket.

Så faktisk giver 80 dage stadig god mening - to til tre måneder er en fornuftig rejseperiode, som du, hvis det er en længere rejse, bør hive ud af din kalender. De fleste rejser mellem tre måneder og et år for at udleve deres drømmerejse. Det afhænger naturligvis af antal lande, transport tid og meget mere.

To måneder som minimum

Generelt tager det omkring to måneder at opleve et kontinent ordentligt. Det er muligt at tage på rundtur i Australien, road trip på Route 66 i USA eller motorcykeltur fra Patagonien til Colombia på et par måneder. Hvis du blot ønsker at opleve et enkelt land, behøver du ikke så meget tid. 

Transport

Det er en god idé at flyve meget, hvis du har begrænset tid til rådighed - ellers kan du ende med at bruge al din tid på lokal transport. Hvis du har tid nok, er det en god idé at rejse så meget som muligt over land for at få fornemmelsen af landet og lokalbefolkningen. Præcis hvor længe din backpackerrejse skal vare, vil naturligvis også afhænge af dit budget!

Få hjælp til planlægningen

Det kan være svært at overskue, hvor lang tid du bør afsætte til de steder, du drømmer om at besøge, og det er derfor vi er her! Lad os hjælpe dig med planlægningen, så du sikrer dig, at du får mest ud af din rejse både i forhold til budget og den tid, du har til rådighed.

Book et gratis rejseplanlægningsmøde!

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.